ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אני לא יודע איך זה עובר פה בשקט מה שהוא עשה במחצית הראשונה.
אני לא זוכר כזאת דומיננטיות ואיכות התקפית ממגן בליגה, כולל מדסה
מחצית ראשונה יוצאת דופן מבחנה התקפית.KevinDurant אמר:אני לא יודע איך זה עובר פה בשקט מה שהוא עשה במחצית הראשונה.
התכוונתי שחקנים ששיחקו בליגה אחרי הספירה, לא בתקופות הקדומותNOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:אני לא יודע איך זה עובר פה בשקט מה שהוא עשה במחצית הראשונה.
אתה כנראה לא זוכר את מסיללה.
עשה רושם שהוא התעייף במחצית השנייה, עשו לחץ גבוה מאוד כל המחצית הראשונה ועבדו קשה, היה נראה ששפכו לאגרbenrey אמר:מחצית ראשונה יוצאת דופן מבחנה התקפית.KevinDurant אמר:אני לא יודע איך זה עובר פה בשקט מה שהוא עשה במחצית הראשונה.
מחצית שניה נחלש עד שהוחלף.
ניכר שיש לו ראיית משחק טובה מאוד, ושיתוף הפעולה שלו עם חזיזה היה מעולה.
קורנו וחזיזה מחצית ראשונה
דוד ומנחם מחצית שניה
זה הבדל עצום
אין מה להשוות אותו לסטריין בכללJerry אמר:גם סטריין התחיל טוב, היו כמה דברים שהפריעו לי איתו האמת בעיקר בצד ההגנתי, מעדיף לתת לו לזמן ולא להתלהב או לכסח אותו, תזכרו שלא הייתה מולנו יריבה היום. כנ"ל לגבי סונדגרן ופיירו כמובן
דווקא יש דימיון, ואני מדבר על המשחק הראשון של סטריין מול הפועל ת"א בטוטו שהוא היה מעולה. בכל מקרה ניתן לקורנו את הזמן, ואותו דבר לגבי שאר הזריםKevinDurant אמר:אין מה להשוות אותו לסטריין בכללJerry אמר:גם סטריין התחיל טוב, היו כמה דברים שהפריעו לי איתו האמת בעיקר בצד ההגנתי, מעדיף לתת לו לזמן ולא להתלהב או לכסח אותו, תזכרו שלא הייתה מולנו יריבה היום. כנ"ל לגבי סונדגרן ופיירו כמובן
לא מדבר על יכולת, מדבר על סגנון.Jerry אמר:דווקא יש דימיון, ואני מדבר על המשחק הראשון של סטריין מול הפועל ת"א בטוטו שהוא היה מעולה. בכל מקרה ניתן לקורנו את הזמן, ואותו דבר לגבי שאר הזריםKevinDurant אמר:אין מה להשוות אותו לסטריין בכללJerry אמר:גם סטריין התחיל טוב, היו כמה דברים שהפריעו לי איתו האמת בעיקר בצד ההגנתי, מעדיף לתת לו לזמן ולא להתלהב או לכסח אותו, תזכרו שלא הייתה מולנו יריבה היום. כנ"ל לגבי סונדגרן ופיירו כמובן
כובע קש אמר:התקפית מדהים, הגנתית אין לו מושג
Judokan אמר:אני רוצה לקוות שהפאלטות ההגנתיות זה עניין של כושר משחק, כי הוא נראה חור רציני מאוד - מיקום לא טוב, שחקנים השיגו עליו יתרון בקלות. זה לא משהו לבנות עליו כמגן פותח מול יריבות חזקות.
התקפית - וואלה זה נראה מצוין במחצית הראשונה. השת"פ עם חזיזה באגף נראה מצוין. מרגע שיצא כמעט לא הייתה לנו התקפה.