• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
וזה בסדר כאילו שהוא חור הגנתי?
מספיק להיות יותר טוב ממנחם כדי להצדיק מקום של זר במכבי חיפה?

ליידנר לא תופס משבצת של זר
והוא בסך הכל בן 20, הוא עוד יכול להשתפר הגנתית.

הראה אתמול בדיוק את מה שראו ממנו בוידאו
חזק התקפית, חלש הגנתית

shayhagai אמר:
סן מנחם הזר.
יש להם בעיה הגנתית עם מגן שמאלי?
יאללה בואו נביא בדיוק אותו אופי של שחקן.

איזה סקאוט עלוב
איך אפשר לקרוא לו סאן מנחם הזר אם הוא עשה במחצית הראשונה פעולות התקפיות שסאן לא עשה ולא יעשה כל הקריירה?
ברגע שסאן נכנס צד שמאל לא היה קיים בכלל.
די עם הטמטום הזה.
היה חלש הגנתית נכון, אבל מפה ועד להגיד שהוא סאן מנחם זר זה להיו עיוור למציאות.

דווקא התרשמתי ממנו לטובה, טכניקה מעולה והצטרפות טובה. הגנתית מה היה לשפוט כאן? בש עשו שתי מצבים כל המשחק.

הוא אפילו לא היה קרוב לאירועים בהגנה. ראינו וידיאו שלו וקראנו מה אומרים בספרד על היכולת ההגנתית שלו. הוא חלש מאוד הגנתית

חזיזה שחקן שיורד המון אחורה, אני מאמין שצד שמאל לא יהווה בעיה העונה.
הרבה יותר מדאיג אותי מה שראיתי מפיירו.

כמו שאמרתי עוד לפני שהוא דרך פה על הדשא אין לי ספק שהוא הולך להיות יקיר הקהל יש בו הרבה איכויות טובות בהתקפה מצחיק אבל חושב שהוא הרכש שהכי ישדרג אותנו יותר מהשבדי ופיירו שהיו אופציות ראשונות והוא לא אבל עושה רושם שהוא הולך להיות הכי נוצץ גם אם המגרעות שלו בהגנה

אתם אומרים שהוא חלש הגנתית אחרי משחק אחד שלו פה, כשרוב החורים נוצרו בטקטיקה (לחץ גבוה ועמידה בהתקפה בצמוד לחזיזה) ולא באשמת היכולת שלו (למרות שגם כאלו היו). בואו תנו לו צ׳אנס.

ברק.י אמר:
אתם אומרים שהוא חלש הגנתית אחרי משחק אחד שלו פה, כשרוב החורים נוצרו בטקטיקה (לחץ גבוה ועמידה בהתקפה בצמוד לחזיזה) ולא באשמת היכולת שלו (למרות שגם כאלו היו). בואו תנו לו צ׳אנס.

אלו דברים שידענו גם לפני שהחולשה שלו היא הגנתית. אם יהיה יציב הגנתית מאמין שפגענו איתו.

GKagelmacher אמר:
ברק.י אמר:

אלו דברים שידענו גם לפני שהחולשה שלו היא הגנתית. אם יהיה יציב הגנתית מאמין שפגענו איתו.

אכן זה מה שידוע לנו ועדיין, המשחק הזה הוא לא בדיוק הוכחה לזה. צריך לחכות ולראות איך הוא מתמודד הגנתית מול קבוצות בליגה ומה תהיה העמידה שלו מבחינה טקטית. אתמול הוא גם שיחק מאד מאד גבוה וגם די הופקר הגנתית (במיוחד בחצי השני כשדינדה ופאני נכנסו והיו צריכים לסייע לו).

כן כן לא הופך אותו עכשיו לסאן הצרפתי. אני בטוח שעם ביטחון, תיאום עם ההגנה והתאמה שלו לליגה פה הוא יהיה הרבה יותר מבסדר. דווקא מבסוט מההגעה שלו ושל סונדגרן. רק מהמשחק הזניח הזה פתאום ראית איזה הבדל זה מגנים שיודעים להשתתף בהנעת הכדור, ראה ערך רז מאיר (שאני נורא אוהב)/אלפונס וסאן ורודריגז מן הצד השני.

דווקא מהמשחק האחרון אחד הדברים החיוביים שכן לקחתי, מלבד המשחק המעולה של מוחמד שאשכרה החזיק קישור לבד, זה את המגנים החדשים. לטעמי למשחק ראשון זה נראה טוב.
לצרפתי יש טכניקה טובה, מטפל יפה בכדור ואני מניח שיש לו אחד על אחד טוב.
היה קשה להתרשם מקרוסים והגנה אבל משתתף המון במשחק ההתקפי.

בצד הימני, סונדגרן נראה שחקן קשוח, אגרסיבי ואפילו קצת חם מזג.
נראה שחקן יותר חזק טקטי הגנתי אבל גם אחד שיודע להצטרף.

אני מבסוט, לדעתי עשו עבודה לא רעה בעמדות האלה ואני משוכנע שבחלק הזה שודרגנו מאוד.

ימים יגידו אם הרושם הראשוני מטעה או לא.

נאכל עליו עוד הרבה גולים העונה
חבל כי נראה לי שהוא מהשחקנים שנגיד עליהם שאם הם היו משפרים X הם לא היו פה

שחקן נחמד לליגה .
ברמה של סאן מנחם מבחינה הגנתית .
אם היו מביאים מגן שמאלי ברמה של המגן הימני ההגנה היתה נראת יותר טוב .
אבל ככה זה שמתפשרים .

Apoc אמר:
נאכל עליו עוד הרבה גולים העונה
חבל כי נראה לי שהוא מהשחקנים שנגיד עליהם שאם הם היו משפרים X הם לא היו פה

תלוי מול מי נשחק. מול רוב הקבוצות בליגה הוא יחזיר יותר גולים בהתקפה מאשר ייתן בהגנה.
במשחקי צמרת אני מניח שהוא יקבל עזרה בסגירות או יקבל הוראה לעלות פחות להתקפה.

עם הכדור הוא שחקן מעולה בלי הכדור יש לו טעות של שחקן נוער, חייב להשתפר, גם בליגה זה לא יחזיק לאורך זמן. אם דין דוד וסאן מנחם חוזרים להרכב זה אומר שהרכש בקיץ היה כישלון ענק

איזה חוזר להרכב, כבר פעמיים שסאן מנחם מחליף אותו ומיד אפשר לראות שהם לא משחקים באותו ענף בכלל.
סאן יכול לסמן איקס גדול ויפה על המקום שלו בספסל.

תענוג לראות את קורנו משחק בהתקפה. צריך פשוט למצוא את הדרכים היצירתיות לחפות עליו קצת יותר בהגנה. גם ברגע שהבלמים יכירו אותו טוב יותר, הם ידעו לשחק לצידו בצורה מיטבית, רואים שיש כרגע עדיין קצרים בתקשורת

חזרה
למעלה