• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
התקפית מעולה, יש לו בעיה קשה בהתמצאות ובמאבקים של אחד על אחד, שחקן הגנה גדול הוא לא יהיה אבל עם אחד הקשרים יגנוב שמאלה לעזור לו וחזיזה גם יהיה בסדר.
בליגה שלנו יככב.

הגנתית בעיה, לא מתזמן טוב את היציאות שלו ללחץ ולמאבקים ואז יוצר חור מאחוריו. מבחינת תמיכה בהתקפה אחלה למרות שהיום לא היה תכלס

Shocking4U אמר:
הגנתית בעיה, לא מתזמן טוב את היציאות שלו ללחץ ולמאבקים ואז יוצר חור מאחוריו. מבחינת תמיכה בהתקפה אחלה למרות שהיום לא היה תכלס

היפה הוא שגם כשאין תכלס, הוא לא סתם מעיף הגבהה או נתקע. הוא מוצא את השחקן לתת לו כדור, מחפש להמשיך לדחוף את משחק ההתקפה.
ועושה את זה חכם.

הוא רק בן 25 וזה רק משחק שני שלו בקבוצה.
אני חושב שהתקפית הוא מדהים, במיוחד התנועה שלו ולא רק עם הכדור. שנים לא היה לנו שחקן כזה.

אני חושב שאפשר לשחק איתו ככ בליגה:
-----רוקו---פיירו-------
חזיזה----שרי------קורנו
---------פאני-----------
-------מוחמד--------
--דניאל--בוגדן--שון----

רק שיש איזה בעיה קטנה של מגבלת זרים וזה

לא משנה מה תרשמו, בשורה התחתונה הוא כרגע שדרוג גדול על סאן.
משחק הגנתי אפשר לשפר, גם את מסיללה רצו לשלוח הביתה מהר בזמנו

Ganjot אמר:
לא משנה מה תרשמו, בשורה התחתונה הוא כרגע שדרוג גדול על סאן.
משחק הגנתי אפשר לשפר, גם את מסיללה רצו לשלוח הביתה מהר בזמנו

מחזק. ידענו שהגנה זה הצד החלש שלו. עם הזמן גם זה ישתפר אצלו שיתואם עם ההגנה ויצבור ביטחון.

מזל שלא היה ואר
עשה פנדל אתמול
ואני לא מדבר על הטעות בגול

שידרוג התקפי על פני סן מנחם אבל הגנתית פיגוע כמו סן מנחם לא יודע מה היו האופציות לעמדת המגן השמאלי אבל הייתי מעדיף מגן שמאלי קצת יותר אחראי בחלק ההגנתי הוא כמעט עלה לנו בהפסד הרחקה רעה ופנדל שעשה שמזל שהשופט לא ראה

רונן שואל אם לדעתכם זה שמואל שיימן הצרפתי?

Kaka אמר:
רונן שואל אם לדעתכם זה שמואל שיימן הצרפתי?

חחחח לליגה הוא יהיה מגן מצויין באירופה הגנתית ניפגע ממנו מקווה שזה בר תיקון אצלו החלק ההגנתי

באירופה יידרש לחפות עליו יותר. נגיד לשחק יותר עם 3 בלמים במשחקים מול קבוצות עם אגפים מסוכנים.
אבל מצד שני הוא גם יהיה נכס להתקפה - נגיד התנועה למצב שהחמיץ מול אולימפיאקוס זה מה שצריך לתת מגן מודרני ולא היה לנו בשני האגפים כבר כמה שנים.
אני שמח שהלכו על מגן מהסוג הזה, יש לנו הרבה יותר משחקים שבהם אנחנו צריכים מגן עם יכולת התקפית גבוהה וסיוע להנעת הכדור (משהו שסונדגרן נניח ייתן הרבה פחות ממנו).

לדעתי הכי פחות השקיעו בחיפוש מגן שמאלי מוביל. גם כי בעיקרון הוא הזר השישי והתחושה שלי זה שבליגה הוא הזר הראשון שבכר יספסל. (בהנחה ופיירו יהיה שחקן הרכב).

שוב, מסכים שהוא לא שחקן הגנתי טוב (לא ראיתי כ''כ הבדל בדקות שלו לעומת של סאן מנחם הגנתית) אבל היכולות שלו עם הכדור, בבניית המשחק, בהתקפה זה דברים שאין בארץ.

אני מקווה שבכר והצוות יצליחו לשפר אותו הגנתית ברמה הבסיסית כדי שלא יהיה נטל על המשחק לפחות

הוא יותר מתאים לשחק את הכנף ב3-4-3 או 5-3-2 מאשר מגן שמאלי האמת

Apoc אמר:
הוא יותר מתאים לשחק את הכנף ב3-4-3 או 5-3-2 מאשר מגן שמאלי האמת
זה נכון, אבל בליגה ינסו להחביא אותו לא מעט ב4-3-3

גם בליגה הוא יעשה חורים ונקבל גולים בגללו ב 4-3-3 בדיוק כמו שקיבלנו מסאן עד עכשיו

MHFC4EVER אמר:
גם בליגה הוא יעשה חורים ונקבל גולים בגללו ב 4-3-3 בדיוק כמו שקיבלנו מסאן עד עכשיו

גולים תקבל על המגנים שלך, לא משנה מי הם יהיו.
סונגדרן הוא המקום העדיף הגנתית ועדיין הגול באלוף האלופים בא משבירת נבדל שלו.

אני מוכן שנקבל כמה חורים וכמה גולים מהאגף שלו בעונה אם בתמורה נקבל מגן שיכול לעזור לנו בשטף המשחק וליצור מצבים טובים (שזה מה שקורנו הראה בינתיים שהוא יודע לעשות יפה)

הוא נראה חסר מושג לחלוטין בהגנה. הוא שחקן כנף
לא יודע למה שיווקו לנו אותו כמגן

חזרה
למעלה