• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
נראה שהוא עדיין לא בכושר מלא. הוא היחיד מכל שחקני ההגנה שמוחלף עד עכשיו כל משחק וכמעט תמיד סביבות אותה דקה

טוב מאוד. זאת הולכת להיות עונה ארוכה וכל דקה שאפשר לתת מנוחה לשחקנים חדשים היא מבורכת

שחקן שחקן, רק שלא יהיה מסננת בהגנה ואפשר להיות רגועים שנתיים קדימה בעמדות המגנים.

ממשיך עם הקו שאמרתי עוד מאלוף האלופים. הגנתית הוא לפחות ברמה של סאן גם ככה. אבל התקפית זה משהו שלא היה בליגה פה שנים

אני אוהב את קורנו ברמות קשות. הוא מביא לנו בהתקפה איכויות שלא היו לנו *אף פעם*.

ביציע, בהגזמה כמובן, אנחנו קוראים לו "ברקוביץ' של האגף".

חיים שלנו קורנו

כרמליסט ירוק אמר:
איזה דילמה מטורפת זו הולכת להיות בליגה כל שבוע עם החמישה זרים

רק אזרוח של השוודי/עלי תושיע אותנו מההחלטה ההזויה הזאת .
הם פוגעים לנו בכדורגל .

יש כל כך הרבה רוטציות שהולכות לקרות בחודשים עד נובמבר שאני כל כך לא מוטרד מהקטע הזה של זר על הספסל.

חוץ מסונדגרן ואולי פלאניץ', אין לנו אף זר שלא יכול לשבת על הספסל במשחק נקודתי עם מחליף הולם.

ניקיטה או דין דוד יכולים לשחק במקום פיירו.
סאם במקום קורנו זו אמנם ירידה ברמה אבל עדיין מגן נבחרת שלקח פה אליפויות כשחקן הרבה
בקישור יש משחקים שאפשר וצריך בהחלט לנצח עם שילוב כלשהו של נטע, פאני ו/או ג'אבר.
ועם העומק ההתקפי שלנו גם שרי לא צריך להיות מובטח כל משחק. לעלות למשחק (נניח) עם אצילי, חזיזה, צ'יבוטה/דוד ופיירו בהתקפה? וואלה נסתדר

זה טוב 5 מ-6
גם באירופה זה עוזר וגם בליגה זה מכריח את המאמן לתת מנוחה לשחקן

Judokan אמר:
יש כל כך הרבה רוטציות שהולכות לקרות בחודשים עד נובמבר שאני כל כך לא מוטרד מהקטע הזה של זר על הספסל.

חוץ מסונדגרן ואולי פלאניץ', אין לנו אף זר שלא יכול לשבת על הספסל במשחק נקודתי עם מחליף הולם.

ניקיטה או דין דוד יכולים לשחק במקום פיירו.
סאם במקום קורנו זו אמנם ירידה ברמה אבל עדיין מגן נבחרת שלקח פה אליפויות כשחקן הרבה
בקישור יש משחקים שאפשר וצריך בהחלט לנצח עם שילוב כלשהו של נטע, פאני ו/או ג'אבר.
ועם העומק ההתקפי שלנו גם שרי לא צריך להיות מובטח כל משחק. לעלות למשחק (נניח) עם אצילי, חזיזה, צ'יבוטה/דוד ופיירו בהתקפה? וואלה נסתדר

סאן במקום קורנו זאת ירידה משמעותית ברמה. סאן לא מהענף, הוא אוויר, סתם שחקן שכונה שצריך להעיף מזמן.
נטע אווריר הגנתית מאז מתמיד מלווה ומצלם שחקנים.
שרי כל עוד כשיר ומותר לו להיות על הדשא אז חייב להיות על הדשא.
פיירו הולך להיות ה-חלוץ שחיפשנו, יכול להיות שאיתו ישחקו קצת שונה יחד עם דוד ורוקביצה.

מישהו יכול להסביר אם הוא פה רק בהשאלה, אם יש חובת רכישה, מה קורה שם?

אף אחד לא באמת יודע.

התרחיש הכי סביר זה שהוא בהשאלה עם חובת רכישה ב300 אלף יורו מתוך ניסיון של אוביידו לעקןף את הנושים שלהם.

לא מאמין שהיינו מביאים שחקן בהשאלה בלי אופציה.
בכל אופן יופי של שחקן מאוד טכני עם הכדור, כל משחק רואים שיפור גם בצד ההגנתי ובחיבור לקבוצה.

Judokan אמר:
אף אחד לא באמת יודע.

התרחיש הכי סביר זה שהוא בהשאלה עם חובת רכישה ב300 אלף יורו מתוך ניסיון של אוביידו לעקןף את הנושים שלהם.
הוא בשנה אחרונה בחוזה שם

benrey אמר:
Judokan אמר:
אף אחד לא באמת יודע.

הוא בשנה אחרונה בחוזה שם

זה לא באמת משנה.

Kaka אמר:
benrey אמר:
Judokan אמר:
אף אחד לא באמת יודע.

הוא בשנה אחרונה בחוזה שם

זה לא באמת משנה.
זה לא?
הם יכולים לקבל כסף על שחקן שהוא לא שלהם יותר?

benrey אמר:
Kaka אמר:
benrey אמר:
הוא בשנה אחרונה בחוזה שם

זה לא באמת משנה.
זה לא?

יש כמה סוגים של אופציות. יש אופציה לחובת רכישה אחרי הופעה אחת, אחרי 10 הופעות, אם קבוצה לא יורדת ליגה, אם זכית באליפות ואפילו לפי תאריך.
סתם נתתי דוגמאות כמובן, אבל הכל אפשרי.

benrey אמר:
Kaka אמר:
benrey אמר:
הוא בשנה אחרונה בחוזה שם

זה לא באמת משנה.
זה לא?

בטח. אתה יכול תיאורטית לסכם שתשלם לקבוצה עוד 10 שנים עבור שחקן שעבר אליך היום.

נראה שיש סיפור עם הכושר שלו. הוא עדיין לא סיים 90 דקות אם אני לא טועה אצלנו ויוצא כמעט כל משחק סביבות דקה 70/75

Shocking4U אמר:
נראה שיש סיפור עם הכושר שלו. הוא עדיין לא סיים 90 דקות אם אני לא טועה אצלנו ויוצא כמעט כל משחק סביבות דקה 70/75

הוא קיבל מכה אתמול בקרסול ונראה לי שברק לא רצה לקחת סיכון אז הוא הוציא אותו .

חזרה
למעלה