• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Shocking4U אמר:
נראה שיש סיפור עם הכושר שלו. הוא עדיין לא סיים 90 דקות אם אני לא טועה אצלנו ויוצא כמעט כל משחק סביבות דקה 70/75

גם הוא וגם חזיזה משחקים אצלנו על כל הקו ושניהם הוחלפו עד כה בכל אחד מהמשחקים. לא יודע אם זו בעיית כושר אישית או משהו אחר: אינטנסיביות גבוהה שנדרשת בתפקיד או נטו אפשרות נוחה יותר לרוטציה וחילופים.

אגב, גם את הביקורות על רמת ההגנה שלו ספציפית אתמול אני פחות אוהב. הוא אמנם לוקה באספקט הזה, אבל צריכים להיות הוגנים - הוא שמר אתמול על שחקן ההתקפה החד ביותר של הכוכב האדום ומעטים המגנים בליגה שהיו מתמודדים איתו (ועל אחת כמה וכמה, מצליחים גם לתמוך בהתקפה).

אתמול לא מבקר אותו על ההגנה, גם שחקנים הרבה יותר גדולים ממנו היו מתקשים מול בוקארי. בהתקפה קצת התאכזבתי כי היו כמה וכמה מקרים שהוא יכל להוציא הרמה בנגיעה והעדיף להעביר משום מה לרגל ימין. אני נטו מתייחס לעובדה שהוא מוחלף כמעט כל משחק בסביבות דקה 70 וסונדגרן כמעט תמיד מסיים 90 דקות

Shocking4U אמר:
נראה שיש סיפור עם הכושר שלו. הוא עדיין לא סיים 90 דקות אם אני לא טועה אצלנו ויוצא כמעט כל משחק סביבות דקה 70/75

למרות שאנחנו בכושר נהדר כקבוצה יש לזכור שאנחנו עדיין רק באמצע חודש אוגוסט ורשמנו בסך הכל 6 משחקים רשמיים. הגיוני וטבעי שחלק מהשחקנים עדיין לא נכנסו לכושר משחק מלא, בטח שחקנים חדשים שרק הגיעו לפני חודש וחצי.

בסה"כ אני מאוד מבסוט עליו עד עכשיו. התקפית וגם הגנתית הוא לא רע.

עריכה:
חייב לציין שהוא נראה מאוד נלהב מכל הקטע של אצטדיון מלא בקהל, וזה ששרים ולו ומעודדים אותו והוא מאוד מעריך את זה. כיף לראות את זה.

אתמול לא הורגש לי התקפית בכלל ובהגנה מאוד התקשה מקווה מאוד שבגומלין יראה מגמת שיפור למה נזדקק לו מאוד שמה

מצטיין היום לדעתי, סגר את בוקארי ולא עזב אותו לרגע.
גם התקפית היה טוב

עשה עבודה ענקית היום נגד בוקארי למרות שלא קיבל כמעט עזרה מדין דוד.

סאן מנחם בהגנה אמרו עליו :D

לקח היום כפרויקט את בוקארי ופירק אותו. למד את כל הלקחים משבוע שעבר.
בוקארי הצליח לעשות עליו אולי פעולה וחצי במשחק הזה.

ובמקביל נתן תרומה התקפית יפה, כולל הבעיטה הנדירה שאני לא מאמין שלא נכנסה

היה מעולה הגנתית, מחצית שנייה שיותר תקפנו הוא גם חטף גבוה כמה פעמים ולחץ טוב, גם הגול השני וגם הכדור שהשוער שלהם הוציא לו מהחיבורים

איזה טיל לחיבורים הוא הביא, איך השוער הבינוני הזה לקח את זה

Apoc אמר:
איזה טיל לחיבורים הוא הביא, איך השוער הבינוני הזה לקח את זה
אם לומר את האמת.
השוער שלהם היה איש המשחקן שלו בסיכום שני המפגשים

מה שהוא עשה לבוקארי זה בית ספר לכדורגל ובוקארי המטונף הזה שחקן ברמה גבוהה מאוד (לא ברור מה הוא עושה בכוכב האדום).

מבסוט עליו. מהרגע הראשון ראו שיש לו טכניקה מצוינת והצטרפות טובה להתקפה, שמח לראות שיש לו מה למכור גם בהגנה.

איפה הוא ואיפה סאן מנחם?

Liberman אמר:
מה שהוא עשה לבוקארי זה בית ספר לכדורגל ובוקארי המטונף הזה שחקן ברמה גבוהה מאוד (לא ברור מה הוא עושה בכוכב האדום).

מבסוט עליו. מהרגע הראשון ראו שיש לו טכניקה מצוינת והצטרפות טובה להתקפה, שמח לראות שיש לו מה למכור גם בהגנה.

איפה הוא ואיפה סאן מנחם?

הוצאת תמילים. בוקארי מי?

התעייף בסוף.
אבל איזה קרוסים אינעל העולם

בישול בכורה בליגה. כן ירבו.
הפעולות שלו בהתקפה - ללקק את האצבעות.

מצד שני, לא מבין למה האגף שלו הופקר הגנתית בלי סיוע של הקיצוני.

משחק מצוין שלו שוב
אוי ואבוי לנו אם זה משהו רציני

חזרה
למעלה