• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
לדעתי אחרי הקיץ הוא לא פה. ישארו לו שנתיים בחוזה, יש לו ביקוש והמשפחה שלו לוחצת עליו לעזוב את ישראל.

מקווה שאני טועה.

אם הוא עוזב אנחנו בבעיה רצינית, ונראה לי שהלחץ מההורים שלו זה מה שיכריע בסוף לצערי

השחקן שאני הכי מחזיק ממנו במכבי של השנים האחרונות
לא מנצלים את היכולות שלו מספיק

אחרי שילך נצטרך להכריע בשאלת המגן השמאלי הזר הטוב ביותר שנחת פה, אחד השחקנים האהובים עליי, משחק אלגנטי ואחראי, אוהב אותו מאוד.

לא להאמין שהוא בלי בישול העונה בליגה
שחקן ששווה בישול כל משחק

שחקן ענק. צריך להעריך כל רגע שלו פה. אם הוא נשאר פה בקיץ זה לא פחות מנס.

benrey אמר:
לא להאמין שהוא בלי בישול העונה בליגה
שחקן ששווה בישול כל משחק
גם חלאיילי היה צריך להיות עם עוד חמישה בישולים לפחות, הבעיה היא לא בהם אלא בחלוצים.

רק מכבי אמר:
שחקן ענק. צריך להעריך כל רגע שלו פה. אם הוא נשאר פה בקיץ זה לא פחות מנס.

.

שיחק מצוין היום. אם לא היינו כאלה מחמיצנים היו לו 7 בישולים.

כמה קלאסה. לטעמי השחקן הטוב בליגה לא פחות

ממשיך לעשות עבודה טובה, וכולם ממשיכים לבזבז את הכדורים שלו.
בכל מקרה, עשה היום צהוב רביעי. מקווה שיקבל מול סכנים את החמישי, ואז ייעדר מול נתניה. אם לא יקבל מול סכנין, ויקבל מול נתניה, ייעדר מול ב''ש.

רק מכבי אמר:
בכל מקרה, עשה היום צהוב רביעי. מקווה שיקבל מול סכנים את החמישי, ואז ייעדר מול נתניה. אם לא יקבל מול סכנין, ויקבל מול נתניה, ייעדר מול ב''ש.
יש בין נתניה לב"ש את גמר גביע הטוטו מול הגרמנים, אם יקבל את הצהוב מול נתניה יחמיץ את גמר גביע טוטו ולא את ב"ש.

GreenGlory אמר:
רק מכבי אמר:
יש בין נתניה לב"ש את גמר גביע הטוטו מול הגרמנים, אם יקבל את הצהוב מול נתניה יחמיץ את גמר גביע טוטו ולא את ב"ש.

עד כמה שאני יודע, לא אמורה להיות השפעה של צהובים על גביע הטוטו.
כמו שלא סופרים צהובים בגביע הטוטו בתוך מכסת הצהובים של כל שחקן, אין סיבה ששחקן מוצהב יורחק מגביע הטוטו.

הוא לפעמים דופק כאלה ספרינטים כשהמשחק כבר מוכרע.. אני רק מפחד שזה יביא לפציעה.
במשחק כמו אתמול שהוא גמור מדקה 60, יאללה שדגו ייתן לו מנוחה. מצידי שלדקות שנשארו היו נותנים לגרשון להיות הבלם שמאל וגולדברג מגן.

חזרה
למעלה