ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:מהראיון של בכר אחרי המשחק נשמע ששרי יוכל לפתוח מול סכנין, סק אולי, נטע בסגל.
לעומת זאת על חזיזה ודילן נשמע שאין מושג ירוק מה ומתי אז מדבר בחידות ותקוות
dyarok אמר:אליאור אמר:dyarok אמר:שם קוד חדש לפצועים- "חולה"
וכבר כתבתי ואני עדיין עומד בהימור שלי- ספק אם יותר מאחד מהשלושה- נטע, דילאן, חזיזה יהיה כשיר לליגה.
וכמו שזה נראה, אף אחד מהם לא יהיה כשיר ל-90 דקות...
ואחלה פגרה הייתה לנו- נטע, סק ושרי? נוספו לרשימת הנעדרים.
אני מבין שאתה בן אדם אופטימי.
אם אתה ציני, בוא נדבר לקראת המשחק נגד סכנין כשיסתבר שהם לא פותחים כי "עדיין לא החלימו ב 100%"
Shocking4U אמר:בראיון לאינסטגרם בכר אמר שהוא מקווה שחזיזה ודילן יהיו בסגל למשחק אחרי סכנין
Shocking4U אמר:בראיון לאינסטגרם בכר אמר שהוא מקווה שחזיזה ודילן יהיו בסגל למשחק אחרי סכנין
ברשתות החברתיות של המועדון העלו סרטון תגובות אחרי המשחק של פאני וברק. יש בפייסבוק ובאינסטגרם של המועדון.בירקי אמר:Shocking4U אמר:בראיון לאינסטגרם בכר אמר שהוא מקווה שחזיזה ודילן יהיו בסגל למשחק אחרי סכנין
בראיון לאן? איפה זה?
Shocking4U אמר:ברשתות החברתיות של המועדון העלו סרטון תגובות אחרי המשחק של פאני וברק. יש בפייסבוק ובאינסטגרם של המועדון.בירקי אמר:Shocking4U אמר:בראיון לאינסטגרם בכר אמר שהוא מקווה שחזיזה ודילן יהיו בסגל למשחק אחרי סכנין
בראיון לאן? איפה זה?
Shocking4U אמר:בכר אמר במסיבת עיתונאים שהפציעה של חזיזה הייתה יותר מסובכת ממה שחשבו והוא עבר ניתוח בצולבת
זה הגיוני למישהו שרק עכשיו אנחנו שומעים על זה שהוא עבר ניתוח?
Shocking4U אמר:בכר אמר במסיבת עיתונאים שהפציעה של חזיזה הייתה יותר מסובכת ממה שחשבו והוא עבר ניתוח בצולבת
המאמן עדכן בנוגע למצבו של דולב חזיזה: "דולב עבר פציעה קצת יותר מורכבת, ניתוח ברצועה הצולבת. היה לו קרע קטן ועכשיו הוא אוטוטו חוזר. מאמין שכבר שבוע הבא הוא יתאמן מלא ויהיה בסגלadoram אמר:Shocking4U אמר:בכר אמר במסיבת עיתונאים שהפציעה של חזיזה הייתה יותר מסובכת ממה שחשבו והוא עבר ניתוח בצולבת
איזה צולבת? אמרתם שהפציעה היא בשריר ירך אחורי.