• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גדי קינדה

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

רק מכבי

חבר בבורד
גדי קינדה

2.JPG

תאריך לידה: 23.03.1994
גובה: 1.73
עמדה: קשר מרכזי, קשר התקפי

גדל במחלקת הנוער של אשדוד

קריירה:
2011–2019 - מ.ס. אשדוד
2019–2020 - בית''ר ירושלים
2020–2023 - קנזס סיטי
2024– מכבי חיפה

תארים:
גביע הטוטו: 2019/2020 (בית''ר ירושלים)

נבחרת:
7 הופ', שער אחד.

מספרים:
אשדוד: שיחק 170 משחקים, כבש 12 שערים ובישל 10.
בבית"ר ירושלים הוא שיחק עונה אחת בה כבש 8 שערים ובישל 8 שערים.
בקנזס: שיחק 80 משחקים, כבש 16 פעמים, בישל 17.

- בגדול קינדה הוא סוג של לייט בלומר. בעיקר בגלל שהוא התבגר ולקח את עצמו ברצינות.
- הוא מגיע בשיא שלו. ובעיקר אחרי עונה אישית פנטנסטית. סביר להניח שאם לא העניין עם האישה, הוא לא היה חוזר לארץ. ככה שהרווחנו.
- זה רכש עם הפנים קדימה ליום שאחרי ליאור ושרי.
- נושא הפציעות אצלו מאוד מסוכן. עבר כמה פציעות מאוד ארוכות, וכמה ניתוחים, הפסיד עונה שלמה בארה''ב, וקרוב לחצי שנה בתקופה בארץ.
- בעיניי רכש טוב מאוד, שיוכל לעזור לנו מאוד בהרבה מובנים ואספקטים של קצב וטמפו שאין לנו כרגע בכלל.
- צריך להזכיר שהוא לא שיחק מאז ה-27.11, צריך לתת לו זמן.

ילבש את החולצה מס' 6. בהצלחה גדי!

בהצלחה!
מאמין שיוסיף לנו הרבה ואגב הסרטון וולקאם שלו ברמה גבוהה

כובע קש אמר:
בהצלחה!
מאמין שיוסיף לנו הרבה ואגב הסרטון וולקאם שלו ברמה גבוהה

מחזק לגבי הסרטון. מצרף אותו:

https://youtu.be/qaA9JdR11hs?si=qXog5Pudg24BR1kR

לדעתי עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא.
בואו, ראיתי אותו באשדוד. לא התרשמתי שהוא שחקן שובר שיוויון, בטח לא איזה כישרון מהגדולים שיצאו כמו שמוציאים כותרות באתרים.
אני לא אתפלא אם תוך חצי שנה ננסה גם למצוא לו קבוצה. ברור שהוא ישראלי ואין אופציות אחרות בשוק, אבל עשו ממנו כאילו החזרנו את גלוך אלינו.

אני מחוסר דעה עליו כי לא ראיתי אותו משחק
ואם ראיתי זה היה בחפיף מולנו או משהו ואני לא זוכר
מתחיל אצלי מאפס ונראה מה שווה
הכי טוב בלי דעות קדומות

shayhagai אמר:
בואו, ראיתי אותו באשדוד. לא התרשמתי שהוא שחקן שובר שיוויון, בטח לא איזה כישרון מהגדולים שיצאו כמו שמוציאים כותרות באתרים.
אני לא אתפלא אם תוך חצי שנה ננסה גם למצוא לו קבוצה. ברור שהוא ישראלי ואין אופציות אחרות בשוק, אבל עשו ממנו כאילו החזרנו את גלוך אלינו.
מצד אחד אתה רושם שעושים ממנו יותר מידיי מצד שני אתה חוטא באותו דבר בדיוק כשאתה אומר שיש מצב שתוך חצי שנה הוא יחפש קבוצה אחרת.
מה שאתה עושה זה מזלזל בו יותר מידיי, אותו דבר בדיוק.
אתה מתלונן על משהו ששנייה אחרי אתה עושה בדיוק אותו דבר לצד ההפוך.
בוא ניתן לו להראות מה הוא שווה ונראה מי צודק, להערכתי הוא איפשהו באמצע, הוא לא אצילי וזהבי אבל הוא לא גם סבג או כל שחקן רנדומלי באמצע שלא תורם כלום.
ואגב יש זמן הסתגלות, להזכירך גם לאצילי לקח חודשיים להיכנס לכושר אחרי שהגיע אלינו.

shayhagai אמר:

אתה יודע, עבר זמן מאז אשדוד, הוא היה בבית"ר מאז, וגם היה טוב בארה"ב.

זה כמו שתגיד לי שאתה ראית את שום גולדברג בב"ש ולא התרשמת ממנו.

לא זהבי, לא אצילי, כן שחקן שישדרג אותנו.

שני דברים שקינדה מביא:
1. יכולת לשחק כ-8 התקפי בליגה.
2. יכולת לשחק מאחורי החלוץ באירופה כדי להחליף את שרי ורפאלוב המתבגרים בעונות הבאות.

הדברים הבאים שצריך לעשות בעמדות האלו:
1. לשחרר את שרי ורפאלוב.
2. להשאיר את סבע.
3. להביא שחקן אמצע נוסף דוגמת איתן אזולאי.

shayhagai אמר:
הוא עזב את אשדוד לפני 5 שנים כן?

בחצי עונה בבית''ר הוא עשה 7 שערים ו5 בישולים לפני שהוא עזב לMLS וגם שם הוא היה טוב, כולל בעונה האחרונה שבפלייאוף לפני חודש הוא היה שחקן הרכב ונתן מספרים

עופר בן אסא יצטרך לעשות חשבון נפש רציני אם הוא לא מסיים את הדיון היום עם החלטה של הבורר שקינדה יכול לשחק מחר.
על בית''ר אין כבר מה להגיד. חבורת מנוולים בראשות אברמוב. שקל ו/או שחקן אסור להעביר לשם.

רק מכבי אמר:
עופר בן אסא יצטרך לעשות חשבון נפש רציני אם הוא לא מסיים את הדיון היום עם החלטה של הבורר שקינדה יכול לשחק מחר.
על בית''ר אין כבר מה להגיד. חבורת מנוולים בראשות אברמוב. שקל ו/או שחקן אסור להעביר לשם.

לפי ספורט 5 -
15:00: טוויסט - התקדמות לכיוונה של מכבי חיפה בבוררות של קינדה. השחקן עשוי להרשם בכל זאת למשחק ברביעי.

GreenGirl אמר:
רק מכבי אמר:

לפי ספורט 5 -
15:00: טוויסט - התקדמות לכיוונה של מכבי חיפה בבוררות של קינדה. השחקן עשוי להרשם בכל זאת למשחק ברביעי.

סופית: נרשם למשחק מחר.
הסאגה לא הסתיימה, יהיה דיון המשך בנוגע לגובה הפיצוי שנצטרך לשלם לבית''ר.

ככה או ככה הוא לא ישחק מחר בספק אם יהיה בסגל... הוא לא עשה אימון אחד עם הקבוצה

חזרה
למעלה