• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גדי קינדה

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
ToniKroos אמר:
ככה או ככה הוא לא ישחק מחר בספק אם יהיה בסגל... הוא לא עשה אימון אחד עם הקבוצה
למה לא?
לדעתי הוא עם הקבוצה כבר כמה ימים
חוץ מזה, שכרגע החילוף הראשון/שני שלנו זה סוף, ככה שגם שחקן שלא שיחק עם הקבוצה זה לא נורא במצב הנוכחי

ToniKroos אמר:
ככה או ככה הוא לא ישחק מחר בספק אם יהיה בסגל... הוא לא עשה אימון אחד עם הקבוצה

ערך אימון בשבת, ולדעתי הספיק להגיע לפחות לחלק מהאימון המסכם היום.
מאמין שהוא יהיה בסגל. לא סתם הקדימו את הבוררות.

רק מכבי אמר:
GreenGirl אמר:
רק מכבי אמר:
עופר בן אסא יצטרך לעשות חשבון נפש רציני אם הוא לא מסיים את הדיון היום עם החלטה של הבורר שקינדה יכול לשחק מחר.
על בית''ר אין כבר מה להגיד. חבורת מנוולים בראשות אברמוב. שקל ו/או שחקן אסור להעביר לשם.

לפי ספורט 5 -
15:00: טוויסט - התקדמות לכיוונה של מכבי חיפה בבוררות של קינדה. השחקן עשוי להרשם בכל זאת למשחק ברביעי.

סופית: נרשם למשחק מחר.
הסאגה לא הסתיימה, יהיה דיון המשך בנוגע לגובה הפיצוי שנצטרך לשלם לבית''ר.
זה כבר הרבה פחות מעניין.

רק מכבי אמר:
GreenGirl אמר:
רק מכבי אמר:
עופר בן אסא יצטרך לעשות חשבון נפש רציני אם הוא לא מסיים את הדיון היום עם החלטה של הבורר שקינדה יכול לשחק מחר.
על בית''ר אין כבר מה להגיד. חבורת מנוולים בראשות אברמוב. שקל ו/או שחקן אסור להעביר לשם.

לפי ספורט 5 -
15:00: טוויסט - התקדמות לכיוונה של מכבי חיפה בבוררות של קינדה. השחקן עשוי להרשם בכל זאת למשחק ברביעי.

סופית: נרשם למשחק מחר.
הסאגה לא הסתיימה, יהיה דיון המשך בנוגע לגובה הפיצוי שנצטרך לשלם לבית''ר.

אסור לעזור לבית"ר יותר, כפויי טובה

כל שחקן שביתר ירושלים מחתימה, לתבוע ולהביא אותם לבוררות סתם ככה ולהוציא להם תמיץ.
זה מה שמכבי חיפה צריכה לעשות ב2 החלונות הקרובים.

אם ההתאחדות מאפשרת את הפיאסקו המטורף הזה וביתר החליטו שזה כשר, נשחק את המשחק הזה באהבה.

בוא נראה את דון שחר הג'נטלמן נחלץ לעזרת המועדון הכושל הזה בפעם הבאה שהוא יקרוס.
פראייר כזה לא ראיתי בחיים שלי

חזיזוש אמר:
כל שחקן שביתר ירושלים מחתימה, לתבוע ולהביא אותם לבוררות סתם ככה ולהוציא להם תמיץ.
זה מה שמכבי חיפה צריכה לעשות ב2 החלונות הקרובים.

אם ההתאחדות מאפשרת את הפיאסקו המטורף הזה וביתר החליטו שזה כשר, נשחק את המשחק הזה באהבה.

מועדון הג'נטלמנים לא יעשה את זה.

חייב להגיד שאני לא אוהב את הפסטיבל סביבו.
תחילה כל נושא הבוררות, אחרי זה הרישום.
זה יוצר תחושה של משיח, ושם עליו המון. וזה לא המקרה של משיח, אני חושש שזה עלול לייצר בלון מידי גדול.
קינדה שחקן מצוין שיכול להוסיף הרבה, הוא לא אצילי לצורך העניין, בטח שלא זהבי.
כשאתה מוסיף את זה לעובדה שהוא עוד בקושי התאמן עם הקבוצה, ובכלל, הכושר שלו לקוי כי עבר הרבה זמן מאז הפלייאוף בmls. אז זה פוטנציאל להתלקחות ולהתנפלות מהירה עליו.
זה לא בהכרח אשמח המועדון, ועדיין אני מקווה שהם ידעו לשלב אותו טוב גם מבחינת מסאיי, וגם מבחינת המסביב.

מקווה ומתפלל שיעלה היום לכמה דקות כשהמשחק כבר הוכרע לטובתנו.

כל הכבוד למסאי היום אבל איזה מיותר זה היה להכניס אותו, אפס כושר משחק וכל כדור פשוט איבד בחוסר חדות קיצונית

אין לי בעיה שהוא לא בכושר עדיין אבל ראבק שחק פשוט ולא תלך ראש בקיר בכוח ותאבד מיליון כדורים

כניסה מיותרת לחלוטין. הבן אדם עשה אימון וחצי, הוא עדיין באמריקה.
הרגיש שדגו מכניס אותו כי עבדו כל כך קשה בבוררות, ועם הטופס, שחייבים להכניס אותו.

בכל מקרה, חייב להיכנס מהר לכושר כי צריך אותו כששרי לא פה, ולתת לליאור קצת לנוח.

רק מכבי אמר:
כניסה מיותרת לחלוטין. הבן אדם עשה אימון וחצי, הוא עדיין באמריקה.
הרגיש שדגו מכניס אותו כי עבדו כל כך קשה בבוררות, ועם הטופס, שחייבים להכניס אותו.

בכל מקרה, חייב להיכנס מהר לכושר כי צריך אותו כששרי לא פה, ולתת לליאור קצת לנוח.

נראה לי נתן לו לשחק בעיקר כדי לתת לו ביטחון ו"להרגיש" את הקבוצה

אי אפשר לקחת כלום מכמה דקות אבל כניסה באמת רעה שלו
הוא נראה לא מוכן בשיט מבחינה פיזית

טוב שקיבל דקות הרצה

רואים שיש לו כדורגל, אבל גם המון חלודה.
זה נראה לי גם שההנחיה שהוא קיבל זה לרוץ עם הכדור כדי לשרוף שניות בזמן שכל היתר נשארים בהגנה. תזכרו שגם נשארנו בלי התקפה באותו שלב של החילופים

לא היה בכושר בכלל וכנראה שגם די הגיוני, באינטנסיביות הוא לגמרי לא היה במשחק שהיה באינטנסיביות גבוהה מאוד

לא בכושר ואיבד הרבה כדורים סתם.
הלאה למשחק הבא עד שיכנס לעניינים.

היה מזעזע אתמול אבל לא קרה כלום ויהיה טוב ככל שייכנס לכושר.

פיזית הוא נראה כמו מאור לוי. אין ספק שאתמול זה לא מייצג למה הוא באמת מסוגל כשהוא כל כך לא בכושר וכזה חלוד אבל יהיה לו יותר קשה פה מהליגה בארה"ב חייב להגיד.
ממה שראיתי בארה"ב הליגה שם לא כל כך פיזית ועובדה הוא חזר פיזית כמו שהיה ואפילו עוד יותר רזה ודקיק, הליגה בארה"ב יותר פתוחה ופחות מסתמכת על פיזיות בקישור ממה שראיתי, בארץ זה פחות, הקישור פה הוא בעיקר פיזיות, שחקנים יבואו להעיף אותו, כשיחזור לחדות הוא יוכל להתחמק מיזה עם הדריבל המעולה שכן יש לו אבל הוא צריך לקחת בחשבון שיהיה לו יותר קשה ולא בהכרח כל מה שעבד לו בארה"ב יעבוד לו פה כי פה ישימו לו גוף ויעיפו אותו בקלות כי הוא לא פיזי בשיט.

GreenGlory אמר:
פיזית הוא נראה כמו מאור לוי. אין ספק שאתמול זה לא מייצג למה הוא באמת מסוגל כשהוא כל כך לא בכושר וכזה חלוד אבל יהיה לו יותר קשה פה מהליגה בארה"ב חייב להגיד.
ממה שראיתי בארה"ב הליגה שם לא כל כך פיזית ועובדה הוא חזר פיזית כמו שהיה ואפילו עוד יותר רזה ודקיק, הליגה בארה"ב יותר פתוחה ופחות מסתמכת על פיזיות בקישור ממה שראיתי, בארץ זה פחות, הקישור פה הוא בעיקר פיזיות, שחקנים יבואו להעיף אותו, כשיחזור לחדות הוא יוכל להתחמק מיזה עם הדריבל המעולה שכן יש לו אבל הוא צריך לקחת בחשבון שיהיה לו יותר קשה ולא בהכרח כל מה שעבד לו בארה"ב יעבוד לו פה כי פה ישימו לו גוף ויעיפו אותו בקלות כי הוא לא פיזי בשיט.

חשוב לציין שהפריצה שלו הייתה פה בארץ בבית"ר ולא בארה"ב.

חזרה
למעלה