KevinDurant
נשיא המועדון
נראה שהוא לא בכושר עדיין
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:מעבר לנושא הגופני-פיזי, לדעתי יש כרגע גם עניין שהוא צריך לייצר תיאום וללמוד את המערך והסגנון שלנו.
מערך אי הסימטריה של דגו יוצר מעט ''דריכות'' של שחקנים אחד על השני ודורש המון הבנה והתאמות של המשחק מצד השחקנים.
גם לשרי ורפאלוב לקח זמן להבין את חלוקת העבודה ואת המיקום של כל אחד.
רפאלוב משחק סוג של 10 שמושך שמאלה, אבל הוא נכנס המון לאמצע, ה-10 השני שזה קינדה נצמד יותר ימינה (וזה משהו חדש לו. כל הקריירה הוא שיחק בצמוד לשמאל. תראו גם את הבישול לפיירו מול נתניה שהגיע משם), וגם הוא אוהב למשוך לאמצע, וזה דורש התאמות. ולכן יש פה קודם כל הסתגלות לציוותים ולמערך של 2 עשיריות למעשה. וגם ההתאמה של צד ימין שזה משהו חדש לו, ובכלל התיאום עם רפאלוב.
זה צריך עוד זמן. ואני באופן אישי חושב שהדינמיות שלו באמצע סופר חשובה. הוא נותן עבודה באמצע עם תיקולים וחטיפות שזה לא משהו התקפי טהור, אבל זה מאוד עוזר למשחק ולשטף.
דוגמא: במשחק מול מכבי ת''א הוא זה שבנה את הגול של דין דוד עם החילוץ (דברים שלא ראינו משרי לצורך הדוגמא), וגם אתמול הוא הכניס את הרגל, ושלח את דין על הקו לאחד על אח מול השוער, שדין היה חייב למסור שם לחלאיילי, אבל הוא בחר לבעוט ולבעוט רע. וזה פעולות פחות סקסיות, אבל קינדה עושה אותן מצוין.
אני חושב שבמשחקים מסוימים ובסיטואציות כאלה ואחרות מול קבוצות חלשות, יהיה נחמד לראות קשר אחורי אחד(שואו/ג'אבר), את קינדה 8, שמעליו רפאלוב כ-10, בצד ימין חלאיילי, בשמאל לסובוי, ובשפיץ אחד החלוצים.
shayhagai אמר:יש לו טכניקה זה ברור, גם ראיה של לשלוח כדור חכם.
אבל הוא עדיין מרגיש פרווה, בטח למועדון כמו שלנו. באשדוד אני בקלות רואה אותו משתלב היטב.
בוא נחכה עוד קצת לפני שנשפוט אותו.
Shocking4U אמר:הוא צריך לאיים יותר לשער
אולי זה לא היה המשחק המתאים אבל אני חושב שהוא משחק גבוה מדי על המגרש מבחינת סט היכולות שלורק מכבי אמר:יש לו רגעים גדולים לצד רגעים שזה נראה לא מספיק איכותי.
אני חושב שעדיין לא יודעים איך לשלב אותו בצורה הטובה ביותר מבחינת התפקוד במגרש.