• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גדי קינדה

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
מוסיף לנו המון. וכמו שאמרנו בהתחלה - חכו שייכנס לכושר.
שיחק היום עם כאבים בגב, והיה השחקן הכי משמעותי בחלק הקדמי.

רק שיהיה בריא.

אחד המהלכים היותר מרשימים שיש לו זה ההשתחררות שלו עם הטעיות גוף והנעת כדור מהר קדימה. צריך לאיים גם יותר על השער מרחוק כי יש לו אחלה של בעיטה

שיחוק גדול ברכש של ינואר.
יכול להיות השלד שלנו במרכז השדה שנים קדימה, שחקן ברמה מאוד גבוהה, ופיזי באופן מפתיע למימדים שלו

Judokan אמר:
שיחוק גדול ברכש של ינואר.
יכול להיות השלד שלנו במרכז השדה שנים קדימה, שחקן ברמה מאוד גבוהה, ופיזי באופן מפתיע למימדים שלו
הבעיה שלו היא שהוא פציע

הוא אמר שזה היה אחד המשחקים הפחות טובים שלו ואני מסכים אתו ועדיין, בהיעדר אלטרנטיבות מהספסל היה חייב להישאר על הדשא ובסוף כבש וגם היה מעורב במהלך שבנה את הגול.

אהבתי את המשחק שלו.
מעבר לשער המצוין עם התנועה, והסיומת המעולה, עשה לחץ טוב, ונתן לנו אפשרויות לצאת קדימה.
נמצא בכושר מעולה. מוסיף לנו המון אנרגיות ואינטנסיביות.
אין לנו שחקן שיכול לעשות את מה שהוא עשה בגול שלו. שחקן אמצע שיודע לעשות גיחות פנימה עם מהירות.
לא דברים ששרי או רפאלוב יכולים לעשות.

חוץ מהלחץ היפה בגול הראשון הוא איכזב אותי היום. קיבל הזדמנות אחרי הרבה משחקים שעלה כמחליף ולא לקח. היה רך, לא מדוייק ולא מעורב מספיק. גם שוב מתסכלת אותי העובדה שלמרות שיש לו יופי של בעיטה הוא כמעט ולא מאיים על השער. זה משהו שצוות מקצועי צריך לעבוד איתו עליו, אין מצב שאתה מסיים משחק כזה בלי לנסות לפחות לאיים על השער. הוא אחד מהשחקנים שאני בונה על זה שיעשה קפיצת מדרגה תחת בכר, בעיקר אם ישתמשו בו כ8 ופחות כ10.

בונה עליו לחילוף רביעי / חמישי עונה הבאה.
כנראה ששחקנים שכל החיים שלהם שיחקו בבינוניות, לא מסוגלים לעשות סוויץ לקבוצת טופ ומה היא דורשת.
כדורגל יש לו, הבנה מנטלית אין לו

Ganjot אמר:
כנראה ששחקנים שכל החיים שלהם שיחקו בבינוניות, לא מסוגלים לעשות סוויץ לקבוצת טופ ומה היא דורשת.
אני דווקא בונה עליו לעשות התקדמות תחת בכר אבל הוא יהיה חייב לסדר את הראש

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
אני דווקא בונה עליו לעשות התקדמות תחת בכר אבל הוא יהיה חייב לסדר את הראש
איזה התקדמות ואיזה נעליים, שחקן עם יכולת פיזית של שחקן בלאומית ועם בעיטה עלובה.
אוי ואבוי אם יבנו עליו להרכב.

חודשיים וחצי מהתגובה האחרונה בנושא (במקרה שלי), ושום דבר לא השתנה.
נפילה רצינית

לא שחקן למכבי חיפה. מי שבונה על הלמלם הזה חייב להתעורר

חזרה
למעלה