• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין מצב שדגו היה במקום גבוה ברשימה של אלברמן. כנראה אחרי שהמאמנים שהוא באמת רצה לא הגיעו, לא נותרה לו ברירה.
האשם האמיתי כאן זה הבוס שלו.

הבן אדם איבד את זה לגמרי. בדיחה הוא פשוט הזיה. כאילו הוא רוצה להרוס אותנו.
בוא נראה איך שחקנים כמו אצילי חזיזה ושות׳ יכבדו את דגו,אחרי כוכב כמו בכר. אני פשוט בהלם

אני מתחיל להאמין לפרסומים שהוא רצה להחליט.
בטח אף מאמן זר רציני לא רצה לעבוד תחתיו.
מאמין שגם בכר לא הקשיב למילה של הליצן הזה.

hezildo אמר:
אין מצב שדגו היה במקום גבוה ברשימה של אלברמן. כנראה אחרי שהמאמנים שהוא באמת רצה לא הגיעו, לא נותרה לו ברירה.

ממש לא. בתור בעל מקצוע אם הוא רצה זר וקיבל לא כלכלי מלמעלה שיניח את המפתחות וילך. יעריכו אותו פי אלף אחרי זה.

אף אחד לא לוקח את האופציה שהוא באמת באמת רצה לפתח מאמן מתוך המערכת וזו באמת התכנית שלו?
כולם בשוק מהמהלך, אבל בוא נתן לזה שניה צאנס לא?

חזיזוש אמר:
אף אחד לא לוקח את האופציה שהוא באמת באמת רצה לפתח מאמן מתוך המערכת וזו באמת התכנית שלו?
כולם בשוק מהמהלך, אבל בוא נתן לזה שניה צאנס לא?

הוא פה רק שנה.
איזה מתוך המערכת תגיד לי?

hezildo אמר:

שיילך הביתה אם לא נותנים לו לעבוד, הייתי מעריך אותו פי מאה

GKagelmacher אמר:
hezildo אמר:

ממש לא. בתור בעל מקצוע אם הוא רצה זר וקיבל לא כלכלי מלמעלה שיניח את המפתחות וילך. יעריכו אותו פי אלף אחרי זה.

אתה מתפטר מהעבודה שלך כשהבוס שלך אומר לך לבצע משהו שאתה לא מאמין בו ב100%?

יותר גרוע מיצחקי. יצחקי לפחות ניסה, הביא מאמנים אהבלים אבל ניסה. פה מדובר במישהו שרכב על ההצלחה של מאמן אחד (כמו יצחקי על איביץ') ומביא את האופציה הכי קלה, מנסה להוכיח שהוא הביא את ההצלחה ולא בכר (הפוסט של אישתו מדבר בעד עצמו "ההצלחה רשומה על שמך") הפנים המכוערות שלו רשמית נחשפו.
אין מנוס ממחזור רביעי לעלות לגרדום בסמי עופר ביחד עם האשמדאי

Smile אמר:
GKagelmacher אמר:
hezildo אמר:

איזה השוואה מצחיקה. אם הייתי מבוסס, והייתי יודע שמחכות לי עוד הצעות בוודאות אחרי זה אז כן. נניח והוא ודגו נכשלים זהו אלברמן די גמר קריירה. אם הוא שומר על יושר מקצועי ומתפטר מבטיח לך שיעריכו אותו הרבה יותר.

ToniKroos אמר:
יותר גרוע מיצחקי. יצחקי לפחות ניסה, הביא מאמנים אהבלים אבל ניסה. פה מדובר במישהו שרכב על ההצלחה של מאמן אחד (כמו יצחקי על איביץ') ומביא את האופציה הכי קלה, מנסה להוכיח שהוא הביא את ההצלחה ולא בכר (הפוסט של אישתו מדבר בעד עצמו "ההצלחה רשומה על שמך") הפנים המכוערות שלו רשמית נחשפו.

שמעו זה מגוחך לגמרי עוד לא נתת לזה דקה.

מתחיל לחשוב שזה קשור למוצא של מסאי דגו

GKagelmacher אמר:
Smile אמר:
GKagelmacher אמר:

איזה השוואה מצחיקה. אם הייתי מבוסס, והייתי יודע שמחכות לי עוד הצעות בוודאות אחרי זה אז כן. נניח והוא ודגו נכשלים זהו אלברמן די גמר קריירה. אם הוא שומר על יושר מקצועי ומתפטר מבטיח לך שיעריכו אותו הרבה יותר.

ולאן ילך?
להפועל תל אביב?

מגלומן שהשתן עלה לו לראש והחליט להחריב את
כולנו

Adi81 אמר:
GKagelmacher אמר:
Smile אמר:

ולאן ילך?
להפועל תל אביב?

הוא ילך להפועל תא גם אחרי שיפוטר שהוא ומסאיי יחריבו את מכבי. אז לפחות שילך כמו גבר ולא כמו סמרטוט.

כמה גרוע בעבודה שלך אתה צריך להיות כדי שברשימת מועמדים שלך אין מספיק שמות כדי שלא תגיע למסאיי דגו

איזה נוכל

חזיזוש אמר:
ToniKroos אמר:

עכשיו סתם לקחת את זה למקום טפשי ומיותר.

זה קשור אך ורק לעובדה שמדובר במינוי לא קשור לעולם, של מאמן שלא הראה בקריירת הבוגרים שלו (ב5 קבוצות שונות!) שום התחלה של יכולת מבריקה שתצדיק מינוי שלו במכבי.

עובדתית היית מקבל תגובות כאלה גם על רב"ש - מאמן שנגיד לקח בארץ אליפות ולפחות יש לו track record כלשהו של הצלחה.
בטח שהיית מקבל תגובות כאלה אם היו ממנים עכשיו איזה מיכאל זנדברג כי הוא לקח אליפות בנערים א' של הפועל ו'אלברמן מחזיק ממנו'.

חזיזוש אמר:
ToniKroos אמר:

גזענות של ציפיות נמוכות לא פחות גרועה מגזענות רגילה

גל אלברמן זה גיס חמישי!!
עשה את הכול בשקט מבפנים כדי לתקוע מקלות בגלגלים, ולהסב כמה שיותר נזק למכבי חיפה.
הוא רק לא לקח בחשבון את ברק בכר, שהיה יותר חזק ממנו, וסיכל את כל הניסיונות הללו.
מה עשה אלברמן?
פעל כדי להיפטר מהגורם המפריע- ברק בכר, ומינה מאמן "פודל", שיהיה נתון למרותו.
ליענקלה שחר, זה ממש לא אכפת, כי גם הוא אוהב מאמנים פודלים, המקבלים בהכנעה כל הנחתה שלו מלמעלה.

הקהל הירוק העצום של מכבי חיפה, זה הכוח האמיתי, הנכס מספר אחד שלנו.
אחרי שכולם ילכו, הוא תמיד יישאר.
אי אפשר ככה לזלזל בו ולזרות חול בעיניו...

אז יאללה לקפל מהר מפה את אלברמן ויענקלה, עם כל הג'מעה שלהם.
לפרמט, ולבנות מההתחלה.

יום-טוב שוקרון אמר:
גל אלברמן זה גיס חמישי!!
עשה את הכול בשקט מבפנים כדי לתקוע מקלות בגלגלים, ולהסב כמה שיותר נזק למכבי חיפה.
הוא רק לא לקח בחשבון את ברק בכר, שהיה יותר חזק ממנו, וסיכל את כל הניסיונות הללו.
מה עשה אלברמן?
פעל כדי להיפטר מהגורם המפריע- ברק בכר, ומינה מאמן "פודל", שיהיה נתון למרותו.
ליענקלה שחר, זה ממש לא אכפת, כי גם הוא אוהב מאמנים פודלים, המקבלים בהכנעה כל הנחתה שלו מלמעלה.

הקהל הירוק העצום של מכבי חיפה, זה הכוח האמיתי, הנכס מספר אחד שלנו.
אחרי שכולם ילכו, הוא תמיד יישאר.
אי אפשר ככה לזלזל בו ולזרות חול בעיניו...

אז יאללה לקפל מהר מפה את אלברמן ויענקלה, עם כל הג'מעה שלהם.
לפרמט, ולבנות מההתחלה.

זאת הודעה רצינית?

חזרה
למעלה