• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא יודע איך זה ייגמר בסופו של יום ומה יהיה עוד 10 חודשים

אבל זה שעלינו לסיבוב השני בליגת האלופות ב26.7 עם איתמר ניצן וגוני נאור זה כישלון של המערכת בכלים שהוא נתן למאמן שלו.

ולא אכפת לי שהבריז להם השוער והקשר והיה חוסר מזל עם ההוא וההוא, בשורה התחתונה, זה הכלים שהעמידו למאמן ב26.7(!) וזה כישלון של המערכת.

אבל הוא רוצה להחתים שחקן שובר שוויון!

פשוט הולך בסתירה נגד כל מהלך שעבד לו טוב בשנים קודמות. מאכזב מאוד עד עכשיו.
ובקצב הזה, לא יהיו לנו קשר 6 גם לסיבוב הבא, באלופות או באירופית, וגם שם נלקק את הפצעים מול קבוצות חלשות ומציקות
זה לא רק הקשר האחורי, זה השילוב עם ההחלטה ההזויה ביותר שאני זוכר מאז שאני רואה כדורגל עם ניצן וגם זה שאין מגן שמאלי בסגל למעט קורנו.

באמת עבודה גרועה שלו הקיץ ובעיקר הכנה גרועה

עם מרכז מגרש נורמלי, אף אחד לא מדבר בכלל על ניצן או על מגן מחליף אחרי המשחק.
עזוב אותי רגע מפריפריות ונייס טו הב. זה לב הקבוצה, והמנהל המקצועי מורח על העמדה הזו את הזמן בשביל כוונות טובות

Judokan אמר:
עם מרכז מגרש נורמלי, אף אחד לא מדבר בכלל על ניצן או על מגן מחליף אחרי המשחק.
עזוב אותי רגע מפריפריות ונייס טו הב. זה לב הקבוצה, והמנהל המקצועי מורח על העמדה הזו את הזמן בשביל כוונות טובות
בוא, ניצן זה לא פריפריה ונייס טו הב

אתה חוטף גול מכל בעיטה למסגרת כל משחק והשוער שלך רוקד ברחבה בצורה מביכה כל משחק, זה באמת מביך.

אבל כן, כמו שידענו להחמיא ולפרגן בקיץ שעבר על הכל, הוא צריך לקבל חצים על הקיץ הזה וזה יכול לעלות לנו באירופה ובהרבה מאוד כסף לקבוצה

תמשיכו לעשות לו הנחות. ״שחקנים לא רוצים להגיע ביולי״ ״קשה להביא שחקנים טובים לישראל״ ועוד קלישאות. החתמה אחרונה של הקבוצה זה איתמר ניצן שראינו גם מה הוא שווה. התנהלות של השנים הרעות, פותחים עם גוני נאור במשחק על פלייאוף ליגת אלופות בפוטנציה. פשוט מביך

אלברמן ושחר חירבו אותנו. אין משהו אחר שאפשר להגיד.
הביאו מאמן לא מנוסה על בכר אחרי שלא מצאו מאמן זר
הביאו 4 שחקנים לסגל הרחב אחרי אובדן של שחקני משמעותיים
יש שלושה פליימקרים בקבוצה שאין בה שחקני כנף אמיתיים ומוכחים חוץ מחזיזה
אין פה קשר אחורי זר עדיין וכל מילה נוספת מיותרת

אליאור אמר:
*אחרי שלא רצו מאמן זר.
היו 2 מאמנים זרים קליברים מועמדים.
שים כסף והם באים לפה בזחילה- עם הצוות שלהם ועם האג'נדה שלהם- מה שלא רצו אצלינו.

יש איזה מאמן עם צוות ואג'נדה שהלך למקום אחר ובינתיים מטריף שם את כולם.

dyarok אמר:
אליאור אמר:
*אחרי שלא רצו מאמן זר.
היו 2 מאמנים זרים קליברים מועמדים.
שים כסף והם באים לפה בזחילה- עם הצוות שלהם ועם האג'נדה שלהם- מה שלא רצו אצלינו.

יש איזה מאמן עם צוות ואג'נדה שהלך למקום אחר ובינתיים מטריף שם את כולם.

כל מהלך קשה דורש הוצאה תקציבית ולא הייתה לזה נכונות הקיץ. יש יותר נכונות לעשות קולות של מוכנות להשקיע בזר איכותי בעמדה אחת כדי להרגיע את הקהל, וזה בזמן שיש הרבה חוסרים אחרים בקבוצה.
שלא יעבדו עלינו עם זר של שני מיליון יורו בזמן שהם משאירים פה את פיירו ולא הביאו מאמן מנוסה יותר עם רקורד מוכח.

כישלון גדול שלו בקיץ הזה, אין מה להגיד.
מעניין שבזמן בכר הוא לא נכשל ככה, זה אומר משהו.

יש פה מישהו שבאמת מאמין שאם בכר היה מאמן היינו מגיעים למצב שאנחנו בלי קשר אחורי ב27 ליולי? שנוחתים פה שחקנים אחד אחרי השני ובורחים?

אתם עדיין באמת מאמינים בזה?

Shocking4U אמר:
יש פה מישהו שבאמת מאמין שאם בכר היה מאמן היינו מגיעים למצב שאנחנו בלי קשר אחורי ב27 ליולי? שנוחתים פה שחקנים אחד אחרי השני ובורחים?

למה אתה משווה - לבכר שהתחיל פה וקיבל את אבו אלשיך ודוניו או לזה של העונה השלישית, שכבר עמדו לזכותו שתי אליפויות, גביע טוטו, אלוף אלופים ובתים בקונפרנס?

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

למה אתה משווה - לבכר שהתחיל פה וקיבל את אבו אלשיך ודוניו או לזה של העונה השלישית, שכבר עמדו לזכותו שתי אליפויות, גביע טוטו, אלוף אלופים ובתים בקונפרנס?
אני רוצה לראות את דגו מצליח להוציא משחר להביא שחקן כמו פלאניץ שזה פוטנציאל של תביעה של מיליונים בפיפא בהתעקשות אישית.

וזה בעונה הראשונה.

סתם אני אתן לכם דוגמא

כשבכר לא קיבל את מה שהוא היה רוצה הוא היה מפעיל לחץ דרך הקהל על ההנהלה על ידי תדרוך של מקורבים על זה שההנהלה לא עושה לו חיים קלים עם הרכש, הקהל היה שומע ובהתאם מתחיל מכבש לחצים מטורף. זה היה גם בינואר האחרון וגם בקיץ.

עכשיו מי יעשה את זה? דגו שאומר שהוא מתעסק בלאמן ואלברמן מביא את השחקנים? אלברמן שהוא בסוף יס מן של משפחת שחר? אין אף דמות במערכת שיודעת לעמוד על שדה ולדרוש משהו מההנהלה.

עד עכשיו הוא כישלון טוטאלי בחלון הזה, אין החלטה אחת שבוצעה הקיץ שאני יכול להגיד עליה שזאת הברקה שלו.

Shocking4U אמר:
סתם אני אתן לכם דוגמא

כשבכר לא קיבל את מה שהוא היה רוצה הוא היה מפעיל לחץ דרך הקהל על ההנהלה על ידי תדרוך של מקורבים על זה שההנהלה לא עושה לו חיים קלים עם הרכש, הקהל היה שומע ובהתאם מתחיל מכבש לחצים מטורף. זה היה גם בינואר האחרון וגם בקיץ.

עכשיו מי יעשה את זה? דגו שאומר שהוא מתעסק בלאמן ואלברמן מביא את השחקנים? אלברמן שהוא בסוף יס מן של משפחת שחר? אין אף דמות במערכת שיודעת לעמוד על שדה ולדרוש משהו מההנהלה.
זה לא התפקיד של המאמן להפעיל לחץ על התקשורת ועל ההנהלה, אנחנו לא ב2003

המאמן צריך להתעסק בלאמן, בדיוק בשביל זה יש מנהל מקצועי ואם הוא לא עושה את העבודה שלו זה בעיה אחרת

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

אני רוצה לראות את דגו מצליח להוציא משחר להביא שחקן כמו פלאניץ שזה פוטנציאל של תביעה של מיליונים בפיפא בהתעקשות אישית.

וזה בעונה הראשונה.

אף אחד מאיתנו לא יודע כמה באמת היה פוטנציאל לתביעה, כפי שזה הוצג לנו בתקשורת.
סביר להניח שעשו הרבה מאד בדיקות לפני ההחתמה ואם היו חוששים אפילו קצת שתביעה תביא לתשלום של 3 מיליון, הוא לא היה פה. אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות במועדון.
באותו אופן, אפשר להגיד שדגו לכאורה קיבל 3.5 מיליון לתקציב העברה+שכר לקשר אחורי בקיץ הראשון שלו, אחרי שהתעקש להביא קשר איכותי גם במחיר של עיכוב בהחתמה.

יתר על כן, גם אם בכר התעקש על פלאניץ' וכנגד כל הסיכויים הביא לזה שהוא יהיה פה, עדיין מדובר על מאמן שבא עם רזומה של 3 אליפויות רצופות בב"ש וקיבל פה בעונה הראשונה שלו רכש בינוני מאד בהסתכלות הכוללת.

שלא תטעה, אני חושב שלבכר יש מיומנויות להפעלת לחץ שלדגו אין, אבל יש לו אותן כי הוא צבר כוח שדגו עוד צריך לצבור.
מעבר לזה שההשוואה ביניהם היא לא הוגנת, אני חושב שלא צריך גם לעשות לבכר אידיאליזציה.

מאכזב מאוד.

חלון עד עכשיו ציון 0.

שוער: ניצן במקום ג'וש
בלם: דהן במקום באטו
מגן שמאלי: כלום
קשר: כלום במקום פאני

עם כל הבעיות בסגל, אי אפשר להחזיק חלוץ זר כמו פיירו, או שתביא תותח במקומו או שתביא זר לעמדה אחרת, יש מספיק בורות בקבוצה

חזרה
למעלה