הוא גרמני בן 29 שכבש 6 שערים בעונה שעברה בבונדסליגה. נשמע לי מופרך באופן קיצוני שהוא הסכים להגיע לישראל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:הוא גרמני בן 29 שכבש 6 שערים בעונה שעברה בבונדסליגה. נשמע לי מופרך באופן קיצוני שהוא הסכים להגיע לישראל.
נשמע לי קצת תלוש למען האמת, שחקן הרכב בבונדסליגה בעונה-שתיים האחרונות עם מספרים. מה גם שהוא חתם בהמבורג ב11.7כובע קש אמר:KevinDurant אמר:תרחיב/תפנה?greenguy אמר:אלברמן צריך ללכת הוא מיצה והוא כבר נכשל קיץ שני ברציפות
גם ראיתי מה אמיגה אמר על החלוץ מהבונדסליגה השניה שכבר הסכים להגיע לארץ ואלברמן בסוף ויתר עליו. בושה
בפודקאסט האניליסטים הוא טען שהחלוץ הזה: https://www.transfermarkt.com/davie-selke/profil/spieler/178459
סיכם בקבוצה ורצה להגיע ובסוף החליטו לרדת ממנו כי הוא לא התאים לטענתם
הוא מחובר חזק מאוד לאנשים שמקבלים את ההחלטותKandaurov אמר:טוב אשאל זאת כך, אני מניח שבתור מנהל מקצועי הוא עשה המון שינויים טובים במועדון וכו וכו.
במבט לאחור - אנחנו רואים שקיץ אחד הכל התחבר לו, בכל שאר הזמן הוא נע בין נכשל לבין כמעט טוב.
למה הוא עדיין במועדון? יש מצב שבחסות יענקלה הוא הפך לכל יכול במועדון וכולם חוששים/פוחדים ממנו או משהו כזה? אפילו בכר?
KevinDurant אמר:הוא מחובר חזק מאוד לאנשים שמקבלים את ההחלטותKandaurov אמר:טוב אשאל זאת כך, אני מניח שבתור מנהל מקצועי הוא עשה המון שינויים טובים במועדון וכו וכו.
במבט לאחור - אנחנו רואים שקיץ אחד הכל התחבר לו, בכל שאר הזמן הוא נע בין נכשל לבין כמעט טוב.
למה הוא עדיין במועדון? יש מצב שבחסות יענקלה הוא הפך לכל יכול במועדון וכולם חוששים/פוחדים ממנו או משהו כזה? אפילו בכר?
80% מהשחקנים שעזבו בתמונה זה שחקנים שהגיעו בתקופת אלברמן אז יש פה טיפה סתירה.SaTla אמר:נלקח מהפייסבוק, אומר הכל
![]()