ועם לא השער שלו מול ק״ש אין לך צלחת ובלעדיו אתה עדיין ממשיך תרצף הפסדים המביך מול הצהבת ולגבי דוניו יותר טוב מרואקביצה וגם מדין דוד זה שיש מאמן שלא יודע להפעיל אותו זה לא אשמתוlemmacantor אמר:David אמר:דווקא מכול הזרים שציינת הם עשו תעבודה דוניו מילא תחיסרון של רואקביצה ונתן עבודה סטריין איכותי מה לעשות קרה ונפצע אבל איכות גבוהה יש בשחקן לגבי אלפונס בא בתור סותם חורים והיה בסדר גמור למעט הטעות מול נתניה אין לי תלונות עליו אז הציון שהייתי נותן לאלברמן על הזרים הוא 6/10 סך הכול עשה עבודה טובה היו פה זרים שהגיעו בסכומים מטורפים ולא תרמו כלום דוניו ואלפונס יחסית למה שהם מרוויחים נתנו אחלה של תמורה אני דיי מרוצהlemmacantor אמר:שוב לא הוכח עדיין שאנחנו מערכת חזקה ולא קיבלתי את הרושם עדיין שאלברמן מנהל מקצועי גדול. טוב שיש את התפקיד, ללא ספק ועדיין יש לו המון מה להוכיח. דוניו, סטריין, אלפונס זה זרים שיכלו גם לבוא בתקופה השחורה עם השחלות סוכן. גרוע מאוד אם זה הסקאוטינג. מוחמד מכיר כל חמור בארץ. דהן נפילה קשה. אחוזי הצלחה ברכש שלנו עדיין לא מספיק טובים. נושא הפיזיולוגיה רע.
מה יקרה כשלא יהיה פה את המאמן הכי טוב בשוק?
סקאוט שהתרשם מדוניו שחסר שכל, חסר משחק ראש, חסר משחק גב, חסר לינק אפ, הוא סקאוט גרוע מאוד. מה שדוניו תרם נטו בגלל הכוונה של בכר. מביך מאוד שזו הרמה.
אין לו יסודות לחלוטין. מאסתי בזרים כאלה. אני כבר אחרי שני משחקים הבנתי שזה זר שלא קשור לענף. מה אכפת לי כמה הם מרוויחים. לזר צריך להיות לפחות קשר לענף.
שחקנים בלי קשר לענף אפשר למצוא בכמויות בארץ.