• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רונן ביוני 2021: למה אלברמן לא מתחנן לניקיטה שישאר.
רונן ביוני 2022: למה אלברמן מחזיר את ניקיטה. אין לו ראייה לטווח ארוך.

כן ניקיטה זה האישו. יש פה מגמה. ואגב שנה בכדורגל זה המון. הסיטואציה כיום שונה. אני לא חושב שיש לניקיטה מה לתרום כחלוץ שלא משחק בקביעות.לא רואה אותו עולה מהספסל עם הרבה אנרגיות

זה לא ששיניתי את דעתי על מתווה הגז למשל, כמו הבור ועם הארץ שאתה בוחר בו

המגמה פה ברורה. אתה נגד כל דבר שמכבי חיפה עושה.

רונן22 אמר:
כן ניקיטה זה האישו. יש פה מגמה. ואגב שנה בכדורגל זה המון. הסיטואציה כיום שונה. אני לא חושב שיש לניקיטה מה לתרום כחלוץ שלא משחק בקביעות.לא רואה אותו עולה מהספסל עם הרבה אנרגיות

זה לא ששיניתי את דעתי על מתווה הגז למשל, כמו הבור ועם הארץ שאתה בוחר בו
אתה צודק רואקביצה זה חלוץ של קצב הוא יכול להיות מכונת שערים אבל בתור חלוץ שלישי הוא לא יתרום כלום ולא יהיה שווה תעלות שלו וגם יש סיכון שיהיה פצוע רוב העונה רק על החתמה כזאת מטופשת ועל החוזה לשנתיים לבן שהר הייתי בועט את אלברמן זה פאשלות של טירון

ליפול תוך שנה אחת עם 2 חלוצים ישראלים שראית אותם שבוע אחר שבוע, ואתה אמור להכיר את היתרונות והחסרונות שלהם, זו תהיה חותמת שמדובר באיש מקצוע עלוב ביותר

מה הבעיה בלהחתים מגן בן 31? הלוואי שנראה ממנו שנתיים טובות וילך.

KevinDurant אמר:

אין בעיה הוא מגן טוב אבל להחתים את רואקביצה בתור חלוץ שלישי בעיני זה בזיון ויריקה בפנים של שחקני נוער שייכים לנו מילא תביא לי חלוץ בגיל הזה תותח להרכב אין בעיה אבל בתור מחליף שלישי דיי חובבני

בעיניי לתת דקות לשחקנים חלשים שנרכשו ממחלקת הנוער של הצהובים בגיל 16 כמו נחמני זה יריקה בפנים של האוהדים

רונן22 אמר:
הוא בן 32 אוטוטו
גם זה לא מפריע לי.

כמה זרים כבר שרדו פה 4-5 שנים קדימה? חותם לפגוע אתו שנתיים ולהמשיך הלאה.

David אמר:
KevinDurant אמר:

אין בעיה הוא מגן טוב אבל להחתים את רואקביצה בתור חלוץ שלישי בעיני זה בזיון ויריקה בפנים של שחקני נוער שייכים לנו מילא תביא לי חלוץ בגיל הזה תותח להרכב אין בעיה אבל בתור מחליף שלישי דיי חובבני
רוקאביצה סמל של מכבי חיפה בעשור האחרון ושחקן אהוב מאוד, זה לא שהביאו סתם שחקן בן 35. נחמני לא מספיק טוב למכבי חיפה כיום, אין שום עניין של לירוק להם בפנים.

KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:
הוא בן 32 אוטוטו
גם זה לא מפריע לי.

כמה זרים כבר שרדו פה 4-5 שנים קדימה? חותם לפגוע אתו שנתיים ולהמשיך הלאה.

David אמר:
KevinDurant אמר:

רוקאביצה סמל של מכבי חיפה בעשור האחרון ושחקן אהוב מאוד, זה לא שהביאו סתם שחקן בן 35. נחמני לא מספיק טוב למכבי חיפה כיום, אין שום עניין של לירוק להם בפנים.
רואקביצה חלוץ מצויין תן לו הרכב יספק לך מספרים אבל בתור סופר סייב מהספסל הוא יהיה כישלון חרוץ הוא חלוץ רק להרכב

Shocking4U אמר:
בעיניי לתת דקות לשחקנים חלשים שנרכשו ממחלקת הנוער של הצהובים בגיל 16 כמו נחמני זה יריקה בפנים של האוהדים

בזרים על בנתיים 1-1 בוא נראה בהבאת שני הזרים לגבי המגן השבדי אני חושב שזה בינגו

בגזרת הזרים בתקווה שהשניים הנותרים יחתמו רשמית מגיע לך על החלון הזה כול הקרדיט ציון 10

David אמר:
בגזרת הזרים בתקווה שהשניים הנותרים יחתמו רשמית מגיע לך על החלון הזה כול הקרדיט ציון 10

בוא נחכה לראות מה קורה בגזרת פאני ומי יגיע במקומו.

הזרים עוד לא שיחקו דקה וכבר קבעת שמגיע לאלברמן צין 10 על הבאתם

רונן22 אמר:
הזרים עוד לא שיחקו דקה וכבר אתה נותן לאלברמן ציונים עליהם.

פה אני נוטה להסכים איתך (חתיכת הישג)

רונן22 אמר:
הזרים עוד לא שיחקו דקה וכבר קבעת שמגיע לאלברמן צין 10 על הבאתם
נותן ציון כן כי אלה העמדות שהיינו אמורים להתחזק בהם והוא עמד במטרה בין עם הם הצלחה או לא הוא מביא רשימה המאמן בוחר הוא עמד במטלות שלו

בכר ואלברמן עובדים כצוות. כל האחריות המקצועית היא על שניהם.

רונן22 אמר:
בכר ואלברמן עובדים כצוות. כל האחריות המקצועית היא על שניהם.

לא יודע מה איתך אני מרגיש שאלברמן מייצר אצלנו סדר

חזרה
למעלה