• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
את נושא הרכש אי אפשר לקחת ממנו. גם בעונה שעברה, למרות שהיו נפילות מסוימות, היה היגיון רב בניהול חלון ההעברות ובהסתכלות על המאקרו, הוא לגמרי עשה עבודה טובה.
עכשיו הוא יצטרך להוכיח שהיכולת שלו לשמר הצלחה מתבטאת גם ביכולת לשמר פה שחקנים קיימים ולייצר מערכת פיתוח שחקנים שמפחיתה את התלות שלנו ברכש (קרי, נוער והשאלות). אם לא יביא לטיוב המערכת בשני האספקטים האלו, העומס על צוות הסקאוטינג של בכר יהיה גדול מדי כשנגיע להישגים לאורך זמן.

אני לא חוזר בי שהוא שרמוטה של שחר, אבל אין מה לחלוק על עבודתו.
ראוי למחמאות.

צריך לפרגן לו בנושא הרכש שבוצע למוקדמות אלופות. מגן ימני וחלוץ בינגו.
גם קורנו שחקן סבבה.

נשאר לחזק נקודתית בבלם וקשר טובים והוא לא שומע ביקורות ממני בחיים.

באמת עבודה טובה.

לדעתי גם הם החתימו את ג׳וש לשנה כי היה דחוף לחזק עמדות אחרות לדעתי שנה הבאה יהיה שוער חדש. מקווה שהוא על זה אבל בכללי שאפו לו ולמערכת על קבוצה(לא מושלמת) מרגשת

greenguy אמר:
לדעתי גם הם החתימו את ג׳וש לשנה כי היה דחוף לחזק עמדות אחרות לדעתי שנה הבאה יהיה שוער חדש. מקווה שהוא על זה אבל בכללי שאפו לו ולמערכת על קבוצה(לא מושלמת) מרגשת
החתימו את ג'וש לעונה כי הוא רוצה לעזוב, לא כי המועדון לא רוצה אותו

אני חושב שלא היו נלחמים אם היה מקום להחליף אותו. כרע אין לנו את הלוקסוס ובגלל זה נלחמו על עוד שנה.
אם נמשיך להופיע באירופה נצטרך שוער הרבה יותר דומיננטי ממנו. למרות שלא תטעה אני אוהב אותו והכל פשוט לדעתי הוא מיצה את עצמו והגיע לתקרת זכוכית שלו

תביא עוד קשר ובלם וזה 10/10. אזרוח של אחד הזרים בהחלט יעזור. במידה ואין אזרוח חייבים להתאבד על כנאען ואלחמיד ולהביא את שמיר.

אחרי שהחתים את פיירו הוא מבחינתו סיים את חלקו. לחדש חוזה לפלאניץ? לחדש חוזה לאצילי? חוזים חדשים לנטע לביא וגולדברג? איזה הפקרות מטורפת. להיות מנהל מקצועי זה לא רק להחתים שחקנים חדשים אלא גם לדעת לשמר את הקיימים.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
ומי אמר שהוא אשם בזה?
אם הוא לוקח קרדיט על ההצלחות אז יש לו גם קרדיט בכישלונות.

הוא עושה את מה שהוא יכול, כשיש לך אנשי הנהלה כאלה אני לא יכול לבוא בטענות לאלברמן.

אני לא חושב שאלברמן הוא האיש שמנהל את המשא ומתן עם השחקנים

מילא פלאניץ', אבל אם אפילו לשחקן שאמור להיות קל יחסית לסגור איתו כמו גולדברג לא הצליחו עדיין להאריך חוזה - זה לפני הכל על אלברמן.

בין אם הוא זה שמנהל את המו"מ בפועל ובין אם זה מישהו אחר, בסוף אלברמן הוא הסמכות המקצועית והוא צריך לתת את ההנחיה והתעדוף בעניין (כמו שידע לתת בענייני הרכש).

כן ברור שיש פה בעיה.

יכול להיות שלא רוצים להתעסק בדברים כאלה תוך כדי משחקים ושלבים מכריעים אבל מנגד זה דברים שאפשר לסגור מול סוכנים או במהלך הפגרה

מי שרוצה לחפש תירוצים תמיד יידע למצוא אותם.
מי שרוצה להצליח פשוט עובד. כמו שאלברמן הראה שכל הסיפורים על זה ש"בשביל שחקנים מעולים חייבים לחכות" זה בולשיט גדול, ככה גם הקטע ש"לא רוצים לפגוע בהכנות" זה שטות.

הרי אלברמן / עוזי מור יושבים עם הסוכן של השחקן, מדברים קצת ומגיעים להסמכות. זה לא מו"מ העלאת שכר בעבודות שלנו

Judokan אמר:
מי שרוצה לחפש תירוצים תמיד יידע למצוא אותם.
מי שרוצה להצליח פשוט עובד. כמו שאלברמן הראה שכל הסיפורים על זה ש"בשביל שחקנים מעולים חייבים לחכות" זה בולשיט גדול, ככה גם הקטע ש"לא רוצים לפגוע בהכנות" זה שטות.

הרי אלברמן / עוזי מור יושבים עם הסוכן של השחקן, מדברים קצת ומגיעים להסמכות. זה לא מו"מ העלאת שכר בעבודות שלנו
שוב, לא חושב שזה אלברמן, גם בעבר זה היה בן דב

אבל זה לא רלוונטי כמו שאתה אומר, במאקרו יש בעיה בנושא, לנו לא אכפת המיקרו

אם זה היה אלברמן הייתי אומר לך שהוא אשם אבל הוא לא. מי שמנהל את המו"מ שזה כמובן עוזי מור באישורו של יענקל'ה מעכב את הכל. יש גבול למה אלברמן ובכר יכולים לעשות בקבוצה.

חזרה
למעלה