David אמר:איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
זה בעיני אומר הרבה לחיוב על אלברמן והרבה לשלילה על שחר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
אין מה להתאכזב מיענקלה אני מתפלל ליום שהוא יעזוב למרות שלא רואה את זה קורה ויקח אותנו בעלים יותר שאפתן מאשר בעלים שמחפש רק לעשות רווחים ופחות מעניין אותו הצלחת הקבוצה כול ההצלחה הפתאומית שלנו זה רק בזכות גולדהר שוויתר על אציליברק.י אמר:David אמר:איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
David אמר:אין מה להתאכזב מיענקלה אני מתפלל ליום שהוא יעזוב למרות שלא רואה את זה קורה ויקח אותנו בעלים יותר שאפתן מאשר בעלים שמחפש רק לעשות רווחים ופחות מעניין אותו הצלחת הקבוצה כול ההצלחה הפתאומית שלנו זה רק בזכות גולדהר שוויתר על אציליברק.י אמר:David אמר:איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
הובלת תטבלה כי אצילי ומיכה לא היו אצל הצהבת זה משמעותי היה לנו הרבה מזל ועכשיו אנחנו נהנים מזהברק.י אמר:David אמר:אין מה להתאכזב מיענקלה אני מתפלל ליום שהוא יעזוב למרות שלא רואה את זה קורה ויקח אותנו בעלים יותר שאפתן מאשר בעלים שמחפש רק לעשות רווחים ופחות מעניין אותו הצלחת הקבוצה כול ההצלחה הפתאומית שלנו זה רק בזכות גולדהר שוויתר על אציליברק.י אמר:זה בעיני אומר הרבה לחיוב על אלברמן והרבה לשלילה על שחר.
מסכים עם הרעיון אבל לא עם השורה האחרונה.
הובלנו את הליגה גם לפני אצילי והגישה עצמה מצד המועדון השתנתה לפני שהגיע. כמובן שזה לא שחר כמו שאלברמן, בכר ושחקני הסגל האמינו שאפשר להוביל את הליגה.
David אמר:הובלת תטבלה כי אצילי ומיכה לא היו אצל הצהבת זה משמעותי היה לנו הרבה מזל ועכשיו אנחנו נהנים מזהברק.י אמר:David אמר:אין מה להתאכזב מיענקלה אני מתפלל ליום שהוא יעזוב למרות שלא רואה את זה קורה ויקח אותנו בעלים יותר שאפתן מאשר בעלים שמחפש רק לעשות רווחים ופחות מעניין אותו הצלחת הקבוצה כול ההצלחה הפתאומית שלנו זה רק בזכות גולדהר שוויתר על אצילי
מסכים עם הרעיון אבל לא עם השורה האחרונה.
הובלנו את הליגה גם לפני אצילי והגישה עצמה מצד המועדון השתנתה לפני שהגיע. כמובן שזה לא שחר כמו שאלברמן, בכר ושחקני הסגל האמינו שאפשר להוביל את הליגה.
אז שיהיה בהצלחה לכולנו. ניהול סגל מעולה לפתוח עונה עם 4 שחקני הרכב שמסיימים חוזה ועם הכרטיס ביד בסוף העונהbenrey אמר:מיותר להעלות את הנושא הזה…Shocking4U אמר:לא הגיע הזמן לחדש חוזה לנטע (קפטן מסיים חוזה), גולדברג ואצילי? או שלחדש חוזים זה לא מעניין?
זה כבר לא יקרה עד המונדיאל… אף שחקן לא יאריך פה חוזה שכל הופעה בליגת האלופות יכולה להכפיל לו את השכר
lemmacantor אמר:זה זרים שיעקובו דחף. זה לא מניעים מקצועיים.
Adi81 אמר:דעה קצת שונה
כל שחקן שיקבל הצעה טובה יעזוב עם חוזה או בלי. לא ישאירו שחקן בכוח. אז מכבי חיפה לא תקבל עליו כסף, לא ביג דיל.
״בזמן מאבק אליפות לא זמן טוב לדבר על חוזים״Judokan אמר:הנושא של החוזים באמת גובל בפארסה.
פשוט אי אפשר להבין מה הולך שם ומה הם חושבים לעצמם.
הורסים עבודת בנייה מטורפת עם לקיחת הזמן הזו שלהם