• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Kaka אמר:
ToniKroos אמר:
ההבדל הוא שג'ורדי קרויף הוא ג'ורדי קרויף, הוא גם לא הביא את מסאיי דגו לאמן אלא רק מאמנים שהם פיגורות בפני עצמם כמו סוזה, בוס, פאקו, אוסקר

פאקו לא צריך להיות ברשימה הזאת.
הוא לעומת השאר אולי לא שם כ"כ גדול אבל היה לו שפע של ניסיון לפני שהגיע למכבי ת"א
בכל מקרה הנקודה היא שגם אם אלברמן היה רוצה הוא לא יכול להיות ג'ורדי, וגם אם הוא כן היה ברמתו-ג'ורדי הביא מאמנים גדולים (לצד אלו שנכשלו) ועדיין, הוא לא הביא כל מיני מאמנים אלמונים שנכשלו בעברם

ToniKroos אמר:
Kaka אמר:
ToniKroos אמר:
ההבדל הוא שג'ורדי קרויף הוא ג'ורדי קרויף, הוא גם לא הביא את מסאיי דגו לאמן אלא רק מאמנים שהם פיגורות בפני עצמם כמו סוזה, בוס, פאקו, אוסקר

פאקו לא צריך להיות ברשימה הזאת.
הוא לעומת השאר אולי לא שם כ"כ גדול אבל היה לו שפע של ניסיון לפני שהגיע למכבי ת"א
בכל מקרה הנקודה היא שגם אם אלברמן היה רוצה הוא לא יכול להיות ג'ורדי, וגם אם הוא כן היה ברמתו-ג'ורדי הביא מאמנים גדולים (לצד אלו שנכשלו) ועדיין, הוא לא הביא כל מיני מאמנים אלמונים שנכשלו בעברם

כן אבל הניסיון של פאקו היה כעוזר מאמן ולא מאמן ראשי. עבד עונה אחת בערך בקבוצה במקסיקו.

ToniKroos אמר:

לגמרי.
ההשוואה היה יותר לכובד המשקל במערכת וסוג העבודה שיעשה.
אבל הוא לא קרויף וגם לא יהיה קרויף.

מה שכן, אם הוא יצליח להנחית את אברג’יל ועוד שחקנים ברמה שלו או עם יותר קליבר - אוכל אולי להבין למה הוא חושב שיש לזה סיכוי. בכל מקרה, מאמן כמו דגו זה וואחד הימור..

מה שרשמתי בנושא אחר:
כל עוד אלברמן פה אני רגוע.
כשהוא יעזוב, אני אתחיל לחשוש באמת.
אז יהיה מקום לכל הפחד שמתרוצץ פה.

רוני לוי הודח מול נומה קאליו מאסטוניה...
שדרת המאמנים הזרים והלוזונים שעברו פה בעשור הכושל שלנו הוכיחה שמאמן זה לא האישיו.
בסוף מה שקובע הכי הרבה זה סגל השחקנים.
קשה מאוד מאוד להרוס סגל טוב.

גם אברם גרנט עם צ'לסי הגיע לגמר ליגת האלופות והזכיה "החליקה" לו...
כשיש סגל שחקנים טוב, אני פחות מודאג.
שרתם לרוני לוי "אליפות בלי מאמן" 3 שנים, אלישע הביא 2 וחצי אליפויות ושלב בתים בליגת האלופות בלי לדעת לאמן.

אף אחד לא חסין, גם לא אלברמן, אבל תנו למערכת לעבוד.
מה יש להתלונן בשלב הזה?
ואם היו ממנים למאמן את סוזה/אוסקר/איביץ' אנערף מי והם היו עם 3 הפסדים במחזור ה-7?
זה לא אומר כלום, מסאי לא מסאי, סגל סגל סגל.

silvas אמר:
מה שרשמתי בנושא אחר:

שדרת המאמנים הזרים והלוזונים שעברו פה בעשור הכושל שלנו הוכיחה שמאמן זה לא האישיו.

שרתם לרוני לוי "אליפות בלי מאמן" 3 שנים, אלישע הביא 2 וחצי אליפויות ושלב בתים בליגת האלופות בלי לדעת לאמן.

מה יש להתלונן בשלב הזה?
ואם היו ממנים למאמן את סוזה/אוסקר/איביץ' אנערף מי והם היו עם 3 הפסדים במחזור ה-7?
לליגה זה אולי יספיק (אני חושב שלא) אבל לאירופה סגל סגל סגל לא יספיק. צריך גם אקסטרות

Shocking4U אמר:
silvas אמר:
מה שרשמתי בנושא אחר:

מה יש להתלונן בשלב הזה?
לליגה זה אולי יספיק (אני חושב שלא) אבל לאירופה סגל סגל סגל לא יספיק. צריך גם אקסטרות

מזכיר את התקופות הטובות של אלישע, בלבול ורוני לוי.
היו מכינים טוב את הקבוצה אבל אין להם מושג מה עושים אם יש שינוי מערך
בסופו של דבר מה שעושה את ההבדל בין מאמן בסדר למאמן מעולה זה היכולת לאלתר, לשנות, חילוף תוך כדי משחק.
לבכר היה לבלבול לא וזה כל ההבדל בניהם
אני מקווה שלדגו כן יש את היכולת הזאת

איציק עובדיה אמר שאם בני לם היה נשאר הוא גם היה מועמד. סך הכל נשמע תהליך קבלת החלטות רצינית

Shocking4U אמר:
איציק עובדיה אמר שאם בני לם היה נשאר הוא גם היה מועמד. סך הכל נשמע תהליך קבלת החלטות רצינית

מזל שאין לו אף כמו של פינוקיו.

Undertheknife אמר:
מישהו לוקח את עובדיה ברצינות בכלל?
הוא המנכ״ל אז אני מקווה שמישהו לוקח אותו ברצינות

Shocking4U אמר:
Undertheknife אמר:
מישהו לוקח את עובדיה ברצינות בכלל?
הוא המנכ״ל אז אני מקווה שמישהו לוקח אותו ברצינות

בהחלטות מקצועיות? לא אמור להיות לו שום סיי.

אני היחיד שחושב שאלברמן נראה קצת זחוח ושחצן במסע"ת ושזה מדאיג?

אליאור אמר:
לא. תוסיף לזה גם את ההתבטאויות של אשתו ונראה שהשתן עלה למוח

Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
לא. תוסיף לזה גם את ההתבטאויות של אשתו ונראה שהשתן עלה למוח

אגב מה שמצחיק במה שרשמה זה שבתחילת הפוסט היא רשמה שההצלחה של הקבוצה רשומה על שמו ובסופו היא רשמה שהדרך הצנועה היא הנתיב הבטוח להצלחה loll loll loll

והנה עוד התבטאות של אשתו בנושא אחר מלפני כמה חודשים loll
https://sport1.maariv.co.il/square/article/1051271/

אליאור אמר:

הוא תמיד נראה ככה (עוד מימיו כשחקן) וזה לא בהכרח מעיד על אופן ההתנהלות שלו בפועל.
מעבר לזה, בעיני, טוב שהוא משדר ביטחון ורוגע תמיד, גם כלפי פנים המועדון וגם כלפי חוץ. דווקא סביב המינוי של דגו אני מעדיף מישהו שמשדר שהוא גדול מהסיטואציה ולא מתרגש מהתגובות (אך ער להן), מאשר מישהו כמו יענקל׳ה שנראה כמו מי שבא להתגונן או להעמיד את כולם במקום.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:

הוא תמיד נראה ככה (עוד מימיו כשחקן) וזה לא בהכרח מעיד על אופן ההתנהלות שלו בפועל.
מעבר לזה, בעיני, טוב שהוא משדר ביטחון ורוגע תמיד, גם כלפי פנים המועדון וגם כלפי חוץ. דווקא סביב המינוי של דגו אני מעדיף מישהו שמשדר שהוא גדול מהסיטואציה ולא מתרגש מהתגובות (אך ער להן), מאשר מישהו כמו יענקל׳ה שנראה כמו מי שבא להתגונן או להעמיד את כולם במקום.

אני מקווה מאוד שאתה צודק וההחלטה הזו לא באמת התקבלה מזחיחות, כי את שיקול הדעת המקצועי שלו אלברמן הוכיח בכל מיני החלטות שונות. אם הוא באמת ובתמים מחזיק מדגו וחושב שהוא יצליח אז אני מעודד יותר. אני מקווה מאוד שזה המצב ולא שהוא רוצה יותר כוח/מישהו שלא יפריע/מישהו זול ותו לא.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

אני מקווה מאוד שאתה צודק וההחלטה הזו לא באמת התקבלה מזחיחות, כי את שיקול הדעת המקצועי שלו אלברמן הוכיח בכל מיני החלטות שונות. אם הוא באמת ובתמים מחזיק מדגו וחושב שהוא יצליח אז אני מעודד יותר. אני מקווה מאוד שזה המצב ולא שהוא רוצה יותר כוח/מישהו שלא יפריע/מישהו זול ותו לא.

אני לא יודע האם ההחלטה התקבלה מתוך זחיחות. יכול להיות שכן. אני רק לא מייחס למה שהוא מקרין כלפי חוץ הרבה חשיבות כי הוא תמיד נראה ככה (וזה לטובה).

אני בטוח שאלברמן מאמין מקצועית בהחלטה. יחד עם זאת, זה לא סותר את זה שהוא מפספס את היהירות שקיימת בה ויכולה להעמיד אותו על טעותו בהמשך. אני בוחר לצד האכזבה לבוא פתוח ולתת באלברמן את האמון שלי, לפני כל גורם אחר במערכת.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
ברק.י אמר:

אני לא יודע האם ההחלטה התקבלה מתוך זחיחות. יכול להיות שכן. אני רק לא מייחס למה שהוא מקרין כלפי חוץ הרבה חשיבות כי הוא תמיד נראה ככה (וזה לטובה).

אני בטוח שאלברמן מאמין מקצועית בהחלטה. יחד עם זאת, זה לא סותר את זה שהוא מפספס את היהירות שקיימת בה ויכולה להעמיד אותו על טעותו בהמשך. אני בוחר לצד האכזבה לבוא פתוח ולתת באלברמן את האמון שלי, לפני כל גורם אחר במערכת.

אני לא בטוח שההחלטה הזו התקבלה מיהירות. זה תלוי בשיקולים שלה. אם מאוד מאמינים בדגו ולא הצליחו למצוא מישהו אחר זה משהו אחד, אבל אם הם מאמינים שהמועדון יהיה חזק עם כל מאמן - זה משהו אחר.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

אני לא בטוח שההחלטה הזו התקבלה מיהירות. זה תלוי בשיקולים שלה. אם מאוד מאמינים בדגו ולא הצליחו למצוא מישהו אחר זה משהו אחד, אבל אם הם מאמינים שהמועדון יהיה חזק עם כל מאמן - זה משהו אחר.

אין לי שמץ 🤷‍♂️
משתדל לתת להם להנות מהספק

חזרה
למעלה