• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם כל הביקורות אליו, צריך לזכור שאחרי עונה בליגת האלופות היה ברור שיהיו עזיבות, וההרכב שנה שעברה היה אולי ההרכב הכי מאוזן ואיכותי שהיה פה בליגה מאז ומתמיד.
אז הביקורות כי ניחלשנו הם סופר מוצדקות אבל מצד שני כל עוד יש מגבלת זרים והשוק המקומי כלכך דל אפשר להבין את הקושי שלו.
ובוס שלא פותח את הכיס לא תורם לעניין.
מבחינתי גם אם העונה לא נצליח אלברמן חייב להישאר וגם אם הוא טעה הוא ילמד מזה לעתיד לטווח הארוך אני סומך עליו בעניים עצומות.

תפסיקו לסמוך על אנשים בעיניים עצומות. אני גם על עצמי לא סומך בעיניים עצומות

Hulk אמר:
אם כל הביקורות אליו, צריך לזכור שאחרי עונה בליגת האלופות היה ברור שיהיו עזיבות, וההרכב שנה שעברה היה אולי ההרכב הכי מאוזן ואיכותי שהיה פה בליגה מאז ומתמיד.
אז הביקורות כי ניחלשנו הם סופר מוצדקות אבל מצד שני כל עוד יש מגבלת זרים והשוק המקומי כלכך דל אפשר להבין את הקושי שלו.
ובוס שלא פותח את הכיס לא תורם לעניין.
מבחינתי גם אם העונה לא נצליח אלברמן חייב להישאר וגם אם הוא טעה הוא ילמד מזה לעתיד לטווח הארוך אני סומך עליו בעניים עצומות.

אני איתך.

זה ברור שאם העונה תהיה כשלון, אלברמן לא יהיה זה שצריך לקבל את האשמהֿ, ובטח שלא בלעדית.

אבל למיטב זכרוני כשהקבוצה נכשלת הרבה פעמים אוהבים להפיל את האחריות אצלנו על שעיר לעזאזל ואני לא יודע כמה סבלנות תהיה איתו.
שחר עוד מסוגל להגיד שהוא מעולם לא האמין במנהל מקצועי ולחזור לעשות את זה בעצמו, עוד אל תוך שנות השמונים המאוחרות לחיוו (ושיהיה ברי טפו טפו)

מנהל מקצועי שלא מצליח לשכנע את הבעלים לשים עוד 250 אלף לשחק שאין לו מחליף בשום צורה בשוק הוא מנהל מקצועי בעייתי

Shocking4U אמר:
תוך חודש הוא משמיד הכל
"כל ההצלחה רק בזכותך" ל.אלברמן
ככה זה גם נראה
מנהל מקצועי בשגעון גדלות שחושב שהחרא שלו מריח כמו שושנים, מה הפלא שהוא מאמין שדגו ואיתמר ליצן יביאו לנו אליפות

לדעתי זו תחילת הסוף שלו. לא בקיץ הבא, יתנו לו עוד צ'אנס לדעתי. אבל בעוד שנתיים הוא יגמור פה. מוזמנים לצלם מסך.

הם לא מכוונים לאליפות. שלא יחרטטו אותי. הם בונים על שלב בתים קונפרנס ומקום 2/3. לדעתי הם חותמים על זה עכשיו. לוזרים

מראה כמה בכר היה טוב שהצליח להיות יותר חזק מאלברמן

אין לי מה להגיד לך כבר חוץ מתבייש. תתבייש על מה שאתה עושה למועדון שלי.

אני נגעל ממך.

נשארו עוד כמה ימי חסד בודדים, לא שנראה לי תוכיח לנו אחרת, אבל הלוואי ותוכי אחרת ותשתיק את כולם

באמת שניסיתי כמה שפחות להאשים אותו כי בסוף הקנצן הוא זה שגורם לרוב הבלאגן עם אלה שלא הגיעו ועם אלה שעזבו, ואין לי ספר שעם בעלים נורמלי אברגל פה + פאני נשאר ואולי גם אצילי ובכר.

אבל מנהל מקצועי שלא מצליח בסוף להביא שום החתמה, לא לוחץ על הבעלים שלו לסגור עסקאות, שחקנים בורחים לו ובסוף גם נשאר בלי שוער (אחרי שכל הליגה בערך היו פנויים הקיץ), ובסוף בוחר ללכת על השוער הכי חלש בליגה.

תתפטר יא חסר מושג, חושב שהוט שווה משהו, בכר לקח 3 אליפויות בלעדיך בבאר שבע, גם פה היה מסיים עם 3 בלעדיך.

Ganjot אמר:
באמת שניסיתי כמה שפחות להאשים אותו כי בסוף הקנצן הוא זה שגורם לרוב הבלאגן עם אלה שלא הגיעו ועם אלה שעזבו, ואין לי ספר שעם בעלים נורמלי אברגל פה + פאני נשאר ואולי גם אצילי ובכר.

אבל מנהל מקצועי שלא מצליח בסוף להביא שום החתמה, לא לוחץ על הבעלים שלו לסגור עסקאות, שחקנים בורחים לו ובסוף גם נשאר בלי שוער (אחרי שכל הליגה בערך היו פנויים הקיץ), ובסוף בוחר ללכת על השוער הכי חלש בליגה.

תתפטר יא חסר מושג, חושב שהוט שווה משהו, בכר לקח 3 אליפויות בלעדיך בבאר שבע, גם פה היה מסיים עם 3 בלעדיך.

כנ"ל ואפשר לראות פה כמה פעמים רשמתי שאני לא אאשים אותו ואני מחזיק ממנו למרות הכל.
אבל יש צחוקים ויש חלאס. הביתה.

חזרה
למעלה