• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
אתחיל מהסוף:

העובדה שאנחנו נמצאים ב-6 לאוגוסט וחסרים פה לפחות 3 שחקנים כאשר 2 מתוכם אלו שחקני הרכב היא כישלון של אלברמן.
אין תירוצים.

איבדנו שחקנים בכל החוליות. בשוער(אם כי זו העמדה היחידה שאין באמת תחליף. אין מבחינתי הבדל בין מרציאנו להרוש לניצן. סייט שיט. וברגע שבקסטר נפל, אז אתה די תקוע. יש תקווה שג'וש אולי עוד יגיע), בהגנה, בעמדות המגנים כרגע נחלשנו (אם כי כאשר בלטקסה יבוא בעיני הוא וקנדיל זה שדרוג על מאיר ומנחם)
בקישור ההגנתי וההתקפי, ורק בעמדת החלוץ אפשר להגיד שאולי התחזקנו.

אנחנו נשפוט את זה בצורה יותר עמוקה בסוף החלון כי בפועל צריך לראות מי יהיה בסוף החלון וזה מבחן התוצאה.

יאמר לזכותו שהוא באמת לא מביא שחקנים כדי להגיד הבאנו, ולא עושה שטויות כמו ב''ש שכל זר שלהם הוא יותר פלופ.
אבל מינואר הוא ידע שאין קשר אחורי, ככה שאין תירוצים של זמן או הפתעה שקרתה לפתע. היה צריך להיות פה קשר (וכן, זה שבנו על אברג'ל זה לא תירוץ).

אני מאמין שהוא לא יקלל אם נקבל קבוצה לא עבירה סטייל זאגרב/גלא, ואז חוסר של שחקן יהיה פחות רלוונטי כי זה באמת גדול עלינו.
שונא את ההתנהלות הזאת של לשפוט לפי תוצאה ספציפית עבודה כזאת כללית

ואם בסיבוב הראשון במקום המלטזים היינו מקבלים קבוצה יותר קשה? אז כן היה פה קשר? זה חרטא

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
אתחיל מהסוף:

העובדה שאנחנו נמצאים ב-6 לאוגוסט וחסרים פה לפחות 3 שחקנים כאשר 2 מתוכם אלו שחקני הרכב היא כישלון של אלברמן.
אין תירוצים.

איבדנו שחקנים בכל החוליות. בשוער(אם כי זו העמדה היחידה שאין באמת תחליף. אין מבחינתי הבדל בין מרציאנו להרוש לניצן. סייט שיט. וברגע שבקסטר נפל, אז אתה די תקוע. יש תקווה שג'וש אולי עוד יגיע), בהגנה, בעמדות המגנים כרגע נחלשנו (אם כי כאשר בלטקסה יבוא בעיני הוא וקנדיל זה שדרוג על מאיר ומנחם)
בקישור ההגנתי וההתקפי, ורק בעמדת החלוץ אפשר להגיד שאולי התחזקנו.

אנחנו נשפוט את זה בצורה יותר עמוקה בסוף החלון כי בפועל צריך לראות מי יהיה בסוף החלון וזה מבחן התוצאה.

יאמר לזכותו שהוא באמת לא מביא שחקנים כדי להגיד הבאנו, ולא עושה שטויות כמו ב''ש שכל זר שלהם הוא יותר פלופ.
אבל מינואר הוא ידע שאין קשר אחורי, ככה שאין תירוצים של זמן או הפתעה שקרתה לפתע. היה צריך להיות פה קשר (וכן, זה שבנו על אברג'ל זה לא תירוץ).

אני מאמין שהוא לא יקלל אם נקבל קבוצה לא עבירה סטייל זאגרב/גלא, ואז חוסר של שחקן יהיה פחות רלוונטי כי זה באמת גדול עלינו.
שונא את ההתנהלות הזאת של לשפוט לפי תוצאה ספציפית עבודה כזאת כללית

ואם בסיבוב הראשון במקום המלטזים היינו מקבלים קבוצה יותר קשה? אז כן היה פה קשר? זה חרטא

לא הבנת אותי.

אני לא חושב שבגלל שההגרלה הייתה קלה לא הביאו שחקן. לא הביאו כי לא הצליחו, וזה הכשל.
אני רק ציינתי בציניות שהוא לא יתאכזב אם תוגרל קבוצה בלתי עבירה שאז הביקורת עליו תהיה פחותה מן הסתם (שוב כי רכש 6 זר לא יגרום לעבור את גלא).

היה קשה לנו להאמין שניצן יהיה פה שוער ראשון במוקדמות, וזה בכל זאת קרה, כך שלא אופתע אם הוא ימשיך בשער לפחות עד ינואר.

אתם אולי תופתעו, אבל ההחלטה או הדבר שהכי גורם לי להטיל ספק באלברמן היה הניסיון להביא לכאן את צ'אלובה. אפשר לתת הסברים לשאר הדברים ולסחבת האיומה שיש הקיץ, אבל ההחלטה להביא שחקן שלפחות לדעתי כמעט ולא היה ספק שהוא יכשל כאן זו ההחלטה הכי מפוקפקת שאני זוכר מאלברמן מאז שהוא היה כאן מנהל מקצועי. אני לא יודע אם זה נבע מפאניקה או לא, אבל לא שמים כל כך הרבה ביצים בסל על מהלך כזה.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
יגיע רק עוד שחקן הרכב אחד (קשר אחורי זר)

לי עדיין קשה להאמין שניצן יהיה פה שוער ראשון. אבל אין לדעת.

תתחיל להאמין. הוא יהיה שוער ראשון.

אני מאוד בעדו ועדיין סופר מחזיק ממנו בטח שהאלטרנטיבה זה שחר כמנהל מקצועי, אבל קשר אחורי כבר היה צריך להיות פה, וגם עוד בלם/מגן ויש לו אחריות גדולה על הסגל הנוכחי

בסוף הכל מתסכל בזה שדגו חלש

מישהו פה חושב שבכר היה מקבל מצב שבו אין לו קשר אחורי כרגע? שהוא לא היה עושה על זה מהומת עולם איפה שרק צריך?

Shocking4U אמר:

מישהו פה חושב שבכר היה מקבל מצב שבו אין לו קשר אחורי כרגע? שהוא לא היה עושה על זה מהומת עולם איפה שרק צריך?

נראה לי כבר שמיצינו את הדיון הזה, הביא לבכר את גוני נאור במקום נטע אז אי אפשר להמשיך עם הקו הזה.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

נראה לי כבר שמיצינו את הדיון הזה, הביא לבכר את גוני נאור במקום נטע אז אי אפשר להמשיך עם הקו הזה.
גם הביאו לו את סבע אחרי שהוא דרש חיזוק לחלק הקדמי והם הפעילו לחץ בתקשורת על זה.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

הביאו לו את גוני נאור מחוסר ברירה, לא היה קשר ישראלי אחר להביא.
ניסו להביא את קארצב אבל הוא לא רצה לבוא אלינו.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

את גוני הביאו בלית ברירה, אבל מדובר בעונה השלישית של בכר, אחרי שצבר כוח במועדון. זו לא השוואה נכונה מלכתחילה ביחס לדגו. צריך להשוות לרכש שקיבל בעונה הראשונה, עם אבו אלשיך ודוניו. אז, פלאניץ׳ היה הרכש היחיד שהוא קיבל ובאמת נחשב מרשים.

בכל מקרה, עזוב. זה דיון לעוס ואתה לא תשכנע את המשתמשים פה שחושבים אחרת.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:

את גוני הביאו בלית ברירה, אבל מדובר בעונה השלישית של בכר, אחרי שצבר כוח במועדון. זו לא השוואה נכונה מלכתחילה ביחס לדגו. צריך להשוות לרכש שקיבל בעונה הראשונה, עם אבו אלשיך ודוניו. אז, פלאניץ׳ היה הרכש היחיד שהוא קיבל ובאמת נחשב מרשים.

העניין הוא שאף אחד לא חושב אחרת
אין באנדם אחד בעולם שמופתע מזה שבכר היה פה פרגוסון ודגו בחודש וחצי שלו פה לא יכול לבוא להפוך שולחנות במסגר. זה הקליים הכי בסיסי שאפשר להגיד ואני בכלל לא מבין מה הטעם לפמפם אותו כל הוים "וואלה איזה אפס דגו אין לו סיי כמו למאמן הישראלי הכי גדול בהיסטוריה"
בחיאת ואם בכר יעבור מחר לריאל מדריד הוא יוכל להתנהג כמו אנצ'לוטי? ייתן אולטימטומים לפלורנטינו? חל די עם הבכיינות המוזרה הזאת

די כבר עם בכר - הוא הסטוריה.

אלברמן - עד עכשיו ציון חלון 0 עגול

עד הגומלין מול סלובן חייב לנחות פה קשר 6 , כל דבר אחר רק מעצים את הקיץ המבזה הזה.

חזיזוש אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

העניין הוא שאף אחד לא חושב אחרת
אין באנדם אחד בעולם שמופתע מזה שבכר היה פה פרגוסון ודגו בחודש וחצי שלו פה לא יכול לבוא להפוך שולחנות במסגר. זה הקליים הכי בסיסי שאפשר להגיד ואני בכלל לא מבין מה הטעם לפמפם אותו כל הוים "וואלה איזה אפס דגו אין לו סיי כמו למאמן הישראלי הכי גדול בהיסטוריה"
בחיאת ואם בכר יעבור מחר לריאל מדריד הוא יוכל להתנהג כמו אנצ'לוטי? ייתן אולטימטומים לפלורנטינו? חל די עם הבכיינות המוזרה הזאת

מסכים על הכל, אבל לא כולם רואים את זה ככה.
יש לא מעט אוהדים שמתייחסים לזה כעניין אישיותי בעיקר ולא כעניין של צבירת קרדיט וניסיון.

DelPiero אמר:

אני אפרגן לו ב2 כי מה8 ומעלה התנהלנו טוב החלון.

Hulk אמר:
עד הגומלין מול סלובן חייב לנחות פה קשר 6 , כל דבר אחר רק מעצים את הקיץ המבזה הזה.
"עד המחנה חייב לנחות פה קשר 6 , כל דבר אחר רק מעצים את הקיץ המבזה הזה."

"עד המטלזים חייב לנחות פה קשר 6 , כל דבר אחר רק מעצים את הקיץ המבזה הזה."

"עד שריף חייב לנחות פה קשר 6 , כל דבר אחר רק מעצים את הקיץ המבזה הזה."

"עד סלובן חייב לנחות פה קשר 6 , כל דבר אחר רק מעצים את הקיץ המבזה הזה."

KevinDurant אמר:
DelPiero אמר:

Hulk אמר:

אני הייתי מאוד סלחן אליו הקיץ אבל עכשיו זה כבר טו מאץ העובדה שלא הגיע קשר אחורי.

באמת מעניין אותי מה תפקידו וחלקו בלשכנע שחקנים לבוא לפה.
אנחנו יודעים שסק דיבר עם בכר לפני שהגיע.

אני יודע שנוטים לזלזל בתפקיד של בכר בהבאת שחקנים אבל אם הייתי שחקן היה מעניין אותי המאמן הרבה יותר מהמנהל המקצועי.

ציון 0 לאלברמן ואם שחר היה זה שבגללו פיירו עדיין פה אז ציון 0 גם לשחר, ואם לא אז גם ציון 0.
קשה לי להצביע על משהו אחד טוב שהם עשו בכל הנוגע לרכש. מה שכן לדודו בזק ציון 9 עד עכשיו. זה שהאוהדים לא מתהפכים על המועדון זה משהו ראוי לציון אין ספק.

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
DelPiero אמר:

Hulk אמר:

אני הייתי מאוד סלחן אליו הקיץ אבל עכשיו זה כבר טו מאץ העובדה שלא הגיע קשר אחורי.
כולנו

חזרה
למעלה