itaybenji אמר:
אין ספק שזה קיץ נורא שלו
אבל אף אחד לא ישכנע אותי שהוא בחר להביא את דגו ניצן שואו,
שהוא בחר לא לממש את האופציה על דילן, שהוא בחר לא להביא מחליף לאצילי, שהוא בחר לא לנסות להשאיר פה את אבו פאני
שלא נותנים תקציב נורמלי וכל ה"מעטפת" + מאמן עולים לך שקל וחצי בחודש אתה מבין הכל
יענקל'ה/עוזי מור/יענקלה הבן/הבורד רצו עונה פיננסית וקיוו מתוך היוהרה שלהם שזה לא יראה ככה
ועדיין גם במצב הקיים, קיץ מזעזע שלו, בכלל בתור איש מקצוע לא יכול להיות שהוא התפשר על דגו כמאמן
על הסגל הרחוק מאוד מלהיות שלם הזה
למה רק להאשים את יענקלה בכל דבר?
אני הראשון לצעוק שיענקלה קמצן ואשם, אבל לא יודע אם זה המקרה פה.
מרגיש שזה המשך של היהירות של אלברמן וזה פשוט כשלון שלו.
דווקא אלברמן מתוך פאניקה החתים את שימיץ' ושואו, ששניהם לא יכלו להועיל לנו בפלייאוף אלופות, ושניהם לא יכולים להועיל בליגה גם נראה ככה.
יש מצב שבאמת מאחורי הקלעים יענקלה לא הסכים לשחרר כסף על זרים והסכומים שדיברו בעסקאות של מרקו ושל דיאק הם דמיוניים, אבל גם אם זה המצב - אי אפשר להביא שחקן טוב יותר משואו (וכזה שגם יוכל לשחק בפלייאוף) בסכום שכן הביאו אותו *לכאורה*?
בסוף יענקלה בן 80+, אני בספק שמעבר ללאשר עסקאות וטיפה לחוות דעה, הוא באמת מתערב בעניינים כאלה.
שואו ושימיץ' הם בחירות שלו, ג'וש זה או שהבן אדם סתום כי עובדה שהוא בלי קבוצה או שפשוט אלברמן היה זחוח וחשב שיצליח להחתים שוער אחר, ואז הכל התפוצץ לו.
קשה לי מאוד להאמין שלא הסכימו בכלל לשחרר כספים כדי להביא שחקנים לסגל כמו מגן שמאלי.
אין ספק שיענקלה לא הסכים לשחרר כנראה 4 מיליון + על שחקן בודד, אבל לא זאת הסיבה לכישלון, זה כל הקיץ הזה כישלון אחד גדול בחסותו של אלברמן וההתנהלות ההזויה שלו במשך כל הקיץ הזה.