• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
זה בהחלט לזכותו שהוא מגיע להתראיין ולדבר באופן פתוח.
אבל נכון ל30 דקות לתוך ההקלטה, זה מרגיש שהוא בא להתחמק מכל שאלה חשובה שנוגעת לתפקוד שלו. זורק את הסיסמה הזו ש"הוא לא מתייחס לעצמו אלא מקבל החלטות מתוך ראייה של הארגון ומכבי חיפה" בדברים בכלל לא קשורים כמו שאלה האם הוא רואה את המינוי של דגו כהצלחה או כישלון.
כל הראיון ככה, זה הבן אדם.

50 דק' לתוך ההקלטה ואתה לא "לומד" שום דבר חדש

לא שמעתי את הראיון הערב, אבל חייב לציין שמאז הראיון הקודם כשבא וסיפר שהוא מתקשה לצפות במשחקי הנוער כי בשבת הוא עם המשפחה…. יש לי בעיה עם מנהל מקצועי שמשבר כך.

Judokan אמר:
זה בהחלט לזכותו שהוא מגיע להתראיין ולדבר באופן פתוח.
אבל נכון ל30 דקות לתוך ההקלטה, זה מרגיש שהוא בא להתחמק מכל שאלה חשובה שנוגעת לתפקוד שלו. זורק את הסיסמה הזו ש"הוא לא מתייחס לעצמו אלא מקבל החלטות מתוך ראייה של הארגון ומכבי חיפה" בדברים בכלל לא קשורים כמו שאלה האם הוא רואה את המינוי של דגו כהצלחה או כישלון.
״התנצלתי בפניו שלא סיפקתי לו את התנאים הכי טובים להצליח בין אם זה באשמתי או לא באשמתי״

״אני זה לא האישיו״
״אני טים פלייר״
דקה אחרי זה
״אותי פחד לא מניע״

מדובר בחתיכת בלנדר. אלברמן אמן בלהגיד כלום בהרבה מילים. בפועל לא עונה לאף שאלה, מתחמק מלקחת אחריות יותר מביבי.

אם אי פעם אני אכניס בחורה בטעות להריון אעשה כמו אלברמן ואגיד שאני לא קיבלתי את ההחלטה אני רק זרעתי את הרעיון

אני כמובן לא הולך לשרוף זמן יקר על ראיון דבילי
אצלי דברים נמדדים במעשים
למי שעושה את זה שהוא בא ומדבר בכיף
אני אוהב פעולות בשטח ואסטרטגיה ברורה
יש לאנשים במערכת יותר מדי עבודה
עזבו אותם בשנתיים אחרונות: נטע, גוש, דילן, פאני, אצילי, שרי, סבע
וזה באהלן אהלן.
עוד לא הגיע קשר אחד נורמלי או שחקן כנף
בגלל זה אותי ראיונות ומסיבות עיתונאים לא מרשימים. סימפוזיון מיותר. שבוע לפני פתיחת הליגה שיבואו ויגידו מה המטרות שלהם ויהיו אמיתיים איתנו.
שנה שעברה ניצב יעקב ואמר את הכסף נשקיע בשחקנים וזה לא קרה. חסכו גם במאמן וגם בשחקנים.
בפועל הייתה אסטרטגיה של חסכנות ותקציב רכש זהה כמעט לכל חלון. אלברמן לא צריך לבוא ולהודות בדברים, אני מניח שהוא בעצמו מתבייש בכמה סוגיות שהיו.... איתמר ניצן היא כמובן אחת מהן.

Liberman אמר:
אני כמובן לא הולך לשרוף זמן יקר על ראיון דבילי
אצלי דברים נמדדים במעשים
למי שעושה את זה שהוא בא ומדבר בכיף
אני אוהב פעולות בשטח ואסטרטגיה ברורה
יש לאנשים במערכת יותר מדי עבודה
עזבו אותם בשנתיים אחרונות: נטע, גוש, דילן, פאני, אצילי, שרי, סבע
וזה באהלן אהלן.
עוד לא הגיע קשר אחד נורמלי או שחקן כנף
בגלל זה אותי ראיונות ומסיבות עיתונאים לא מרשימים. סימפוזיון מיותר. שבוע לפני פתיחת הליגה שיבואו ויגידו מה המטרות שלהם ויהיו אמיתיים איתנו.
שנה שעברה ניצב יעקב ואמר את הכסף נשקיע בשחקנים וזה לא קרה. חסכו גם במאמן וגם בשחקנים.
בפועל הייתה אסטרטגיה של חסכנות ותקציב רכש זהה כמעט לכל חלון. אלברמן לא צריך לבוא ולהודות בדברים, אני מניח שהוא בעצמו מתבייש בכמה סוגיות שהיו.... איתמר ניצן היא כמובן אחת מהן.

לייק

לא בוחנים מנהל מקצועי לפי חלון אחד גרוע. בינואר יחסית היה חלון טוב
גם לפני זה היתה עבודה טובה

Adi81 אמר:
איזה עבודה טובה הייתה בינואר?

הקבוצה נחלשה בחלון הזה

KevinDurant אמר:
Adi81 אמר:

הקבוצה נחלשה בחלון הזה

קינדה וסייף היו שתי רכישות טובות וחשובות מאוד בריצה הטובה שלנו באותה תקופה. גם בארץ וגם באירופה.
קינדה הביא לנו נקודות בכמה משחקים, סייף גם כן.

ליאור קאסה היה סהכ רכישה טובה לעומק שהשתמשו בו ממש לא נכון (השליכו אותו מהר מדי למים העמוקים עם מטען ציפיות מוגזם).

הייתה לנו העזיבה של שרי, אבל זה לא משהו שאפשר להלביש על אלברמן, ובהינתן העובדה הזו הוא באמת עשה את המיטב.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Adi81 אמר:

הקבוצה נחלשה בחלון הזה

קינדה וסייף היו שתי רכישות טובות וחשובות מאוד בריצה הטובה שלנו באותה תקופה. גם בארץ וגם באירופה.

ליאור קאסה היה סהכ רכישה טובה לעומק שהשתמשו בו ממש לא נכון (השליכו אותו מהר מדי למים העמוקים עם מטען ציפיות מוגזם).

הייתה לנו העזיבה של שרי, אבל זה לא משהו שאפשר להלביש על אלברמן, ובהינתן העובדה הזו הוא באמת עשה את המיטב.
אתה לא יכול לסיים חלון במכבי חיפה עם כל הבעיות שהיו פה העונה עם מקום פנוי להביא זר.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

הקבוצה נחלשה בחלון הזה

אתה לא יכול לסיים חלון במכבי חיפה עם כל הבעיות שהיו פה העונה עם מקום פנוי להביא זר.

לא מסכים איתך בסוגיה הספציפית הזו. זה שהיית מביא זר בסגנון הנרי אדו של הצהבת היה נותן לך משהו?
אם לא היה זר מתאים שאפשר היה להנחית באותו זמן (ולא נשכח שהיה מדובר בתקופה שעוד הייתה קרובה לשיא המלחמה בישראל), אז לא היה צריך להביא בכוח סתם איזה גוף מיותר.

הבאנו את השחקן הישראלי הכי בכיר שהיה בשוק לעמדה של שרי, הבאנו שחקן ישראלי מוביל אחר שנתן לנו עומק בצד השמאלי ובמרכז המגרש, החתמנו פרוספקט ישראלי מוביל, והחתמנו את חמד לסגור את פינת הרוטציה בהתקפה. זה היה חלון העברות טוב ואפקטיבי ביחס לחלון של ינואר.

הסיבות שבגללן נכשלנו העונה בסופו של דבר היו בחלון הקיץ, לא ינואר. ובינואר קשה לתקן בעיות כל כך אקוטיות כמו שהיו לנו.

ינואר היה חלון די טוב
הקיץ היה גרוע
קשה מאוד לתקן קבוצה שלמה בינואר אחד
קינדה וסייף שחקנים טובים. אני דווקא אוהב את סייף הוא לא כזה פרייר כמו שעושים ממנו.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

לא מסכים איתך בסוגיה הספציפית הזו. זה שהיית מביא זר בסגנון הנרי אדו של הצהבת היה נותן לך משהו?
אם לא היה זר מתאים שאפשר היה להנחית באותו זמן (ולא נשכח שהיה מדובר בתקופה שעוד הייתה קרובה לשיא המלחמה בישראל), אז לא היה צריך להביא בכוח סתם איזה גוף מיותר.

הבאנו את השחקן הישראלי הכי בכיר שהיה בשוק לעמדה של שרי, הבאנו שחקן ישראלי מוביל אחר שנתן לנו עומק בצד השמאלי ובמרכז המגרש, החתמנו פרוספקט ישראלי מוביל, והחתמנו את חמד לסגור את פינת הרוטציה בהתקפה. זה היה חלון העברות טוב ואפקטיבי ביחס לחלון של ינואר.

הסיבות שבגללן נכשלנו העונה בסופו של דבר היו בחלון הקיץ, לא ינואר. ובינואר קשה לתקן בעיות כל כך אקוטיות כמו שהיו לנו.
הקבוצה הייתה צריכה שדרוג נוסף. חמד היה רכש גרוע שבמאני טיים של העונה כשהיינו צריך אותו פגע בנו. מה שהגיע בינואר לא הספיק (גם עם נסיבות העונה וגם עם הנפילות בקיץ).

אל תשכח שגם הגענו לינואר אחרי שידענו שחזיזה, סבע, שרי ושוראנוב לא ישחקו יותר העונה "וקיבלנו" את קינדה, סייף וחמד במקומם.

היה צריך לעשות יותר.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

הקבוצה הייתה צריכה שדרוג נוסף. חמד היה רכש גרוע שבמאני טיים של העונה כשהיינו צריך אותו פגע בנו. מה שהגיע בינואר לא הספיק (גם עם נסיבות העונה וגם עם הנפילות בקיץ).

אל תשכח שגם הגענו לינואר אחרי שידענו שחזיזה, סבע, שרי ושוראנוב לא ישחקו יותר העונה "וקיבלנו" את קינדה, סייף וחמד במקומם.

היה צריך לעשות יותר.

אל תשכח לכלול שגם "הרווחנו" את חלאילי כשחקן מוביל, וזה גם השפיע על השיקולים (פתאום לא היית צריך מחליף לחזיזה/סבע).
וחמד היה רכש סביר בהינתן שחיפשנו חלוץ שלישי בתקופה ששיחקנו עם חלוץ בודד (הפציעות של דינדה ושל פיירו במקביל זה חוכמה בדיעבד), ולתקופה קצרה. לא היית מחתים שם חלוץ משמעותי.

החלטות רכש פזיזות בינואר היו כאלה שהיינו נתקעים איתן שנים קדימה (מישהו אמר גוני נאור?).

אפשר היה למצוא עוד איזה שחקן-שניים להחתים, ועדיין אני לא חושב שזה היה משנה את התמונה הסופית של העונה באיזשהי צורה.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-24/1,1,4,52539/464571.html

מתי דורון בן דור שממציא ציטוטים ותככים וכמויות רעל בלתי נתפסות כבר 15 שנה מורחק לאלתר מכל נגיעה במכבי חיפה?
מתי הוא וכל צי הדפרים המטומטם שאיתו מרדיו חיפה מקבלים כבר צו הרחקה מכפר גלים וסמי עופר?

איך דודו בזק שבמשך שני עשורים לא עשה שום דבר חוץ מלתת לחבורה הזאת לזרוע פה הרס עדיין עובד במכבי חיפה? באמת, למה הוא מועסק במועדון? הוא וכל הצוות שתחתיו

חזיזוש אמר:
https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-24/1,1,4,52539/464571.html

מתי דורון בן דור שממציא ציטוטים ותככים וכמויות רעל בלתי נתפסות כבר 15 שנה מורחק לאלתר מכל נגיעה במכבי חיפה?
מתי הוא וכל צי הדפרים המטומטם שאיתו מרדיו חיפה מקבלים כבר צו הרחקה מכפר גלים וסמי עופר?

איך דודו בזק שבמשך שני עשורים לא עשה שום דבר חוץ מלתת לחבורה הזאת לזרוע פה הרס עדיין עובד במכבי חיפה? באמת, למה הוא מועסק במועדון? הוא וכל הצוות שתחתיו

בן דור וכל רדיו חיפה זה מכונת רעל מבחילה, דודו מפעיל אותם לפעמים לכן נותנים להם גישה למועדון.
בושה שאנשים כמו בן דור ואהרנוביץ נכנסים למסיבות עיתונאים.

אני גם חושב שחלון ינואר היה טוב. את האליפות הפסדנו בגלל הטעויות שעשו בקיץ (בעיקר דגו), הנטישה ההמונית והפציעות באמצע העונה.

הפסדנו את האליפות בעיקר בגלל פציעות והעדר שחקנים יצירתיים בחלק השני של העונה, דיא ושרי גמרו אותנו.

סיימתי את הראיון.

מגה בלנדר, לא ענה על תשובה אחת בצורה אמיתית וראויה. מצא מיליון התפלפלויות ומילים יפות כדי להגיד כלום ושום דבר.

חזרה
למעלה