• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Liberman אמר:
DelPiero אמר:
תחשבו על זה שאם אלברמן ילך תהיה סוגיית היום שאחרי..
מי ינהל את הקבוצה מקצועית? אור שחר ? דורון בן דור ? יחיא סיננואר ?

כמה שאלברמן מעצבן בשנתיים באחרונות עם ההתנהלות הזחיחה שלו, צריך לזכור מי עומד בראש המערכת וכמה קשה יהיה לו למצוא מישהו שהוא מוכן לתת לן את המפתחות האלה

רפאלוב זה התשובה ? לא בטוח בכלל שזה ילך

לפי איך זה מתנהל כרגע נראה שכולם מיישרים קו עם שחר-
פערים, אי אפשר להביא שחקנים במלחמה.
תמיד תנאי שוק מפריעים לו איכשהו, תמיד קשה רק לו, תמיד עושים רכש בפאניקה כשלא הולך או כשלא עשו מה שצריך בחלון העברות.
רק שחר יכול למכור את חליאלי ב7 מ׳ ולא לרצות לשלם חצי מהם לאצילי.
חוץ מזה, מהראיון שלו בפודיום הוא אמר שהוא לא ידע לבחור מאמן זר אז הלך על דגו.
מי שלא יודע לקחת החלטות מקצועיות שכמובן כרוכות בסיכונים (ולא דגו) אני לא חושב שמקומו במכבי חיפה.
גם מכבי ת״א כל שנה מסתכנת ומביאה מאמנים זרים, לטובה או לרעה.

לגמרי
אני איתך

פשוט גם אם הוא ילך שחר יביא רק מישהו שהוא בדיוק כזה גם

Liberman אמר:
הקיץ הזה הוא במבחן אצלי
קיץ לא טוב = ליברמן עובר למחנה של דוד

אם הקיץ הזה הוא לא בונה קבוצה ראויה שילך הביתה.
להביא את קינדה ואזולאי גם אני יודע
לגמרי.

DelPiero אמר:

כמה שאלברמן מעצבן בשנתיים באחרונות עם ההתנהלות הזחיחה שלו, צריך לזכור מי עומד בראש המערכת וכמה קשה יהיה לו למצוא מישהו שהוא מוכן לתת לן את המפתחות האלה

מי שלא טוב לא צריך להישאר, בדיוק כמו שרצינו להחליף את מאבוקה ואת סאן מנחם ועופרי ארד בשחקנים טובים יותר, ככה צריך להתקדם גם פה.

לא צריך לתת לו פרס על זה שאין שחקנים אחרים ולהישאר עם מנהל מקצועי שבשנתיים האחרונות מחזיר את הקבוצה 10 שנים אחורה.

אם היו קוראים לו גלוס אלברמנוס אחרי הקיץ הקודם הוא לא היה ממשיך פה, הוא קיבל עוד עונה רק בגלל העבודה המצוינת שהוא עשה בעונה לפני כן ועכשיו הוא בשנת מבחן.

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
הקיץ הזה הוא במבחן אצלי

לגמרי.

DelPiero אמר:

מי שלא טוב לא צריך להישאר, בדיוק כמו שרצינו להחליף את מאבוקה ואת סאן מנחם ועופרי ארד בשחקנים טובים יותר, ככה צריך להתקדם גם פה.

לא צריך לתת לו פרס על זה שאין שחקנים אחרים ולהישאר עם מנהל מקצועי שבשנתיים האחרונות מחזיר את הקבוצה 10 שנים אחורה.

אם היו קוראים לו גלוס אלברמנוס אחרי הקיץ הקודם הוא לא היה ממשיך פה, הוא קיבל עוד עונה רק בגלל העבודה המצוינת שהוא עשה בעונה לפני כן ועכשיו הוא בשנת מבחן.

סבבה מסכים איתך מאה אחוז
אני רק מציע גישה יותר “sober” שבסוף תחת ההנהלה הנוכחית מי שלא יהיה בובה בכל מקרה לא יהיה ואנחנו עוד עלולים לסבול יותר

כרגע, הקיץ לא נגמר. נשפוט אותו כשיגמר ואחרי כמה משחקי ליגה כשנבין את גודל מימדי האסון

אני מאמין שאם הדברים ימשיכו כמו שהם הוא ילך הביתה, אולי אפילו יתפטר בעצמו מהבושה

DelPiero אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
הקיץ הזה הוא במבחן אצלי

לגמרי.

DelPiero אמר:

סבבה מסכים איתך מאה אחוז
אני רק מציע גישה יותר “sober” שבסוף תחת ההנהלה הנוכחית מי שלא יהיה בובה בכל מקרה לא יהיה ואנחנו עוד עלולים לסבול יותר

כרגע, הקיץ לא נגמר. נשפוט אותו כשיגמר ואחרי כמה משחקי ליגה כשנבין את גודל מימדי האסון

אני מאמין שאם הדברים ימשיכו כמו שהם הוא ילך הביתה, אולי אפילו יתפטר בעצמו מהבושה
הגישה הsober זה שנתנו לו עוד קיץ לנהל את הקבוצה פה אחרי מה שהיה בקיץ הקודם.

אם הוא כושל קיץ אחד בהבאת השחקנים שצריך ובבניית הסגל, מקבל הזדמנות ואז נכשל עוד קיץ בהבאת השחקנים שצריך - שיקולים כמו "ההנהלה עוד תביא מישהו יותר גרוע" הם שיקולים חלשים מאוד.
כרגע זה מתחיל להרגיש שהעונה שבה הוא הצליח עם סונדגרן, פיירו וקורנו היא הפוקס, ומה שאנחנו רואים כרגע זה ייצוג יותר נאמן של אלברמן.

בסוף הבנאדם קיץ שני ברצף נכשל להביא את הערך המוסף ומשאיר את המאמן שלו בסיטואציות של אלתורים במשחקי מפתח באירופה.

סבבה חברים
בואו נראה איך תתחיל העונה ובמה הרכש יסתכם
אני אתכם שכרגע זה נראה שהוא נכשל והוא לא ישאר

שנה שעברה אברג'ל השנה אצילי
שמים את כל הז'יטונים על משהו אחד ולא יודעים ללכת עד הסוף ולהביא אותו
הרי יכלו לשלם סכומים מטורפים ולהביא את מי שצריך, פשוט לא מסכימים

וזה גבירותיי ורבותיי כל ההבדל בין כן תואר ללא תואר

Apoc אמר:

דווקא נראה לי שלא שמו שום ז'יטון על אצילי, מההתחלה לא דיברו עליו כמו מישהו שיגיע, אם כבר נהואל

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

דווקא נראה לי שלא שמו שום ז'יטון על אצילי, מההתחלה לא דיברו עליו כמו מישהו שיגיע, אם כבר נהואל

נהואל נשמע כמו פיקציה של התקשורת (המשך ההתעסקות, לא הפנייה הראשונית)

ובכל מקרה אני לא מאמין שהדיבור על זה שבכר התקשר לאצילי לפני כמה ימים וניסה לשכנע היה מומצא

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

נהואל נשמע כמו פיקציה של התקשורת (המשך ההתעסקות, לא הפנייה הראשונית)

ובכל מקרה אני לא מאמין שהדיבור על זה שבכר התקשר לאצילי לפני כמה ימים וניסה לשכנע היה מומצא
לא פורסם בארץ, דיברו על זה בקפריסין.

לא נתנו לו אפילו את ההצעה שדיא סבע קיבל.

מתחיל להרגיש מוגזם ומעלה את העצבים ברמה שאפשר לחשוב שהוא עושה בכוונה. אפטיות מוחלטת למצב, הוא לא מתפקד. אולי הזמן להיפרד באמת?

חסר לי עוד ראיון יהיר ומנותק שלו אצל חבר שלו יוסיפוביץ.

שים את המפתחות באוטו וסע גבר

חכה עוד תקבל הפתעה השבוע שתי שחקנים חדשים בקבוצה,ויגידו שלסיבוב השני לא היה צריך חיזוק

israel017 אמר:
חכה עוד תקבל הפתעה השבוע שתי שחקנים חדשים בקבוצה,ויגידו שלסיבוב השני לא היה צריך חיזוק

אתה אופטימי

חצי אופטימי,חושב קיצוני ימיני יגיע עד לפני המשחק ליגה ראשון,כי עכשיו אין לחץ עד הליגה

גל אלברמן לא אשם שלא עברנו את הקבוצה הזאת שאני בספק אם שורדת בליגת העל

חזרה
למעלה