ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא רק שהיא שורדת היא גם עושה פלייאוף עליון בקלות.חזיזוש אמר:גל אלברמן לא אשם שלא עברנו את הקבוצה הזאת שאני בספק אם שורדת בליגת העל
KevinDurant אמר:לא רק שהיא שורדת היא גם עושה פלייאוף עליון בקלות.חזיזוש אמר:גל אלברמן לא אשם שלא עברנו את הקבוצה הזאת שאני בספק אם שורדת בליגת העל
הוא בעיקר אשם בזה ששנה שנייה ברציפות הוא לא נותן למאמנים שלו את כל הכלים להצליח מעבר לזה שגם ככה היה השנה אולימפיאדה שלקחה לנו 3 שחקנים.
גם מנספורד עשה בדיוק את אותן שגיאות
תראה בסוף המשחק הראשון היה משחק הזוי (גם המשחק השני לדעתי). אני לא חושב שהוא האשם העיקרי בהדחה מאירופה (גם לא רשמתי את זה למעלה).חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:לא רק שהיא שורדת היא גם עושה פלייאוף עליון בקלות.חזיזוש אמר:גל אלברמן לא אשם שלא עברנו את הקבוצה הזאת שאני בספק אם שורדת בליגת העל
הוא בעיקר אשם בזה ששנה שנייה ברציפות הוא לא נותן למאמנים שלו את כל הכלים להצליח מעבר לזה שגם ככה היה השנה אולימפיאדה שלקחה לנו 3 שחקנים.
גם מנספורד עשה בדיוק את אותן שגיאות
חלון העברות מזוויע
ועדיין- אין קשר ללעבור את סבאח
אליאור אמר:עכשיו יזכרו להביא שוער קשר אחורי וכנפיים, אחרי שהודחנו? או שזו הודאה באשמה אז יעדיפו שלא לעשות את זה?
Apoc אמר:אליאור אמר:עכשיו יזכרו להביא שוער קשר אחורי וכנפיים, אחרי שהודחנו? או שזו הודאה באשמה אז יעדיפו שלא לעשות את זה?
למה שדברים יקרו יותר מהר בגזרת הרכש בגלל שמודחים מאירופה?
אף פעם לא הבנתי אנשים שאומרים את זה. וכל פעם שמודחים אומרים את זה.