• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:
מה קשורה אשתו

לא כל שם הוא שואו

ההצלחה היא על שמך

וכו וכו

ממתי התבטאויות של בן משפחה של מישהו אמורות לעניין אותי
מה אני כמו המוזרים האלה שמתחרפנים ממה שיאיר נתניהו אומר בטוויטר

KevinDurant אמר:
אני באמת שואל על מה הוא מקבל משכורת?

גם אני חשבתי על זה אתמול
אם הייתי הבוס שלו הייתי שולח אותו לעזור לאספנאי או משהו, שלפחות יעשה משהו

ככל שהזמן עובר נראה שקיץ 22 היה פוקס חד פעמי והאמת היא שהוא מנהל מקצועי די כושל

יש לו מזל שהוא יכול להשתמש במלחמה כתירוץ.
בכל מקרה הוא כושל.

שרלטן שחי עדיין על קיץ אחד טוב. ראינו אותו ואת ״הרשימות שלו״ הבן אדם הטיף בכל פודקאסט אפשרי על הצורך להיות אקטיבי ולהגיב מהר ומאז הוא מגיב יותר איטי לכל התפתחות מטור קרלסן. נכשל בלשמר את הקיים, נכשל בחידושי חוזים, נכשל בזיהוי כשרונות, נכשל בהחתמת זרים. לך.

הוא עושה חלון כל כך מזעזע שכבר זה ברמה של תיאורית קונספירציה שהוא מכשיל את בכר בכוונה

יש מצב הוא גם מעורב בשיחות בקטאר לפי איך שזה נמרח שם

גל אלברמן דחף להחתים את גוני נאור לפני שנה וחצי. שנה וחצי לאחר מכן הוא כבר בדרך לעבור להפועל ת״א בליגה הלאומית. שחקן של מכבי חיפה שהגיע לחזק את הקישור כן?

Shocking4U אמר:
גל אלברמן דחף להחתים את גוני נאור לפני שנה וחצי. שנה וחצי לאחר מכן הוא כבר בדרך לעבור להפועל ת״א בליגה הלאומית. שחקן של מכבי חיפה שהגיע לחזק את הקישור כן?

גוני היה החתמה מחוסר ברירה כי נתקענו
בלי אופציות אחרי שנטע עזב.
הכשלון של אלברמן הרבה יותר נרחב ומערכתי מאשר החתמה לא מוצלחת פה ושם.

אלברמן טוען בכל ראיון שהתפקיד שלו זה לייצר ״בעיות חיוביות״ למאמן עם כמה שיותר אופציות

בפועל כמעט חודשיים מפתיחת האימונים (18 ביוני) והוא עדיין לא הביא שחקן כנף למאמן שדוגל ב4-3-3 לאורך כל הקריירה שלו ומאלץ אותו לשחק בשלושה בלמים. בהחלט מייצר בעיות, חיוביות לא ממש.

אלברמן הוא כנראה העובד עם הרמת תפוקה ואיכות ביצועים הכי נמוכה במזרח התיכון (חוץ מאולי שרי הממשלה)

הייתי כותב לו שוב ביקורת
אבל הוא חסם אותי על ביקורת כבר לפני שנה

DelPiero אמר:
אלברמן הוא כנראה העובד עם הרמת תפוקה ואיכות ביצועים הכי נמוכה במזרח התיכון (חוץ מאולי שרי הממשלה)
זה לא עניין של רמת תפוקה, כרגע זה נראה שהוא מתפקד מצויין כשהדברים זורמים והקבוצה במומנטום, וגרוע בתפקיד כשיש תקופות פחות טובות ונדרשת יצירתיות ויכולת חשיבה מחוץ לקופסה.
לדעת להביא פגיעות מעולות כשהקבוצה במוקדמות צמפיונס ואחרי אליפות זה מצויין, אבל מה עם לדעת לבנות קבוצה כדי להגיע לאותה הסיטואציה בדיוק?
מראיונות איתו ומהאופן שבו הוא מדבר ומגיב לשאלות, זה מרגיש כמו בן אדם שכל עוד המציאות המקצועית היא בתבניות הבוררות והמוכרות אז הוא יודע לתפקד, כשקצת נדרשת יצירתיות בתוך ערפל, הוא מאבד את עצמו.

The real Tsepo אמר:
DelPiero אמר:
זה לא עניין של רמת תפוקה, כרגע זה נראה שהוא מתפקד מצויין כשהדברים זורמים והקבוצה במומנטום, וגרוע בתפקיד כשיש תקופות פחות טובות ונדרשת יצירתיות ויכולת חשיבה מחוץ לקופסה.
לדעת להביא פגיעות מעולות כשהקבוצה במוקדמות צמפיונס ואחרי אליפות זה מצויין, אבל מה עם לדעת לבנות קבוצה כדי להגיע לאותה הסיטואציה בדיוק?
מראיונות איתו ומהאופן שבו הוא מדבר ומגיב לשאלות, זה מרגיש כמו בן אדם שכל עוד המציאות המקצועית היא בתבניות הבוררות והמוכרות אז הוא יודע לתפקד, כשקצת נדרשת יצירתיות בתוך ערפל, הוא מאבד את עצמו.

לא חושב שזה קשור. בעונה שעברה בקיץ הוא היה עם קבוצה במוקדמות הצמפיונס, כביכול במומנטום חיובי אחרי אליפות, ולקח אותה למסע השמדת ערך מרשים במו ידיו.
ודווקא בינואר כשדברים היו נראים משמעותית פחות טוב לתחילת העונה הוא דווקא עבד ביעילות עם ההחתמות שלו.

לדעתי הבעיה שלו היא אחרת. הוא מתקשה לחתוך דברים, ולכן היתרון הגדול שלו הוא בתקופות של אקדח לרקה ולחץ עם דדליין. ולעומת זאת כשכביכול יש לו את כל הזמן שבעולם הוא נמרח ונמרח וגם ננעל על שחקנים בלי להתקדם הלאה.
יש טיפוסים כאלה.

זה לא מקרי שההצלחה הכי גדולה שלו הייתה ההנחתה של בטו וסק שנייה אחרי שפלאניץ' עזב. וגם עכשיו רואים איך הוא נגרר שנה על הזרים שצריך להחתים (וכביכול יש זמן), אבל לקורנו תחת לחץ זמן מגיע מחליף תוך יומיים.

חזרה
למעלה