KevinDurant
נשיא המועדון
היו צריכים ללכת על אצילי ולהתאבד עליו במקום לשים מיליון יורו על לאיוס וכל אלה.Ganjot אמר:אני לא אומר בשום שלב להביא כל מה שזז, וגם להרבה מהרשימה שנתת כדוגמה התנגדתי בעצמי.KevinDurant אמר:בוא, מכבי ת''א הביאה בשנים האחרונות שחקנים כמו בן ביטון, דן ביטון (מיליון יורו), אוסאמה חלאיילה (חצי מיליון יורו), עידן נחמיאס (300 אלף יורו), יונתן כהן (1.3 מיליון יורו), רז שלמה (1.2 מיליון יורו), אושר דוידה (800 אלף יורו), הנרי אדו (חצי מיליון יורו), יונאס מלאדה (350 אלף יורו) והישאם לאיוס (900 אלף יורו).Ganjot אמר:אולי, אם ההחתמות האלה היו קורות בתחילת החלון ובזה היו מסיימים.
אבל נכון לנקודת הזמן הנוכחית, אם יגיע לפה שחקן כמו כנעאן הקהל יהיה בכלל בהתלהבות מזה שיש רכש כלשהו ושחקן חדש לראות על הדשא.
כולם רצו זרים אכזריים לכנפיים ואולי איזה חלוץ חדש שיגיע, אבל הבנו כבר שזה לא יקרה אז צריך להיות ריאלים ולשנות מטרות לחלון הזה. החלטות כאלה זה בדיוק מה שהביא אותנו לעשור השחור, שלא רצו לשלם ככה וככה על ההוא, התקמצנו על ריקן על 100 אלף, מזהבי ירדו כי הוא היה בינוני מבחינתם. ראינו בסוף איפה מכבי תא שהביאה "בינוניים" היו, ואיפה אנחנו.
היא שילמה על השחקנים האלה כמעט 6-7 מיליון יורו ב3 שנים האחרונות ואני חושב שאף אחד מהם לא שחקן הרכב.
לא צריך להעמיס ישראלים בינוניים לרוחב (לא רק שהם משלמים עליהם גם הרבה כסף, גם שחקנים כמו מלאדה ולאיוס יושבים על משכורות גדולות של 300 אלף יורו צפונה) ובדיוק מדברים כאלה צריך להימנע.
תן לי את חג'ג' כשחקן בית עם שכר נמוך שמתקדם ולא פחות טוב מהם מאשר להביא מבחוץ שחקן כמו לאיוס ב900 אלף יורו דמי העברה ועוד להשכיב לו חוזה של 300 אלף יורו כפול 3 שנים.
זה בדיוק הטעות הגדולה של מכבי ת''א לדעתי מבחינת הוצאות וזה מוזר לי שהם עוד לא שמו לב לזה.
פשוט כל שחקן כמעט הוא בינוני, עד הרגע שהוא כבר לא. בדיוק כמו שהבאנו את חזיזה שלימים הפך להיות בורג משמעותי פה, כמו ששון שינה תפקיד והפך להיות הבלם הישראלי הטוב בליגה.
בטוח שלא תכשל עם שחקנים, אם אתה לא תנסה אפילו. העניין הוא לא שלא תכשל, אלא ש1 מתוך X שתביא יצליח פה.
דוידה, מלדה ולאיוס לדוגמה אחלה שחקנים בסך הכל בהתחשב במצב הירוד של הליגה.
אני לא חושב שדוידה איזה כוכב אבל עובדתית הוא היה השחקן הכי טוב שם מינואר והאליפות הרבה בזכותו. מלדה לא הצליח אבל חושב שיש לו הרבה מה לתת, במיוחד כשהעלות שלו הייתה כל כך נמוכה.
לגבי לאיוס ימים יגידו.. כרגע הם גם במצב שהם ראו שקשה להביא זרים, היו צריכים לפחות מישהו שימלא את התפקיד, אז הלכו עליו בדיוק כמו שאנחנו היינו אמורים ללכת על שחקני אגף שבינתיים יהיו מספיק טובים אם רואים שלא מצליחים להביא לפה שדרוג
שמביאים שחקנים "בינוניים" צריך לבחור אותם בזהירות ולא להביא אותם בבלאגן.
שנה שעברה הוצאנו 4 מיליון יורו על שוראנוב, קאסה, שואו ושימיץ' וכל הארבעה לא פה.
כנעאן לדוגמה שחקן טוב מאוד לדעתי (למרות הפציעות) אבל כרגע יש עומס במשבצת שלו ואין טעם לעשות עסקה.
ברגע שיש לנו נכון לעכשיו מקום ל3 זרים, אין שום סיבה להביא ישראלי בינוני או לא משדרג כמו לאיוס לדוגמה.