• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Kaka אמר:
הדבר היחיד שאלברמן צריך לעשות זה להגיד את האמת על ההתנהלות של הבכירים במועדון, אבל זה די ברור שהוא לא יעשה את זה כי חשוב לו לשמור על העבודה שלו.
אלברמן ממש צדיק הדור. לא זכור לי שמישהו הצמיד לו אקדח לקיר להביא את מסאי דגו כמאמן ועוד שלל החלטות הזויות

Judokan אמר:
Kaka אמר:
Judokan אמר:
מה זה ההתנהלות של בכירים במועדון? יש לו חלק מכריע בכישלון הניהולי של השנתיים האחרונות.
אפילו במסגרות המגוכחות של שחר, אפשר להחתים זרים איכותיים בעבודה נכונה. פשוט צריך לדעת להיות מסוגל להעמיד דרישות ולחתוך. אבל אין לו את זה

יש לו חלק כמו שיש לכל מי שנמצא במערכת הזאת. בסוף הוא שכיר וקשה מאוד להתנהל תחת המגבלות הקיימות אצל משפחת שחר.
אני לא אומר שהוא חף מטעויות אבל מי שאמור לקבל את מרבית הביקורת זה לא הוא.

לא מסכים. בתור מנהל מקצועי, התפקיד שלו זה לפעול במסגרת מגבלות כלשהן ולעשות את המיטב במסגרתן. המגבלות של שחר מצמצמות את מאגר השחקנים שאפשר להחתים, זה נכון - אבל גם בהינתן המצב הזה, אני לא קונה שמאז ינואר בגדול, אלברמן לא מצליח לאתר קיצוני מתאים. בדיוק כמו שאני לא קונה שאי אפשר למצוא קשר אחורי כבר שנה וחצי.
כמו שדוראנט כתב - באותן מסגרות תקציביות, אפשר להביא את סונדגרן, קורנו, פיירו, שרי, סק וכו', אבל פתאום זה הפך להיות מגבלה שאי אפשר לעבוד בתוכה?
זה אומר לי שמערך הסקאוטינג שאותו הוא מנהל עושה חרא עבודה ולא מאתר מועמדים שמתאימים לתקציב, או שאלברמן לא עושה את העבודה שלו שהיא לסגור שחקנים כמה שיותר מוקדם.

ואגב, מקרה כמו פדראו שזמין מתחילת הקיץ בדיוק באותם תנאים אבל חותם רק בסוף אוגוסט ממחיש את זה לחלוטין - הבעיה היא ניהולית אצל אלברמן לפני הכל

אז עוד פעם אני אומר, הוא לא חף מטעויות והוא עשה כמה כאלה בעונה שעברה ובטוח שגם העונה אבל אחרי הכל מי שמנהל פה את הכל זה יענקלה ואור שחר. הם בחרו למכור עכשיו את פיירו ולא בתחילת הקיץ כשהיו עליו הצעות והוא כבר היה מוכן עם המזוודות. הם יודעים עד כמה זה קשה בשלב הזה להביא לו מחליף ובכל זאת בחרו את העיתוי הכי גרוע רק כי זה התאים להם כלכלית. אלברמן מחזיק מאוד מפיירו ולא רצה שיימכר לא רק כי הוא שחקן חשוב אלא גם יש קושי במציאת מחליף בתחילת ספטמבר, הדברים האלה לא מעניינים את יענקלה. גם ככה העבודה פה קשה עם מגבלות אז הם דואגים לעשות את זה עוד יותר קשה.
בעניין שחקן הכנף אני מסכים, היה צריך להגיע לפה מזמן, השמות נמצאים ובכר התעקש תקופה ארוכה על שחקן שההנהלה לא מוכנה לשלם עליו. הם חשבו שהזמן ישחק לטובתם וטעו וזה בהחלט לא היה אמור לקרות.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
הדבר היחיד שאלברמן צריך לעשות זה להגיד את האמת על ההתנהלות של הבכירים במועדון, אבל זה די ברור שהוא לא יעשה את זה כי חשוב לו לשמור על העבודה שלו.
אלברמן ממש צדיק הדור. לא זכור לי שמישהו הצמיד לו אקדח לקיר להביא את מסאי דגו כמאמן ועוד שלל החלטות הזויות

לא , אבל ההחלטה לא להביא מאמן זר היא נטו בגלל שההנהלה לא רצתה. לא שאני מסכים עם המינוי של דגו אבל ההנהלה דואגת לשים מקלות בגלגלים בכל דבר.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

לא , אבל ההחלטה לא להביא מאמן זר היא נטו בגלל שההנהלה לא רצתה. לא שאני מסכים עם המינוי של דגו אבל ההנהלה דואגת לשים מקלות בגלגלים בכל דבר.
הוא אמר בעצמו שהוא לא מצא מאמן זר ולא היה שלם עם זה, אני נוטה להאמין לו

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

הוא מצא וגם נפגש עם אחד לפחות, הוא בחר לא ללכת על זה כי הוא יודע מה ההנהלה חשבה על זה.

יש לי המון תלונות כלפי ההנהלה ושחר וברור שהם בסוף האחראים למדיניות המקולקלת שמנחה את המועדון אבל אלברמן מועל בתפקידו כבר שנתיים בכל אספקט אפשרי

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
הוא מצא וגם נפגש עם אחד לפחות, הוא בחר לא ללכת על זה כי הוא יודע מה ההנהלה חשבה על זה.

אלברמן עצמו אמר דברים שונים. זה שהוא נפגש עם מאמנים זרים לא אומר שהוא בחר מאמן זר לקבוצה.
הוא אמר בראיון אצל יוסיפוביץ' שהוא קיבל את ההחלטה ללכת על דגו, כי היה לו קל יותר להתרשם ממנו. אני לא רואה שום סיבה לא להאמין לו בזה - בטח כשהראיון נעשה אחרי שדגו כבר עזב

Kaka אמר:
Judokan אמר:
Kaka אמר:
יש לו חלק כמו שיש לכל מי שנמצא במערכת הזאת. בסוף הוא שכיר וקשה מאוד להתנהל תחת המגבלות הקיימות אצל משפחת שחר.
אני לא אומר שהוא חף מטעויות אבל מי שאמור לקבל את מרבית הביקורת זה לא הוא.

לא מסכים. בתור מנהל מקצועי, התפקיד שלו זה לפעול במסגרת מגבלות כלשהן ולעשות את המיטב במסגרתן. המגבלות של שחר מצמצמות את מאגר השחקנים שאפשר להחתים, זה נכון - אבל גם בהינתן המצב הזה, אני לא קונה שמאז ינואר בגדול, אלברמן לא מצליח לאתר קיצוני מתאים. בדיוק כמו שאני לא קונה שאי אפשר למצוא קשר אחורי כבר שנה וחצי.
כמו שדוראנט כתב - באותן מסגרות תקציביות, אפשר להביא את סונדגרן, קורנו, פיירו, שרי, סק וכו', אבל פתאום זה הפך להיות מגבלה שאי אפשר לעבוד בתוכה?
זה אומר לי שמערך הסקאוטינג שאותו הוא מנהל עושה חרא עבודה ולא מאתר מועמדים שמתאימים לתקציב, או שאלברמן לא עושה את העבודה שלו שהיא לסגור שחקנים כמה שיותר מוקדם.

ואגב, מקרה כמו פדראו שזמין מתחילת הקיץ בדיוק באותם תנאים אבל חותם רק בסוף אוגוסט ממחיש את זה לחלוטין - הבעיה היא ניהולית אצל אלברמן לפני הכל

אז עוד פעם אני אומר, הוא לא חף מטעויות והוא עשה כמה כאלה בעונה שעברה ובטוח שגם העונה אבל אחרי הכל מי שמנהל פה את הכל זה יענקלה ואור שחר. הם בחרו למכור עכשיו את פיירו ולא בתחילת הקיץ כשהיו עליו הצעות והוא כבר היה מוכן עם המזוודות. הם יודעים עד כמה זה קשה בשלב הזה להביא לו מחליף ובכל זאת בחרו את העיתוי הכי גרוע רק כי זה התאים להם כלכלית. אלברמן מחזיק מאוד מפיירו ולא רצה שיימכר לא רק כי הוא שחקן חשוב אלא גם יש קושי במציאת מחליף בתחילת ספטמבר, הדברים האלה לא מעניינים את יענקלה. גם ככה העבודה פה קשה עם מגבלות אז הם דואגים לעשות את זה עוד יותר קשה.
בעניין שחקן הכנף אני מסכים, היה צריך להגיע לפה מזמן, השמות נמצאים ובכר התעקש תקופה ארוכה על שחקן שההנהלה לא מוכנה לשלם עליו. הם חשבו שהזמן ישחק לטובתם וטעו וזה בהחלט לא היה אמור לקרות.

המכירה של פיירו היא בסופו של דבר אירוע פעוט בסיפור הכשלונות הענקיים של הקיץ. ואגב, מי שנושא בחלק לא מבוטל לאחריות לזה הוא האיש שהחליט לבנות סגל עם שני חלוצים בלבד, עונה אחרי שאותו מהלך פירק לנו את הקבוצה בזמן המכריע של העונה.
אבל העיקר שהוא טיפל בסוגיות הבאמת חשובות של שוער שלישי

Judokan אמר:
Kaka אמר:
Judokan אמר:

המכירה של פיירו היא בסופו של דבר אירוע פעוט בסיפור הכשלונות הענקיים של הקיץ. ואגב, מי שנושא בחלק לא מבוטל לאחריות לזה הוא האיש שהחליט לבנות סגל עם שני חלוצים בלבד, עונה אחרי שאותו מהלך פירק לנו את הקבוצה בזמן המכריע של העונה.
אבל העיקר שהוא טיפל בסוגיות הבאמת חשובות של שוער שלישי
המכירה של פיירו הגיונית בהתחשב במצב, הבעיה שבנקודה שפיירו נמכר היינו כבר במינוס 2 זרים וצריכים להתעסק בעוד דברים חוץ ממנו.

אם היו פה 2 שחקני כנף חתומים לפני חודש-חודשיים והיה עכשיו אירוע עם פיירו זה היה הרבה פחות נורא ומפריע (בטח ובטח אם היה פה חלוץ ישראלי נוסף שמאמינים בו).

בוא אני אעשה את זה ברור

כדי לרדוף אחרי 3 זרים שבוע לתום החלון לא צריך את גל אלברמן, אפשר גם להביא את בוקולי או אלון חרזי שיעשו את זה ברבע מהכסף ושמינית מהפאסון והיהירות של ראש מחלקת הכדורגל היקר שלנו

איך שנסגר החלון צריכות לצאת 2 הודעות מהמועדון
הראשונה שהמועדון מתנצל בפני האוהדים על החובבנות הקיצונית גם ביחס לעבר ועל ביזוי השם של המועדון
השנייה אלברמן תודה על הכל ובהצלחה בהמשך

צריך להפריד את הקיץ הביזיוני, ותכלס את זה לשפניו לשני חלקים.
1. המקובעות הבלתי נסבלת של ההנהלה לדמי העברה ושכר, ופרקטיקות של ניהול מו"מ של שנות ה90.
2. גל אלברמן וההתנהלות שלו בתוך הג"ג שההנהלה מציבה לו.
קיץ שני שבעיניי שאלברמן כושל בכל פרמטר, לא בגלל ששחקן כזה או אחר הוא פלופ, אלא כי הכל מרגיש כאוטי ולא מנוהל. דברים שהם קונצנזוס שכל אוהד בר דעת רואה באופן ברור הוא לא מצליח לשנות/לייצר. קיץ שני שאנחנו רואים שלבן אדם אין סט כלים בסיסי לנהל משברים מקצועיים.
צריך להיפרד ממנו לדעתי, לשדרג את את ברק ולנעול אותו פה 5 שנים קדימה. שיהיה בתפקיד מנג'ר כמו באנגליה.

Apoc אמר:
הראשונה שהמועדון מתנצל בפני האוהדים על החובבנות הקיצונית גם ביחס לעבר ועל ביזוי השם של המועדון

כבר לפני חודש הייתה צריכה לצאת הודעה שהשנה אנחנו הולכים לעונה פיננסית ואין שום כוונה להתחרות על האליפות. ככה לפחות האוהדים היו רגועים יותר ולא מרגישים שעובדים עליהם עם שמות של רומנים מונפצים שמציעים עליהם דמי העברה נמוכים מהשווי שלהם אחרי שהחלון במדינה שלהם נגמר.

The real Tsepo אמר:
צריך להפריד את הקיץ הביזיוני, ותכלס את זה לשפניו לשני חלקים.
1. המקובעות הבלתי נסבלת של ההנהלה לדמי העברה ושכר, ופרקטיקות של ניהול מו"מ של שנות ה90.
2. גל אלברמן וההתנהלות שלו בתוך הג"ג שההנהלה מציבה לו.
קיץ שני שבעיניי שאלברמן כושל בכל פרמטר, לא בגלל ששחקן כזה או אחר הוא פלופ, אלא כי הכל מרגיש כאוטי ולא מנוהל. דברים שהם קונצנזוס שכל אוהד בר דעת רואה באופן ברור הוא לא מצליח לשנות/לייצר. קיץ שני שאנחנו רואים שלבן אדם אין סט כלים בסיסי לנהל משברים מקצועיים.
צריך להיפרד ממנו לדעתי, לשדרג את את ברק ולנעול אותו פה 5 שנים קדימה. שיהיה בתפקיד מנג'ר כמו באנגליה.
לצערי אני נוטה להסכים אתך.

זה שהגענו ל14.9 עם 3 זרים חתומים בלבד לא קשור בשום צורה וסיבה למדיניות הכלכלה של המועדון, אלא להתנהלות של אלברמן.

הרי כבר בתחילת החלון היינו על 5, ירדנו ל4 אחרי העזיבה של שואו (שכביכול לא הגיע שום מחליף במקומו) ועכשיו עם פיירו הגענו ל3.

דווקא על זרים שעזבו הביאו מחליף מיידי (נסימבה ופדראו).

הסיפור פה כמו שאמרת שקיץ שני ברציפות יש עמדה מסוימת שבחרו לחזק מבעוד מועד ולא מצליחים להביא שחקן, כמו שהיה שנה שעברה עם עמדת הקשר האחורי וכמו שקורה השנה.

אם היו סוגרים פה 6 זרים לפני חודשיים עם 2 שחקני כנף ראויים ועכשיו הייתה מגיעה הצעה על פיירו והיו עובדים בצורה מסודרת למצוא לו מחליף, אף אחד לא היה מדבר.

בדיוק כמו שהיה עם פלאניץ' בזמנו, היינו עם מכסת זרים מלאה, הוא עזב בסוף אוגוסט והוחתם מחליף באופן מיידי.

Apoc אמר:

ואז התעוררת מהחלום

Smile אמר:
Apoc אמר:

ואז התעוררת מהחלום

להבהיר שאני לא חושב שזה יקרה

Apoc אמר:

מעניין מתי אנשים יעיזו להאשים את מי שבאמת אשם
אני לא מגדולי תומכיו של אלברמן אבל יש בן אדם אחד שאשם בסחבת ולפי דעתי זה ינקעלה שחר.

https://twitter.com/porgcupinetree/status/1834972294244188351?s=46

חן סול עם יחסי ציבור

משת״פ של מיץ׳ אין מילה אחרת קיץ שני ברצף שמכשיל אותנו גם בבחירת הזרים(שיחררו את כל מי שהביא קיץ שעבר) וגם הקיץ הזה פשוט לא מחתים.
שים ת׳מפתחות אבאלה אתה מבזה את עצמך אבל בעיקר אותנו.

חזרה
למעלה