KevinDurant
נשיא המועדון
מאז שיצא במחצית מול שריף בחוץ, שיחק 13 דק' בלבד בגארבג' טיים בבית מול סלובן אחרי שהובלנו כבר 2-0
אז למה בעצם הוא פה?
אז למה בעצם הוא פה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כי אם עכשיו עלי נפצע ( זה קורה איזה אחת לחודש ) או ג׳אגר נפצע. ( קורה אחת לשבועיים )KevinDurant אמר:מאז שיצא במחצית מול שריף בחוץ, שיחק 13 דק' בלבד בגארבג' טיים בבית מול סלובן אחרי שהובלנו כבר 2-0
אז למה בעצם הוא פה?
שחקן שלא מקבל דקה אחת בצמד המשחקים הזה לא שווה הרכב במכבי חיפהbenrey אמר:כי אם עכשיו עלי נפצע ( זה קורה איזה אחת לחודש ) או ג׳אגר נפצע. ( קורה אחת לשבועיים )KevinDurant אמר:מאז שיצא במחצית מול שריף בחוץ, שיחק 13 דק' בלבד בגארבג' טיים בבית מול סלובן אחרי שהובלנו כבר 2-0
אז למה בעצם הוא פה?
אתה נשאר בגדול רק עם שואו ( שאין לי מושג מה היסטוריית הפציעות שלו )
גם את זערורה אגב הייתי משאיר… צריך לפחות 5 שחקנים שם.
אם אחד מהם היה נפצע הוא היה מקבל דקות… אתה צריך שחקנים כמוהו לעומק. מה אתה מעדיף את ירין לוי?KevinDurant אמר:שחקן שלא מקבל דקה אחת בצמד המשחקים הזה לא שווה הרכב במכבי חיפהbenrey אמר:כי אם עכשיו עלי נפצע ( זה קורה איזה אחת לחודש ) או ג׳אגר נפצע. ( קורה אחת לשבועיים )KevinDurant אמר:מאז שיצא במחצית מול שריף בחוץ, שיחק 13 דק' בלבד בגארבג' טיים בבית מול סלובן אחרי שהובלנו כבר 2-0
אז למה בעצם הוא פה?
צריך שחקן יותר איכותי ממנו ולחזק את הקבוצהbenrey אמר:אם אחד מהם היה נפצע הוא היה מקבל דקות… אתה צריך שחקנים כמוהו לעומק. מה אתה מעדיף את ירין לוי?KevinDurant אמר:שחקן שלא מקבל דקה אחת בצמד המשחקים הזה לא שווה הרכב במכבי חיפהbenrey אמר:כי אם עכשיו עלי נפצע ( זה קורה איזה אחת לחודש ) או ג׳אגר נפצע. ( קורה אחת לשבועיים )
הלוואי שגוני נאור היה חצי משי אליאסbenrey אמר:אין ישראלים ברמה.
מי יש לב״ש על הספסל? מדמון ושי אליאס?
זו נבלה וזו טרפה.KevinDurant אמר:הלוואי שגוני נאור היה חצי משי אליאסbenrey אמר:אין ישראלים ברמה.
מי יש לב״ש על הספסל? מדמון ושי אליאס?
KevinDurant אמר:צריך שחקן יותר איכותי ממנו ולחזק את הקבוצהbenrey אמר:אם אחד מהם היה נפצע הוא היה מקבל דקות… אתה צריך שחקנים כמוהו לעומק. מה אתה מעדיף את ירין לוי?KevinDurant אמר:שחקן שלא מקבל דקה אחת בצמד המשחקים הזה לא שווה הרכב במכבי חיפה
הוא לא נרשם בסגל של מכבי ת''א והפועל ב''ש
אני יכול לזרוק כמה שמות אבל לדעתי זה לא יהיה ריאלי.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:צריך שחקן יותר איכותי ממנו ולחזק את הקבוצהbenrey אמר:אם אחד מהם היה נפצע הוא היה מקבל דקות… אתה צריך שחקנים כמוהו לעומק. מה אתה מעדיף את ירין לוי?
הוא לא נרשם בסגל של מכבי ת''א והפועל ב''ש
בגדול אני מסכים איתך.
אבל נניח מחר משחררים את גוני, את מי אתה מביא במקומו? אף ישראלי אחר מהליגה לא ישדרג אותך.
Shocking4U אמר:מסיים את החלון במכבי חיפה?
לא אמרתי שצריך לשחרר למרות שאני לא מחזיק ממנו אבל אתה רואה שהוא לא מקבל דקות וכששואו יכנס לכושר הוא יהיה אפילו פחות בכושררק מכבי אמר:Shocking4U אמר:מסיים את החלון במכבי חיפה?
כן, כי אין משהו אחר.
אתה רוצה שיפקירו עוד יותר את האמצע?
לא פוסל שבינואר הוא חוזר לקטמון.