ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.Apoc אמר:KevinDurant אמר:הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זהRmc אמר:להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.
400 אלף יורו
זה פחות ממה ששילמנו עליו כשהיה לו חצי שנה לחוזה
קבוצה שיכולה לשלם על דאאפה 2 מיליון יורו יכולה להביא שחקן שהיא מחשיבה לשחקן סגל לגיטימי בסכום הזה
הם כנראה פחות התלהבו
KevinDurant אמר:יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.Apoc אמר:KevinDurant אמר:הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זה
400 אלף יורו
קבוצה שיכולה לשלם על דאאפה 2 מיליון יורו יכולה להביא שחקן שהיא מחשיבה לשחקן סגל לגיטימי בסכום הזה
הם כנראה פחות התלהבו
אני לא חושב שהם היו שמים 400 אלף יורו (גם מכבי חיפה לא ככ) על שחקן סגל.
אני חושב שהוא כן הרשים אבל לא מספיק כדי לשים עליו חצי מיליון יורו, זה הכל (וזה לגיטימי).Apoc אמר:KevinDurant אמר:יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.Apoc אמר:400 אלף יורו
הם כנראה פחות התלהבו
מכבי חיפה שמה גם פי 2 מזה על שחקן סגל אבל אני חושב שבמקרה של הפועל ת"א זה היה פשוט עניין של רמה מקצועית, הוא לא כזה הרשים אותם, אחרת היה שם בוודאות.
KevinDurant אמר:אני חושב שהוא כן הרשים אבל לא מספיק כדי לשים עליו חצי מיליון יורו, זה הכל (וזה לגיטימי).Apoc אמר:KevinDurant אמר:יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.
מכבי חיפה שמה גם פי 2 מזה על שחקן סגל אבל אני חושב שבמקרה של הפועל ת"א זה היה פשוט עניין של רמה מקצועית, הוא לא כזה הרשים אותם, אחרת היה שם בוודאות.
הם כבר אמרו שהם רוצים אותו בחינם אם הוא ישוחרר אבל לא מוכנים לשלם את האופציה.
זה בדיוק מאפיין את גוני נאור, שחקן סגל רחב בסדר, לא מעבר לזה וגם בהפועל הבינו את זה.
Adi81 אמר:כי ההוא שווה 2 מליון יורו והוא לא שווה 400 אלף יורו
Adi81 אמר:לא רוצים אותו במחיר הזה כי הם חושבים שהוא שחקן סגל ולא משתלם לשים על שחקן סגל מחיר כזה
אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?Apoc אמר:Adi81 אמר:לא רוצים אותו במחיר הזה כי הם חושבים שהוא שחקן סגל ולא משתלם לשים על שחקן סגל מחיר כזה
לכן אמרתי שאת הטיעון הזה על קבוצה שרכשה שחקן ב2 מיליון יורו אני פחות קונה.
KevinDurant אמר:אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?Apoc אמר:Adi81 אמר:לא רוצים אותו במחיר הזה כי הם חושבים שהוא שחקן סגל ולא משתלם לשים על שחקן סגל מחיר כזה
לכן אמרתי שאת הטיעון הזה על קבוצה שרכשה שחקן ב2 מיליון יורו אני פחות קונה.
נגיד אם שיא הרכישה של ברצלונה הוא 150 מיליון יורו והיא לא מוכנה לשים 30 מיליון יורו על שחקן מסוים היא חושבת שהוא לא מספיק טוב ולא שווה אצלה סגל? שאני אבין את המתמטיקה
מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?Apoc אמר:לכן אמרתי שאת הטיעון הזה על קבוצה שרכשה שחקן ב2 מיליון יורו אני פחות קונה.
נגיד אם שיא הרכישה של ברצלונה הוא 150 מיליון יורו והיא לא מוכנה לשים 30 מיליון יורו על שחקן מסוים היא חושבת שהוא לא מספיק טוב ולא שווה אצלה סגל? שאני אבין את המתמטיקה
אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.
KevinDurant אמר:מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?
אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.
KevinDurant אמר:מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc אמר:KevinDurant אמר:אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?
מקבל, אבל זה די נדיר.Apoc אמר:KevinDurant אמר:מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc אמר:אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.
גיא מלמד בסכום דומה
ועוד מלמד וגוני זה שחקנים שהיה להם חצי שנה אחרונה לחוזה, אז בכלל