• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גוני נאור

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
מצטער שאני פסימי אבל אני מהמר שינואר הבא הוא בחזרה בהפועל ירושלים

אפשר רק לקוות שזה בדיוק המקום שבו מערך הסקאוטינג מוכיח את עצמו ומסדר לנו שחקן איכותי מהליגה לפני פריצה וכשהוא עדיין יחסית מתחת לרדאר.

הצד החיובי הוא שבאמת מדובר בשחקן חכם, שזה הסגנון שהכי מסתדר לבכר והשיטות שלו. נחזיק לו אצבעות.

Shocking4U אמר:
מצטער שאני פסימי אבל אני מהמר שינואר הבא הוא בחזרה בהפועל ירושלים
מאמין שבקיץ הוא יושאל
אבל עד אז שיהיה בהצלחה ואמן יהיה יותר טוב מנטע

Judokan אמר:
אפשר רק לקוות שזה בדיוק המקום שבו מערך הסקאוטינג מוכיח את עצמו ומסדר לנו שחקן איכותי מהליגה לפני פריצה וכשהוא עדיין יחסית מתחת לרדאר.

הצד החיובי הוא שבאמת מדובר בשחקן חכם, שזה הסגנון שהכי מסתדר לבכר והשיטות שלו. נחזיק לו אצבעות.
להביא שחקן בגיל 23 שנמצא במגמת עלייה בקריירה, מגוון במשחק שלו, שמתויג על הנייר כשחקן עם אופי טוב וחכם בעסקה של בערך חצי מיליון יורו, על הנייר זה עסקה טובה שהייתה צריכה לצאת לפועל כבר בקיץ.

אם היה לו את היח''צ של נתניה או הפועל ת''א הוא היה שווה 1.5 מיליון יורו

מצחיק כל ההתבחבשויות שהיו איתו בחלון הקודם שפסלו את העסקה על כמה אלפי יורו ובמקום להביא אותו בקיץ להעמיק את הסגל הם הלכו על העסקה כשאנחנו הכי נואשים ונתנו לקטמון לחלוב אותנו. עוד ניהול מו"מ מבריק של יענקלה

כרמליסט ירוק אמר:
מצחיק כל ההתבחבשויות שהיו איתו בחלון הקודם שפסלו את העסקה על כמה אלפי יורו ובמקום להביא אותו בקיץ להעמיק את הסגל הם הלכו על העסקה כשאנחנו הכי נואשים ונתנו לקטמון לחלוב אותנו. עוד ניהול מו"מ מבריק של יענקלה
סוחרים ממולחים

קמצן משלם פעמיים

אני הייתי מעדיף את קארצב, אבל מאחר ואין ברירה אז גם נאור בסדר, יש לו פוטנציאל.
הבעיה היא שהוא בא בתור מחליף לנטע במקום גיבוי לנטע.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

חחחח אגב מי שמחק אותו בנוער של גרמניה זה צרפתי, נקווה שהפעם הוא מחזיק ממנו

חזיזוש אמר:
לדעתי הוא שחקן מצוין
בהצלחה

אפילו אמא של גוני נאור לא חושבת שהוא שחקן מצוין

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=427634

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:
חזיזוש אמר:
לדעתי הוא שחקן מצוין
בהצלחה

אפילו אמא של גוני נאור לא חושבת שהוא שחקן מצוין

יאללה אז רק אני

מאחל לנו שאתה צודק והוא יתברר להיות קשר אחורי ברמה אירופית

ממה שראיתי זה הסגנון שחקן שאנחנו צריכים.
בהתחשב במה שיש בשוק זה הכי טוב שיש להציע

GKagelmacher אמר:
לא מבואס ולא מתלהב. עסקה סבבה לגמרי.

מסכים. אני חושב שאוהדים מתאכזבים ממנה בעיקר כי הוא יכול היה להצטרף גם מבלי שנטע יעזוב ולהיות הקשר האחורי השני-שלישי, אבל הסיטואציה עם נטע ממצבת את נאור במקום גבוה ברוטציה שעדיין לא מתאים לו לדעת רבים. נקווה שיצליח לעמוד ברמה כקשר האחורי השני בקבוצה כבר עכשיו. אחרת, עלול להיות לו קשה להרים את עצמו ולהילחם על מקומו.

בוא נגיד שאם יצפו מההתחלה שהוא יהיה נטע זה יעשה לו עוול, במיוחד עם חוסר הסבלנות של הקהל הישראלי הטיפוסי.
יש לו עכשיו סדרת משחקים נוחה להשתלב ואמורים לשלב אותו לאט לאט, החל מהעונה הבאה הוא כבר יהפוך לבורג יותר משמעותי למה קשה לי להאמין את עלי מוחמד נשאר אלא אם כן זה יבוא מיוזמתו שהוא רוצה להישאר בארץ. לגבי אבו פאני לא אתפלא אם הוא ישאר עם האופי המפגר שלו, סקאוטים אומנם מסתכלים על מספרים אבל עיוורים הם לא.

Judokan אמר:
סרטון ביצועים:
https://youtu.be/zm5FWpILeXQ

מרשים האמת, לא מתבייש לחפש את להתחכם על היריב שלו ברגע שמקבל כדור עם הטעיה או צעד ראשון חכם

חזרה
למעלה