• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גוני נאור

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
לא יודע מה יהיה אחרי בכר, מי במועדון אחראי להצלחה בפועל והאם נחזור למה שהיינו (in Alberman we trust) אבל בפועל אני שוב חוזר על הנקודה שאם אתה בוחן הצלחה של מנהל מקצועי בפן הישראלי, אתה צריך לפרוס את כל הרכש הישראלי ולא רק את זה שנוח לך לטיעון הנקודתי שלך. גם כוכבים בהחלט צריך לדעת להביא ולמשוך.

אפשר לסכם שבכר והצוות המקצועי לא רצו אותו? די ברור שהם רצו את קארצב שגם לא רצה להגיע וגם לא הסכימו לשלם עליו וההנהלה ואלברמן הנחיתו את גוני. קשר ישראלי גנרי לחלוטין (אין שום הבדל בינו לבין נדב נידם ויש מצב שנדב נידם יותר טוב). איך הכרוז שלהם אמר בטקס לפני המשחק ״ואולי עוד ניפגש״ בקצב הזה הוא מושאל בחזרה לשם בקיץ.

אחלה גוני
שחקן אפור ובינוני כמו שאהבו פה בתקופות החשוכות
זה שהוא לא מקבל דקות זה כי אנחנו לא בתקופות החשוכות עדיין, אולי אחרי שבכר ילך יגיע איזה תואם גיא לוזון והוא יקבל דקות

Apoc אמר:
אחלה גוני
זה שהוא לא מקבל דקות זה כי אנחנו לא בתקופות החשוכות עדיין, אולי אחרי שבכר ילך יגיע איזה תואם גיא לוזון והוא יקבל דקות

אולי גם זרגרי

א. כמו כל שחקן חדש שצריך זמן ודקות משחק, גם אותו אני לא שופט על חצי העונה הזו. בקיץ הוא יעשה מחנה אימונים מסודר עם הקבוצה ונראה אם הוא מצליח לתפוס את מקומו. בחצי העונה הזו פשוט לא היה לו סיכוי לקבל דקות ולהרשים. הגיע כשהקבוצה מקרטעת וצריך לייצב אותה ומשם צללנו ישר לפלייאוף, כשאין זמן לנסות לשלב שחקנים צעירים.
ב. ברור שבכר "ויתר עליו" וברור שהוא לא בדיוק בנה עליו מלכתחילה, אבל יש לנו מנהל מקצועי ותפקידו לעשות את הרכש גם עם חשיבה לטווח הרחוק וזה הרכש שהוא בחר. אני מאמין שאלברמן ידע שגוני ישמש כסותם חורים בחצי העונה הזו ושהוא רואה בו שחקן צעיר שיכול להתפתח ולתרום לנו בהמשך.

היה מאוד אפרורי אתמול...
0 חטיפות
0 מסירות מפתח
בוצ'ה וחרפה אנחנו דורשים את טוני קרוס עכשיו!

ברק.י אמר:
א. כמו כל שחקן חדש שצריך זמן ודקות משחק, גם אותו אני לא שופט על חצי העונה הזו. בקיץ הוא יעשה מחנה אימונים מסודר עם הקבוצה ונראה אם הוא מצליח לתפוס את מקומו. בחצי העונה הזו פשוט לא היה לו סיכוי לקבל דקות ולהרשים. הגיע כשהקבוצה מקרטעת וצריך לייצב אותה ומשם צללנו ישר לפלייאוף, כשאין זמן לנסות לשלב שחקנים צעירים.
ב. ברור שבכר "ויתר עליו" וברור שהוא לא בדיוק בנה עליו מלכתחילה, אבל יש לנו מנהל מקצועי ותפקידו לעשות את הרכש גם עם חשיבה לטווח הרחוק וזה הרכש שהוא בחר. אני מאמין שאלברמן ידע שגוני ישמש כסותם חורים בחצי העונה הזו ושהוא רואה בו שחקן צעיר שיכול להתפתח ולתרום לנו בהמשך.

1+

חבל על הזמן חברים. אין לו קשר לרמה הזאת, ראינו אותו בהפועל ירושלים. שחקן מעפן ומשעמם שמתאים לקבוצות הגנתיות. אין לו טיפת טכניקה ויצירתיות והוא איטי, שחקן אפור של מאמן. הייתי משחרר בקיץ להפועל ירושלים אם הם מוכנים להחזיר קצת ממה שולם עליו, הם מתים עליו שם, מניח שזה בגלל שהוא מייצג אותם כמו שהם אוהבים ופחות בגלל הכדורגל

האמת שלא ראיתי אותו בכלל בירושלים ולכן אין לי איך להביע דעה

Apoc אמר:
אחלה גוני
שנה הבאה נהיה אז הוא יתאים בול

GKagelmacher אמר:
נכנס סבבה. אחלה אנרגיות ושפת גוף.
מחמאות שנותנים לשחקני נוער ורמי גרשון. כמו צ'יבוטה, שאת האנרגיות הטובות יביא להפועל ירושלים וקרית שמונה, אנחנו צריכים ספסל נורמלי של שחקנים שנהיה בראש שקט אם הם יפתחו במשחקים חשובים. במצב הנוכחי ברור לכולם ששחקנים כמו צ'יבוטה ונאור הם האופציה השמינית-תשיעית של בכר, זה לא נורמלי וצריך לטפל בזה בקיץ

Jerry אמר:
GKagelmacher אמר:
מחמאות שנותנים לשחקני נוער ורמי גרשון. כמו צ'יבוטה, שאת האנרגיות הטובות יביא להפועל ירושלים וקרית שמונה, אנחנו צריכים ספסל נורמלי של שחקנים שנהיה בראש שקט אם הם יפתחו במשחקים חשובים. במצב הנוכחי ברור לכולם ששחקנים כמו צ'יבוטה ונאור הם האופציה השמינית-תשיעית של בכר, זה לא נורמלי וצריך לטפל בזה בקיץ

אכן, זו צריכה להיות הגישה שלא נמצא את עצמנו נשאבים שוב לבינוניות.

נכנס טוב אתמול. נקווה שבקיץ יצליח להשתחב בצורה חלקה יותר ולעשות את קפיצת המדרגה, אחרי הכנה מסודרת עם שאר הסגל שיבנה פה.

Daniel123 אמר:
Jerry אמר:
GKagelmacher אמר:

אכן, זו צריכה להיות הגישה שלא נמצא את עצמנו נשאבים שוב לבינוניות.

כובע קש אמר:
אי אפשר באמת להסיק מסקנות מ5 דקות
נכון
הוא אחלה שחקן, לא איזה כוכב גדול אבל תוספת כח לקבוצה, שחקן חכם שמפצה על המהירות שלו עם הבנת משחק טובה ( מזכיר קצת את רודריגז בקטע הזה )
מעדיף אותו על גנדלמן ועל נאור סבג ועל כל מיני שמות שזרקו פה, תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.

benrey אמר:
כובע קש אמר:
אי אפשר באמת להסיק מסקנות מ5 דקות
נכון
הוא אחלה שחקן, לא איזה כוכב גדול אבל תוספת כח לקבוצה, שחקן חכם שמפצה על המהירות שלו עם הבנת משחק טובה ( מזכיר קצת את רודריגז בקטע הזה )
מעדיף אותו על גנדלמן ועל נאור סבג ועל כל מיני שמות שזרקו פה, תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.

מסכים.
לדעתי הוא אחלה בתור שחקן משלים, גם יש לו אופי טוב ולא אחד שיעשה בעיות אם לא ישחק.

מה חכם בו? אם היה לו לוק קצת שונה אף אחד לא היה אומר שהוא שחקן חכם, כל משחק שהוא עלה עד עכשיו חוץ מאשדוד הוא איבד כדור בצורה מפגרת או עשה עבירה מיותרת שסידרה מצב מסוכן ליריבה. הוא איטי, הוא נגר, הוא לא קשור לרמה ולקצב ששואפים לשחק בו, התפקיד היחיד שהוא יכול בו בקבוצה גדולה זה כבלם ב3 בלמים ואולי בעתיד כבלם מן המניין, אי אפשר לשחק עם צב כזה בקישור זה לא רציני.
בהפועל ירושלים זה עבד כי הם משחקים בצורה נסוגה והוא היה כמו בלם שמשחק בקישור האחורי, בכל מקרה גם שם הוא לא הרשים אותי ורשמתי את זה לפני שחתם

לא תרם
מעניין מה יעשו איתו עונה הבאה כי הוא גם לא תופס תקן של שחקן גיבוי

חזרה
למעלה