• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן גוני נאור

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
הוא לא אשם, רואים שהוא מנסה ומשתדל.
אשם מי שהביא אותו להיות שחקן מוביל בקבוצה כמו מכבי חיפה.

לא מספיק טוב להיות ביציע אצלנו, אז בטח שלא בספסל, והזייה מוחלטת לראות אותו בהרכב

הנפילה הכי גדולה של אלברמן, נטו מיהירות
חשב שיביא איזה אלמוני מהליגה שאף אחד לא מחזיק ממנו ופתאום הוא יהיה שחקן

עדיין יש כאן כאלו עם קראש לאשכנזים עם בייביפייס שמוכנים להגן על הלמך הזה? כמו שאמרתי מביך שהוא מקבל דקות על חשבון זערורה, כתם

טוב אני חושב שהתחלתי לראות ממנו כבר מספיק דקות משחק
ואסכם אותו בשתי מילים - בינוני מינוס

תזכורת שניסו למכור לנו שהוא יותר טוב מקארצב

הוא פשוט חלבי, יכול לתת אוויר ל6 שיגיע במשחק ליגה אחרי אירופה מול הפועל פתח תקווה או סכנין אבל לא יותר מזה.

אכזב אותי לגמרי.

כן כן, אני יודע שגם בהפועל י-ם הוא לא היה השחקן הכי טוב בליגה וכוכב על אבל הוא היה שחקן לגיטימי שם וציפיתי משחקן הגיע לפה בגיל 23 בינואר יצליח לעשות את הקפיצה בחצי עונה שלו פה כולל המחנה אימון ולשדרג חלקים מסוימים מהמשחק שלו והוא לא עשה את זה.

בעיקר מרגיש שהוא משחק בקצב נמוך מאוד ועל שטחים קטנים. הוא מאוד מזכיר לי את מה שהיינו אומרים על רודריגז בזמנו רק שרודריגז היה עושה את כל מה שגוני עושה ב3 רמות מעל וגם זה גרר ביקורת מהרבה אוהדים.

הוא לא יכול לשחק צמד בקישור במכבי חיפה

Shocking4U אמר:
תזכורת שניסו למכור לנו שהוא יותר טוב מקארצב

מי?
זה היה ברור שקארצב לא רוצה להגיע לכאן ועולה הרבה מאד ולכן התפשרו על נאור.
אני אפילו זוכר דיווחים על זה שאמרו לבכר שהכסף שיחסך ישמש לרכישת קשר אחורי בפרופיל גבוה מקארצב בקיץ.

לגבי גוני, הפער בין התרומה שלו כשהקבוצה עם הכדור לכשהיא בלי הכדור הוא גדול מדי.
הוא אמנם עוזר להניע את הכדור וכל הזמן מתפנה לשטח (לכן, לא ברור גם למה הוא לא מעז לקדם את המשחק להתקפה), אבל כשצריך לעשות הגנה הוא בעיקר איטי מדי ומאבד כל ערך.

אף אחד לא יצליח להסביר לי בהיגיון איך הלמך הזה מקבל דקות בזמן שזערורה ביציע, כן הם לא באותה עמדה אבל מעדיף את הכישרון של זערורה על פניו והאמת שגם על פני ג'אבר

Jerry אמר:
אף אחד לא יצליח להסביר לי בהיגיון איך הלמך הזה מקבל דקות בזמן שזערורה ביציע, כן הם לא באותה עמדה אבל מעדיף את הכישרון של זערורה על פניו והאמת שגם על פני ג'אבר

אנחנו לא רואים אותם באימונים.
עובדתית, בכר לא נתן לזערורה לשחק ואחרי שהחליפו מאמן, זערורה בדרך החוצה מהסגל.

ברק.י אמר:
Jerry אמר:

אנחנו לא רואים אותם באימונים.
עובדתית, בכר לא נתן לזערורה לשחק ואחרי שהחליפו מאמן, זערורה בדרך החוצה מהסגל.

אימונים שמימונים. ראיתי את זערורה בנוער, ראיתי אותו בעפולה, הילד ענק. איפה הוא ואיפה הלמך הירושלמי. זערורה בגיל 24 הולך לשחק באירופה, נאור עוד רגע יוצא בהשאלה לכפר קאסם

חזרה
למעלה