GKagelmacher
מכונת תארים
Liberman אמר:לא הבנתי
הוא בלי קבוצה עדיין?
בלי קבוצה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:לא הבנתי
הוא בלי קבוצה עדיין?
מזה קשור? איך זה שונה מכל זר אחר שהסתובב עם דגל המדינה שלו בחגיגות האליפות?RakMaccabi31 אמר:הבנאדם מסתובב עם דגל ארהב בחגיגות אליפות. לא ראיתי ניתוק כזה מעולם
אם הייתי מנהל, הייתי נועל את הנושא הזה כבר
onn אמר:מזה קשור? איך זה שונה מכל זר אחר שהסתובב עם דגל המדינה שלו בחגיגות האליפות?RakMaccabi31 אמר:הבנאדם מסתובב עם דגל ארהב בחגיגות אליפות. לא ראיתי ניתוק כזה מעולם
השם ירחם לא עלינו רחמנא ליצלן חמסה חמסה חמסהRakMaccabi31 אמר:onn אמר:מזה קשור? איך זה שונה מכל זר אחר שהסתובב עם דגל המדינה שלו בחגיגות האליפות?RakMaccabi31 אמר:הבנאדם מסתובב עם דגל ארהב בחגיגות אליפות. לא ראיתי ניתוק כזה מעולם
זהו, בדיוק הוא נשאר כזר. בתור יהודי הוא לא עשה שום דבר כדי להשתקע כאן. נשאר מנותק וזהו..
RakMaccabi31 אמר:עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.
אחרי מה שעשה צריך לתת כבר לכיוף תמפתחות
דווקא הוא די אמר מפרושות שהוא עדיין נחוש למצוא אתגר חדש.RakMaccabi31 אמר:עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.
אליאור אמר:RakMaccabi31 אמר:עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.
חייב לשאול איך הסקת את זה שהוא רוצה לחזור.
"יש לי המון אהבה לקבוצה, לעיר ולאוהדים. המועדון ניסה בהתמדה לשמור עליי. זו הייתה החלטה ממש קשה לעזוב ואני מתגעגע לחיפה, במיוחד לאוהדים, אבל הרצון שלי למצוא אתגר חדש לא השתנה. הדלת הזו נשארת פתוחה לעתיד, אבל אני לא רוצה להתחרט בעתיד על זה שלא ניסיתי לממש את מלוא הפוטנציאל שלי כשוער ואני מרגיש שעכשיו זו ההזדמנות האחרונה שלי לעשות את זה. העדיפות שלי זה לעבור לליגה במרכז אירופה".
RakMaccabi31 אמר:אליאור אמר:RakMaccabi31 אמר:עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.
חייב לשאול איך הסקת את זה שהוא רוצה לחזור.
"יש לי המון אהבה לקבוצה, לעיר ולאוהדים. המועדון ניסה בהתמדה לשמור עליי. זו הייתה החלטה ממש קשה לעזוב ואני מתגעגע לחיפה, במיוחד לאוהדים, אבל הרצון שלי למצוא אתגר חדש לא השתנה. הדלת הזו נשארת פתוחה לעתיד, אבל אני לא רוצה להתחרט בעתיד על זה שלא ניסיתי לממש את מלוא הפוטנציאל שלי כשוער ואני מרגיש שעכשיו זו ההזדמנות האחרונה שלי לעשות את זה. העדיפות שלי זה לעבור לליגה במרכז אירופה".
המון חנופה לקהל
"הדלת פתוחה אצלי". וזה מראה שהוא מנסה לתת פוש אחרון למעבר לקבוצה אחרת בליגה אחרת ובהנחה שלא יעבוד להגיע חזרה לכאן.
ראיון שמנסה להכשיר כאן את הקרקע למעבר חזרה ולמום חדש
Shocking4U אמר:אני ו@kevindurant אמרנו לכם שאתם עוד תתגעגעו אליו