• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ג'וש כהן - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
היה יכול לעשות יותר בגול, אבל לא מאשים אותו. בכל מקרה - הוא לא שוער שמביא נקודות.

מצטער, אבל מי שטוען שהוא יכול לעשות משהו במצב הזה לא עמד בשער בחיים ואין לו מושג.
זו נגיחה מ5 מטר לנקודה הכי קשה לשוער לרדת אליה. שחררו קצת מהאובססיה לחפש אותו על כל דבר

Judokan אמר:
אליאור אמר:
היה יכול לעשות יותר בגול, אבל לא מאשים אותו. בכל מקרה - הוא לא שוער שמביא נקודות.

מצטער, אבל מי שטוען שהוא יכול לעשות משהו במצב הזה לא עמד בשער בחיים ואין לו מושג.
זו נגיחה מ5 מטר לנקודה הכי קשה לשוער לרדת אליה. שחררו קצת מהאובססיה לחפש אותו על כל דבר

אני אזכור את זה בפעם הבאה שתעביר ביקורת על שחקן בתפקיד שלא שיחקת בו.
לא צריך להיות שחקן כדורגל כדי להעביר ביקורת.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:

אם אני אעביר ביקורת על סיומת של חלוץ ויבוא מישהו ששיחק חלוץ 6-7 שנים ויסביר לי משהו שלא הכרתי מפרספקטיבה מקצועית, אז כן - זה יהיה לגיטימי וטפשי מצידי לא להקשיב.

לא צריך להיות שחקן כדורגל כדי להעביר ביקורת, אבל שווה פעם ב לבדוק האם הביקורת מוצדקת ובעיקר מבוססת. ופה היא לחלוטין לא.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:

אם אני אעביר ביקורת על סיומת של חלוץ ויבוא מישהו ששיחק חלוץ 6-7 שנים ויסביר לי משהו שלא הכרתי מפרספקטיבה מקצועית, אז כן - זה יהיה לגיטימי וטפשי מצידי לא להקשיב.

לא צריך להיות שחקן כדורגל כדי להעביר ביקורת, אבל שווה פעם ב לבדוק האם הביקורת מוצדקת ובעיקר מבוססת. ופה היא לחלוטין לא.

איך בודקים שביקורת היא מבוססת או מוצדקת? לא מדובר בהסכם הגרעין עם איראן, אלא בעצירה של שוער. צר לי שאנחנו לא מסכימים, אבל בין זה לבין "הביקורת שלך לא מבוססת" אין שום קשר.

כמו שאמרתי לך - קח מדגם עם כל שוער שתרצה, תן לו לראות את הגול הזה אתמול ותשאל אותו עם ג"וש היה יכול להציל את זה.
מבטיח לך שלא תמצא אחד שיגיד את זה.

כדור קשה אבל לא בלתי אפשרי. בכל מקרה הטעות פה היא של סונגדרן שלא סגר טוב את זלאטנוביץ'

כובע קש אמר:
כדור קשה אבל לא בלתי אפשרי. בכל מקרה הטעות פה היא של סונגדרן שלא סגר טוב את זלאטנוביץ'

נכון - קשה אבל לא בלתי אפשרי. וזה מתחבר למה שאני חושב על ג'וש כהן בשנה האחרונה - הוא שוער בינוני וסביר. לא כזה שמביא נקודות.

אין לו חלק בשער.
פעם ב.. הודפים כדור כזה ואז זו הצלת גורדון בנקס (לנגיחה של פלה, ולמי שלא מכיר- מונדיאל 70 ברזיל-אנגליה).
לעומת זאת רק במחצית הראשונה היו לו כמה הוצאות כדור גרועות החוצה או ליריב (למי שסופר רק הוצאות כדור טובות)

dyarok אמר:
אין לו חלק בשער.
פעם ב.. הודפים כדור כזה ואז זו הצלת גורדון בנקס (נגיחה של פלה, ולמי שלא מכיר- מונדיאל 70 ברזיל-אנגליה).
לעומת זאת רק במחצית הראשונה היו לו כמה הוצאות כדור גרועות החוצה או ליריב (למי שסופר רק הוצאות כדור טובות)

אולי זה לא שם קליט מספיק, אבל בשבילי הוא הקולט.. מוציא המון עוקץ מבעיטות של היריבה

עשה את העבודה. היה את הכדור של מלמד שניה אחרי הגול שלנו שהוא פשוט לקח בלי להדוף. הורג אותי כשהוא עושה את זה.

בסוף אני הכי סומך עליו בשער שלנו. הכי אמין ומשרה ביטחון על ההגנה

משחק טוב שלו ובכלל הראה שהוא לא נלחץ מההגנה הרעועה וקורס יחד עם שאר השחקנים. הראה הרבה אופי אתמול.

פעם מיליון שהוא סופג את אותו השער
חייבים להשתדרג כבר על העמדה שלו

מתחיל להמאס עלי שתמיד רועדות לו הידיים במשחקים גדולים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה