• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:
חלאס עם ההתנשאות העווילית והגידופים הבלתי פוסקים שלך, הם לא מזיזים לי. זה רק מראה שאין לך מה להגיד
בזמן האחרון היחידים שאני מקבל מהם ככה זה מאוהדי צהבת בצוויצר

כשאתה יורד על ג'וש ארד ונטע זה יותר מביך ואפילו פוגע בקבוצה
אז מאיפה הזכות להתנשא. הגיע הזמן שתצטנע קצת

וואלה לא יודע אם אתה לא מתחזה אוהד צהבת בעצמך.

תוכן ההודעות מראה הפוך
אבל לצערי יש הרבה אוהדים רעילים גם מבית. אתה לא מיוחד

טוב אחי קח כדורים

RakMaccabi31 אמר:
lemmacantor אמר:
יש לך אוהדי צהבת בפיד של טוויטר? למה?

זה חלק מהפורמט, אם אתה עוקב אחרי מישהו שעוקב אחריהם, זה מופיע לך בפיד
ויש את אורי קופר, שאחריו אני עוקב באופן ישיר

יש אופציה BLOCK

אפוק ורק מכבי תפתרו את הבעיות שיש לכם בפרטי, כבר העירו לכם בעבר.
אנחנו באמת משתדלים שהפורום יהיה מקום פתוח וליברלי לדבר על הכל ולהביע דעה אבל תשמרו על שיח מכבד.
כבר היה לנו פה רונן אחד ונאלצנו להיפרד ממנו ותאמינו לי אנחנו ממש לא בעניין של לחסום משתמשים.

Smile אמר:
אפוק ורק מכבי תפתרו את הבעיות שיש לכם בפרטי, כבר העירו לכם בעבר.
אנחנו באמת משתדלים שהפורום יהיה מקום פתוח וליברלי לדבר על הכל ולהביע דעה אבל תשמרו על שיח מכבד.
כבר היה לנו פה רונן אחד ונאלצנו להיפרד ממנו ותאמינו לי אנחנו ממש לא בעניין של לחסום משתמשים.

יש פה צד אחד עם בעיות שכנראה ימשיכו להיות לו בעיות.

משהו השתחרר אצלו במשחק האחרון

https://www.instagram.com/p/Cj8XyYgq9ST/?utm_source=ig_web_copy_link

אולי הסיבה שפעם ראשונה עוצר פנדל באבי/סמי עם הקהל

היה בסדר גמור היום אבל חייב להפסיק לשלב את המשחק רגל שלו בסיפור

שני משחקי נפל באלופות ירידה מנטאלית שהקבוצה התפרקה

בימים אחרים הוא לוקח תכדורים האלה

הירידה שלו לכדורים שטוחים איטית מאד וגם "קצרה".
זו חולשה חדשה אצלו כי פעם היה לוקח כדורים כאלה.

לא יודע מה אתם רוצים ממנו. סבבה שהוא קיבל את הגול השישי בתגובה איטית, אבל בכל יתר השערים לא היה שום דבר שהוא יכול לעשות.
כשההגנה מפורקת ומאפשרת לחלוצים להיות באחד על אחד מול שוער מ4 מטר, זה 99% גול.

הבעיטה החופשית לחלוטין לא אשמתו. בעיטה מדויקת לפינה של החומה, שמסתובבת מבחוץ פנימה, אף אחד לא לוקח את זה.

Judokan אמר:
לא יודע מה אתם רוצים ממנו. סבבה שהוא קיבל את הגול השישי בתגובה איטית, אבל בכל יתר השערים לא היה שום דבר שהוא יכול לעשות.
כשההגנה מפורקת ומאפשרת לחלוצים להיות באחד על אחד מול שוער מ4 מטר, זה 99% גול.

הבעיטה החופשית לחלוטין לא אשמתו. בעיטה מדויקת לפינה של החומה, שמסתובבת מבחוץ פנימה, אף אחד לא לוקח את זה.

יכול לעשות יותר - לא אומר למנוע את הגולים, אבל להקשות על החלוץ, לגרום לו להסס, אין לו גם "נפח" וחלוץ שמגיע מולו מגלגל לו כדורים וכל כדור נכנס- בשביל זה לא צריך שוער - מספיק דחליל.
גם דוידוביץ בשנים האחרונות היה חוטף מכל בעיטה לפינה- היה מלקט את כל הכדורים החלשים וחוטף מכל בעיטה סבירה ומעלה.

אם נגד פריז לא יכל למנוע את התבוסה פה הוא בהחלט אחראי ישיר על שני השערים בבעיטה החופשית ובשישי ויכל בקלות להוריד אותנו עם הפסד 4-1 מתקבל.

התפרקות מנטאלית של קבוצה מחלחל גם לשוער

ראיתי את זה בגמר ליגת אלופות עם שער של מרסלו
ראיתי את זה בגמר מונדיאל עם השער של אמבפה
והיה את זה גם אתמול, במיוחד עם השער של מאריו

שלוש בעיטות מרחוק ששוערים צריכים לקחת והגיעו מהתפרקות של כל הקבוצה

תמיד הייתי בעדו, אבל הוא פשוט לא טוב העונה וזה לא רק השביעייה והשישייה.
מאז הכתף שלו, משהו בו הרבה פחות טוב.. יותר מדי גולים קלים, כל בעיטה שטוחה מרחוק מרגישה 90% גול.
לליגה הוא שוער מספיק טוב (למרות שהעונה גם בליגה הוא בירידה), אבל במחשבה על אירופה בשנה הבאה - צריך שוער עם נפח גדול יותר ומשחק רגל טוב שיודע לצאת לכדורים בקרנות.
לצערנו אין ישראלי כזה, אז צריך לחפש זר

Ganjot אמר:
מאז הכתף שלו, משהו בו הרבה פחות טוב.. יותר מדי גולים קלים, כל בעיטה שטוחה מרחוק מרגישה 90% גול.
לליגה הוא שוער מספיק טוב (למרות שהעונה גם בליגה הוא בירידה), אבל במחשבה על אירופה בשנה הבאה - צריך שוער עם נפח גדול יותר ומשחק רגל טוב שיודע לצאת לכדורים בקרנות.
חוץ מאתמול אתה יכול לציין עוד גולים שהם בצורה חד משמעית עליו חוץ מהגול נגד באר שבע?

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
חוץ מאתמול אתה יכול לציין עוד גולים שהם בצורה חד משמעית עליו חוץ מהגול נגד באר שבע?
נתניה- יכול היה לעשות יותר
נס ציונה- שער זהה לגולים שחטף מרחוק מבנפיקה.- יכול להיות יש לו בעיה בירידה מהירה לכדורים שטוחים שנבעטים לו לצד ימין (שלו)

dyarok אמר:
Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
נס ציונה- שער זהה לגולים שחטף מרחוק מבנפיקה.- יכול להיות יש לו בעיה בירידה מהירה לכדורים שטוחים שנבעטים לו לצד ימין (שלו)
מול נס ציונה הוא בכלל לא שיחק

KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
Shocking4U אמר:
מול נס ציונה הוא בכלל לא שיחק
מתנצל..צודק.. זכרתי את השער, לא זכרתי שהיתה רוטציה..

dyarok אמר:
Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
נתניה גבולי. נס ציונה זה היה משפתי. בקיצור לדעתי חוץ מבאר שבע ובאמת 2 מהשערים נגד בנפיקה שהיו כבר שהקבוצה מתפרקת הוא לא היה יכול לעשות יותר ממה שעשה.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:

זה לא עניין של חד משמעית עליו, גם לא רשמתי את זה.
הוא לא מקבל יותר מדי גולים באשמתו, אבל זה פשוט עניין שאתה לא מרגיש העונה שיש שוער שמציל דברים שהם מעבר להצלות פשוטות, לפחות ברוב הזמן.
הוא גם לא אשם בשום שער נגד פריז וגם מול בנפיקה לא יכול לשים אצבע על שער שהוא באמת אשם ישיר בו, אבל זה פשוט מרגיש שכל בעיטה כבר זה גול, וגם בליגה אנחנו מקבלים לא מעט בדיוק מהסיבה הזו.
אני לא יכול לתת משחק אחד שלו לפחות לאחרונה, שמתקרב לאחת מההופעות של דניאל פרץ העונה שהציל את הגרמנים משחק אחרי משחק באירופה וגם הרבה בליגה.

כמובן שבתור שחקן שהוא לא זר אני לא חושב שיש מישהו יותר טוב ממנו שיכול לשחק אצלנו (גלזר ופרץ טובים ממנו אבל הם לא רלוונטיים), אבל אולי כן שווה לשקול זר בעמדה הזו במצב כזה לצערנו.
זה לא שהוא אשם במשהו אבל זה מרגיש כאילו הוא לא מצליח לעשות מעל המינימום הנדרש בתפקיד.
פעם היה לוקח כדורים קשים מבעיטות מרחוק, היה שולט ברחבה יותר (אבל זה כנראה גם קשור לזה שההגנה משתנה כל משחק אז אין לו ביטחון/תקשורת מספיק טובה לזה כרגע).

ושוב חוזר - זה משהו שמורגש רק העונה ובמיוחד נגד הקבוצות האיכותיות יותר (אולימפיאקוס, הכוכב והבתים) אבל זה בדיוק העניין, שבמידה ונהיה שוב באלופות/אירופית במקרה, אז צריך שוער טוב יותר.
אם זה ייגמר בקונפרנס, אז כנראה שג'וש מספיק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה