• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
GKagelmacher אמר:
Shocking4U אמר:
לדעתי הסיפור זה ארוסתו. להבנתי היא רוצה לחזור לארה״ב

כרגע אבדה להם האופציה לחזור לארה״ב אז באסה לה.
המועדון צריך לשדרג אותו. מרגיש לי שיש זחיחות במועדון לגבי העמדה הזאת ושמעתי הרבה קולות שאומרים שגם אם ג׳וש יעזוב זה לא אבידה גדולה כי משפתי שוער באותה רמה וזה כל כך לא נכון. ג׳וש השוער הכי טוב שהיה לנו מאז שניר פרש והוא באמת משרה המון ביטחון ולא גורם לך להיות בפאניקה בכל פעם שהכדור מתקרב לרחבה.

ככ מחזק. רק לא לחזור ללופ השוערים המוכרים. מאז ניר חוץ מסטויקו לא היה לנו אף שוער נורמלי.

אגב, החלון "של ינואר" בMLS נפתח בתחילת יולי. משהו כמו ה7.7

אז בעצם ג'וש לא ישחק יותר עד סוף העונה? (וכנראה גם בכלל במכבי)
יש לי הרגשה שבכר ייתן לו לשחק מחצית במשחק קבלת הצלחת מול נתניה, כי הוא בכל זאת חלק משמעותי מאוד מהאליפות הזאת.

סלול
Shocking4U אמר:
GKagelmacher אמר:
Shocking4U אמר:
לדעתי הסיפור זה ארוסתו. להבנתי היא רוצה לחזור לארה״ב

כרגע אבדה להם האופציה לחזור לארה״ב אז באסה לה.
המועדון צריך לשדרג אותו. מרגיש לי שיש זחיחות במועדון לגבי העמדה הזאת ושמעתי הרבה קולות שאומרים שגם אם ג׳וש יעזוב זה לא אבידה גדולה כי משפתי שוער באותה רמה וזה כל כך לא נכון. ג׳וש השוער הכי טוב שהיה לנו מאז שניר פרש והוא באמת משרה המון ביטחון ולא גורם לך להיות בפאניקה בכל פעם שהכדור מתקרב לרחבה.
סלייק

חייב להגיד שמכל הדברים שאני סומך עליהם מבחינה מקצועית אצל בכר העין שלו לשוערים זה אולי הדבר שאני הכי פחות סומך עליו בו. בב״ש היה לו את דודו גורש, החליף אותו בחיימוב ואז את חיימוב ניסו להחליף בשטקוס שהעסקה מולו נפלה אז הביאו את אנסטיס שחטף חמישה שערים באשמתו מול זאגרב אז הביאו את אריאל הרוש שהיה חלש והחליפו אותו שנה לאחר מכן באוהד לויטה. אצלנו הוא העדיף שנה שעברה בתחילת העונה את עמרי גלזר על ג׳וש במהלך הזוי.

בקיצור הטראק רקורד שלו עם שוערים לא משובח במיוחד. אני יודע שלא הכל תלוי פה במועדון כי יש רצון של השחקן אבל צריכים לעשות הכל כדי להשאיר את ג׳וש

אני טוען שהכל תלוי במועדון. אם המועדון יבין כמה משמעותית היא עמדת שוער ישראלי וטוב, שווה להשקיע פה כסף גדול להשאירו. אני בטוח שתמורת שדרוג משמעותי הוא נשאר להרבה שנים. אסור לשכוח ששוערים יכולים להיות טובים גם עד גיל 34-35.

מאוד אוהב אותו ומקווה מאוד שישאר

אומנם יש לו את החסרון של משחק הרגל אבל בסך הכל לא עשה לנו יותר מדי התקפי לב ונראה שמקרין ביטחון על ההגנה

לא רואה שום שוער ישראלי אחר שיכול להשאיר אותנו באותה רמה, בטח שלא משפתי

מקווה שיצליחו לשכנע אותו להשאר

רונן22 אמר:
איתמר ישראלי שחקן שלנו? הוא מתאמן עם הקבוצה? שנדע אם יש גיבוי למשפתי, גם משפתי עלול להיפצע לנו או להיות מורחק

לא סתם שאלתי את זה. מכיר את המועדון הזה

גם אני הבנתי שהוא יפתח וכשיר לגמר
משפתי היה אמור לשחק כי את הגביע נותנים לשוער השני
יכול להיות שהרווחנו מזה והתחזקנו בעמדות השוער לגמר הגביע, כי ג'וש הרבה יותר טוב ממשפתי

hezildo אמר:
עדיף שג'וש ישחק בגמר.
בהחלט עדיף
מה גם שג׳וש שוער פנדלים מצוין, למקרה שזה יגרר לדו קרב

היה ראוי שמשפתי ישחק בגמר, אם הוא שיחק במהלך כל השלבים, אבל כעת כמובן שמתבקש שג'וש יעמוד.

לפני שבוע בטקס פרסי העונה של וואן הוא אמר שהוא לא כשיר ושהוא עושה שיקום עדיין לכתף

מאמין שההפסד לב״ש בליגה היה המשחק האחרון שלו במכבי חיפה

עשה היום קטע מסריח. אם אתה יודע מראש שאתה לא כשיר אל תתן לפוקס ברגע האחרון לעלות.

אני יודע שפוקס לא שוער רציני אבל כמה ביטחון היה לי כשהוא היה בשער וכמה לפניו ועם שוערים אחרים, פשוט לא ייאמן.

חייב להישאר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה