• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
זה טיפוסי לשוערים בליגה שהם לא ברמת מכבי חיפה וזה לא צריך להיות הבסיס להשוואה.
שוער של מכבי חיפה לא יכול להיות עם משחק רגל וגובה כאלה.
אני חושב שהיתרונות שלו עולים על החסרונות במקרה הזה ולכן אפשר להמשיך אתו כל עוד הוא ירצה.

לדבר על חייקין כאופציה שאנשים ראו אולי פעם אחת בחיים כמחליף לג'וש שברור לכולם שמי שיגיע זה מרציאנו בסופו של יום זה לא רציני

זה סתם פחד להשתדרג כמו שהיה עם מאיר וכמו שהיה עם הרבה אחרים. אוהבים את המוכר והסביר על פני הטוב והלא מוכר. בסופו של דבר לא כזה קשה למצוא שחקן זר שהוא שדרוג ביחס לגוש ועם אזרוח של סונדגרן כבר יש לנו כל כך הרבה מקומות לזרים שהפחד לבזבז מקום כבר לא קיים.

החשש שלך שיגיע מרציאנו הוא לא רציני. זה פחד מוגזם וזה המנטליות שהיה למועדון אגב בתקופה השחורה כשאנשים שחלקו את הפחד הזה קיבלו החלטות. ("we have alberman")

Apoc אמר:
זה סתם פחד להשתדרג כמו שהיה עם מאיר וכמו שהיה עם הרבה אחרים. אוהבים את המוכר והסביר על פני הטוב והלא מוכר. בסופו של דבר לא כזה קשה למצוא שחקן זר שהוא שדרוג ביחס לגוש ועם אזרוח של סונדגרן כבר יש לנו כל כך הרבה מקומות לזרים שהפחד לבזבז מקום כבר לא קיים.

החשש שלך שיגיע מרציאנו הוא לא רציני. זה פחד מוגזם וזה המנטליות שהיה למועדון אגב בתקופה השחורה כשאנשים שחלקו את הפחד הזה קיבלו החלטות. ("we have alberman")
הפער ביני לבינך שאני לא חושב שג'וש כהן שוער סביר ואתה פשוט לא מוכן לקבל דעה שונה משלך.

לדעתי ג'וש כהן שוער מעולה ובטופ 3 שוערים שהיו פה ב10 שנים האחרונות.

אתה יכול לחשוב שאני טועה, זה לא ישנה את דעתי.

ברור שאני לא מוכן לקבל דעה שונה כהדעה שלי היא שונה. מה הבעיה עם זה שאני חושב שג'וש שוער סביר ולא מעבר?

Apoc אמר:
ברור שאני לא מוכן לקבל דעה שונה כהדעה שלי היא שונה. מה הבעיה עם זה שאני חושב שג'וש שוער סביר ולא מעבר?
זכותך.

אני חושב אחרת

חחח לא אמרתי לך בשום שלב שאסור לך לחשוב אחרת.

כל הבעיה ברעל של אפוק כלפי ג'וש זה שדברים כאלה מחלחלים לבכר
וכמו שבעונת האליפות הראשונה חיימוב קיבל הזדמנויות ככה גם משפתי

עד מתי רוטציות שוערים

כמה מפגר צריך להיות בין 1 ל10 כדי להגיד שבגלל שאני לא מחזיק מג'וש שוער טוב (כי אני נאמן לעובדות) אז בכר מעלה את משפתי בהרכב?
בין הפותרים נכונה תוגרל טלוויזיה מתנת פוז'יקום.

Apoc אמר:
כמה מפגר צריך להיות בין 1 ל10 כדי להגיד שבגלל שאני לא מחזיק מג'וש שוער טוב (כי אני נאמן לעובדות) אז בכר מעלה את משפתי בהרכב?

אתה לא היחיד שמטנף על ג'וש בססמאות לא רלוונטיות. בסוף דברים כאלה מחלחלים למטה
והוא שוב עושה רוטציות הזויות בשער

RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:

אתה לא היחיד שמטנף על ג'וש בססמאות לא רלוונטיות

דיי נו קח כדורים ושחרר כבר אחי. יש לך יציאות של אברבאנל.

Apoc אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:

אתה לא היחיד שמטנף על ג'וש בססמאות לא רלוונטיות

דיי נו קח כדורים ושחרר כבר אחי.

הלוואי משפתי היה לוקח כדורים

אבל נחזור לנושא שנייה, מישהו חושב ברצינות שג'וש היה סופג את הגול הזה?

Judokan אמר:
אבל נחזור לנושא שנייה, מישהו חושב ברצינות שג'וש היה סופג את הגול הזה?

נראה לי שיש תמימות דעים שמשפתי לא ברמה של ג'וש ובטח לא ברמה של שוער הרכב במכבי חיפה
וזה לא איזה הישג

ברצינות עכשיו, למה עושים רוטציית שוערים בליגה? איפה נשמע דבר כזה? יש מקרה בעולם שעשו דבר כזה?

אדרסון ישב בספסל במשחק היום כי הוא פתח בליגת האלופות? למה לזלזל במפעל?

מצחיק שדווקא ביום שבו אינטר הפסיקה עם הרוטציה וניצחה
מכבי ממשיכה מבחינתה רוטציה ומפסידה על זה

רוטציה בשער זה דבר מטומטם שלא נותן כלום, לא בליגה ולא בגביע.
לא מבין למה בכר עושה את זה, פשוט הזוי.

רק על הרוטציה עם השוער הגיע לנו להפסיד. אין שום סיבה שג׳וש לא ישחק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה