• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כמה הודעות כתבתי פה לאנשים שחשבו שאפשר להביא שוער יותר טוב שג׳וש זה השוער הישראלי הכי טוב שאנחנו יכולים לבקש ושביום שהוא ילך יגיע שוער משמעותית פחות טוב

חייב להודות שבסיוטים שלי לא חשבתי שזה יהיה איתמר ניצן.

איזה דיכאון.

יאללה שישדרגו אותו, יבקשו סליחה, יתנו לו ארגז תשבצים ויממנו לו שיעורי פסנתר ושחמט רק שישאר

Ganjot אמר:
כובע קש אמר:
Ganjot אמר:
מה הנקודה פה?
לא הבאנו חלוץ ראוי מאז קולאוטי, מכבי ת"א מביאה חלוץ טוב כל שנה.

מאז קולאוטי? טוב שלא אמרת מאז ארמלי
מי היה פה חלוץ ברמה?
דבאלשווילי שרוב האוהדים לא באמת אהבו אותו עם כמה שהיה סקורר, כי הוא היה טנק שלא זז?
רוקאביצה סקורר אבל גם הוא, לא איזה חלוץ מרגש שמפרק הגנות, פשוט עם תנועה טובה ופיניש טוב.
לא זוכר מתי היה לנו פה חלוץ זר שהוא מעל הליגה
דוניו. לא בצחוק
שחקן קלאץ'

אפשר לנעול
תודה על הכל וחרא על הראש שלו

למה אפשר לנעול? כל האתרים וכל הכתבים אומרים שאם הוא יסכים לחזור עוד חודש יביאו אותו

RakMaccabi31 אמר:
Ganjot אמר:
כובע קש אמר:
מי היה פה חלוץ ברמה?
דבאלשווילי שרוב האוהדים לא באמת אהבו אותו עם כמה שהיה סקורר, כי הוא היה טנק שלא זז?
רוקאביצה סקורר אבל גם הוא, לא איזה חלוץ מרגש שמפרק הגנות, פשוט עם תנועה טובה ופיניש טוב.
דוניו. לא בצחוק
שחקן קלאץ'

דוניו בשום שלב לא היה מעל הליגה

KevinDurant אמר:
למה אפשר לנעול? כל האתרים וכל הכתבים אומרים שאם הוא יסכים לחזור עוד חודש יביאו אותו

בניגוד אליך אני בדעה שכל הכתבים והאתרים לא יודעים כלום ואני לא מתייחס למה הם אומרים.
אפשר לנעול כי החוזה שלו נגמר. אם יהיה משהו תפתחו. הוא לא שחקן מכבי חיפה ומסתבר שהוא גם ממש לא רוצה להיות.
שיהיה לו בהצלחה במה שלא יעבוד בו בעתיד.

Ganjot אמר:
כובע קש אמר:
Ganjot אמר:
מה הנקודה פה?
לא הבאנו חלוץ ראוי מאז קולאוטי, מכבי ת"א מביאה חלוץ טוב כל שנה.

מי היה פה חלוץ ברמה?

מסכים איתך. מאז קולאוטי לא היה חלוץ מעל הליגה ושהוא קונצנזוס

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

בניגוד אליך אני בדעה שכל הכתבים והאתרים לא יודעים כלום ואני לא מתייחס למה הם אומרים.
אפשר לנעול כי החוזה שלו נגמר. אם יהיה משהו תפתחו. הוא לא שחקן מכבי חיפה ומסתבר שהוא גם ממש לא רוצה להיות.
שיהיה לו בהצלחה במה שלא יעבוד בו בעתיד.
https://www.youtube.com/watch?v=ryTO71_eMO4&ab_channel=NathanGoshenOfficial%D7%A0%D7%AA%D7%9F%D7%92%D7%95%D7%A9%D7%9F%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A5%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99

הייתי נועל אבל במקרה שלו בניגוד לאצילי ופאני הם כבר חתמו ולקח שנה למועדון להוציא הודעת פרידה.
כל עוד ג׳וש חופשי וגם לא יצא הודעה רשמית על פרידה מאיתנו הנושא יחייה, למרות שלדעתי הוא לא יחזור לפה.

בטח הדיבורים שלו הולך לתל אביב זה סתם חרטה, אבל אם יקרה בסוף שהלך אליהם בגלל עניין של כסף אני שולח drone מברלין לרחוב המסגר עם טיל עליו

אם הוא יישאר בארץ הוא יהיה פה, בזה אין ספק

אני מוכן לתת לאשתו לדרוס אותי אם זה מה שצריך כדי שהיא תרגיש שישראל חייבת לה מבחינת קארמה

GKagelmacher אמר:
מוזר שעוד לא יצאה הודעת פרידה רשמית

זה לא מוזר, כל עוד לא חתם בשום מקום אחר ולא קיבל את ההחלטה מה קורה איתו, קיימת האפשרות שיישאר.

השאלה באיזה שלב מהרגע שהוא התחיל עם כל הסרבנות הזאת הוא יאבד רשמית את הכשירות המבצעית

לפי מה שאני מבין, החלון בMLS להעברות בין קבוצות הוא ה2.8 ולשחקנים חופשיים ה13.9

ab1729 אמר:
לפי מה שאני מבין, החלון בMLS להעברות בין קבוצות הוא ה2.8 ולשחקנים חופשיים ה13.9

מניח שבאוגוסט זה יסגר לכאן או לכאן. קבוצות לא יחכו לספטמבר עם שוער, אלא אם יהיה שוער שיפצע או יתברר כפלופ גמור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה