• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מקום 5 בגעגועים אחרי אצילי בכר לביא ופאני וזה רק כי יש תחליף לבטובינסיקה

היה עוצר את הדרדלה הזאת היום גם בעיניים עצומות.
צהריים בארה״ב עכשיו, צריך להרים אליו טלפון עכשיו ולשכנע אותו לחזור

ולחשוב שהיו כאן אנשים שבמהלך העונה רצו להחליף אותו.

Apoc אמר:
זה סתם פחד להשתדרג כמו שהיה עם מאיר וכמו שהיה עם הרבה אחרים. אוהבים את המוכר והסביר על פני הטוב והלא מוכר. בסופו של דבר לא כזה קשה למצוא שחקן זר שהוא שדרוג ביחס לגוש ועם אזרוח של סונדגרן כבר יש לנו כל כך הרבה מקומות לזרים שהפחד לבזבז מקום כבר לא קיים.

החשש שלך שיגיע מרציאנו הוא לא רציני. זה פחד מוגזם וזה המנטליות שהיה למועדון אגב בתקופה השחורה כשאנשים שחלקו את הפחד הזה קיבלו החלטות. ("we have alberman")
איזה תמימים היינו פעם

מה הקשר תמימים? זה לא ג'וש או איתמר ניצן, יש עוד הרבה אפשרויות באמצע.
זה שאלברמן בחר אופציה הכי גרועה בשוק זאת כבר בעיה אחרת

כובע קש אמר:
מה הקשר תמימים? זה לא ג'וש או איתמר ניצן, יש עוד הרבה אפשרויות באמצע.
זה שאלברמן בחר אופציה הכי גרועה בשוק זאת כבר בעיה אחרת
כל האופציות הישראליות שהם לא ג'וש הן פחות טובות ממנו משמעותית. זה לא שג'ראפי זה קורטואה

דוגמא לכמה העיתונאות בארץ זה בדיחה מביכה ביותר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=444315

בכל מקרה, למרות הזמן שדוחק, כהן לא מתכוון למהר ומחפש את ההזדמנות הטובה ביותר כדי לעשות את קפיצת המדרגה שהוא חושב שהוא ראוי לה, אבל השבוע הקרוב מסתמן כשבוע קריטי בכל הנוגע לעתידו של ג'וש כהן. ביום רביעי הקרוב יינעל חלון העברות ב-MLS, שזה היעד אליו מכוון ג'וש כהן.

כרגע אין שום דיווח שקושר את כהן לאף קבוצה בארה"ב. מבחינת הדיווחים בארה"ב, עמדת שוער שעשויה להתפנות היא של קבוצת הצמרת ניו אנגלנד רבולשן, כשהשוער ג'ורג'ה פטרוביץ', מחוזר ע"י נוטינגהאם פורסט ונאנט, אך כרגע הוא אמור להשאר בניו אינגלנד. לכן, יומיים לסיום חלון העברות באמריקה, ושום קבוצה לא מקושרת לג'וש כהן וגם לא מדווחת כמי שמכוונת להחליף שוער.

שתי פסקאות שהן שטויות לא נכונות עובדתית. בדיקה שלי שעשיתי ב-3 דקות מצאה את התשובה לזה מה שערוץ הספורט לא הועיל בטובו לבדוק שרשמו את השטויות האלה.
ג'וש כהן שחקן חופשי, לקבוצות ב mls יש עד ה-13 בספטמבר להחתים שחקנים חופשיים, זה הפעימה השנייה בחלון העברות של ה mls. זה נכון שהחלון נסגר ב-2 לאוגוסט אבל אחרי זה אפשר להחתים שחקנים חופשיים עד ה-13 לספטמבר, קרי ג'וש כהן.

להלן המקור שמצאתי בחיפוש קצר של 3 דקות בגוגל שהעיתונות המעולה שלנו לא יכלה לעשות כנראה:
https://www.mlssoccer.com/news/mls-transfer-windows-key-dates-for-the-2023-season

Roster Freeze (2023): Wednesday, September 13
All clubs must be roster and budget compliant heading into the start of the 2023 MLS season, which is February 25 and marks the beginning of MLS Season Pass on Apple TV.

Rosters lock in roughly six weeks before Decision Day (October 21). Between the Secondary Transfer Window and Roster Freeze Date, clubs often sign free agents.

אתה צודק אבל אני אלך על הצד המקל ואגיד שאפשר להבין מהדברים שלהם (אם ממש מחפשים) ששוערים בכירים לא יוכלו לעזוב אחרי שייסגר החלון ואז לא יתפנה לגוש מקום גם

KevinDurant אמר:
אתה צודק אבל אני אלך על הצד המקל ואגיד שאפשר להבין מהדברים שלהם (אם ממש מחפשים) ששוערים בכירים לא יוכלו לעזוב אחרי שייסגר החלון ואז לא יתפנה לגוש מקום גם
חלון העברות זה לכניסה ולא ליציאה.
לצאת אפשר בכל שלב, כמו שארד עזב אותנו באמצע פברואר, אחרי שנסגר פה החלון.

GreenGlory אמר:

בכל מקרה, למרות הזמן שדוחק, כהן לא מתכוון למהר ומחפש את ההזדמנות הטובה ביותר כדי לעשות את קפיצת המדרגה שהוא חושב שהוא ראוי לה, אבל השבוע הקרוב מסתמן כשבוע קריטי בכל הנוגע לעתידו של ג'וש כהן. ביום רביעי הקרוב יינעל חלון העברות ב-MLS, שזה היעד אליו מכוון ג'וש כהן.

כרגע אין שום דיווח שקושר את כהן לאף קבוצה בארה"ב. מבחינת הדיווחים בארה"ב, עמדת שוער שעשויה להתפנות היא של קבוצת הצמרת ניו אנגלנד רבולשן, כשהשוער ג'ורג'ה פטרוביץ', מחוזר ע"י נוטינגהאם פורסט ונאנט, אך כרגע הוא אמור להשאר בניו אינגלנד. לכן, יומיים לסיום חלון העברות באמריקה, ושום קבוצה לא מקושרת לג'וש כהן וגם לא מדווחת כמי שמכוונת להחליף שוער.

שתי פסקאות שהן שטויות לא נכונות עובדתית. בדיקה שלי שעשיתי ב-3 דקות מצאה את התשובה לזה מה שערוץ הספורט לא הועיל בטובו לבדוק שרשמו את השטויות האלה.
ג'וש כהן שחקן חופשי, לקבוצות ב mls יש עד ה-13 בספטמבר להחתים שחקנים חופשיים, זה הפעימה השנייה בחלון העברות של ה mls. זה נכון שהחלון נסגר ב-2 לאוגוסט אבל אחרי זה אפשר להחתים שחקנים חופשיים עד ה-13 לספטמבר, קרי ג'וש כהן.

להלן המקור שמצאתי בחיפוש קצר של 3 דקות בגוגל שהעיתונות המעולה שלנו לא יכלה לעשות כנראה:
https://www.mlssoccer.com/news/mls-transfer-windows-key-dates-for-the-2023-season

All clubs must be roster and budget compliant heading into the start of the 2023 MLS season, which is February 25 and marks the beginning of MLS Season Pass on Apple TV.

Rosters lock in roughly six weeks before Decision Day (October 21). Between the Secondary Transfer Window and Roster Freeze Date, clubs often sign free agents.

כמה קבוצות אתה מכיר פה בארץ שחיפשו שוער בהעברה חופשית אחרי שהחלון כבר נסגר?
לא מתנהלים ככה לא בארץ ולא בחו"ל, שוער סוגרים לפני תום החלון וכשיסגר החלון בMLS אף קבוצה שם לא תחליף שוער יותר עד החלון הבא לכל הפחות.

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
הוא יכול לחתום שם עד ה13.9

הכוונה שלי שלא סביר להניח שקבוצה "פתאום" תצרף שוער

רוב הסיכויים בשבילו למצוא שם קבוצה זה אם אחד השוערים הקיימים בליגה יעזוב ביום-יומיים הקרובים ואז יתפנה מקום וילכו עליו

Apoc אמר:
GreenGlory אמר:

כמה קבוצות אתה מכיר פה בארץ שחיפשו שוער בהעברה חופשית אחרי שהחלון כבר נסגר?
לא מתנהלים ככה לא בארץ ולא בחו"ל, שוער סוגרים לפני תום החלון וכשיסגר החלון בMLS אף קבוצה שם לא תחליף שוער יותר עד החלון הבא לכל הפחות.
בסדר אני דיברתי על העבודה העיתונאית הבדיחה שנעשתה פה, עובדתית הוא יכול לחתום שם עד ה-13 בספטמבר ואין לו דדליין עד רביעי הזה שנסגר שם החלון שם נכון?
סימן שמה שהם רשמו זה שטויות לא נכונות, זה שאתה בוחר לתת להם פרשנות כדי להראות שאולי זה נכון זה סבבה אבל אני מדבר עובדתית נטו, עיתונאות מתבססת על עובדות ולא על אולי ככה ואולי ככה, במיוחד כשרושמים דברים כאלה, ופה הם טעו, משהו שהצלחתי למצוא בשלוש דקות, ועל זה אני מדבר. הם מטעים מלא אנשים עם הכתבה הזאת שאין להם מושג, נותנים הרגשה כאילו ג'וש סיים עם חלום ארה"ב שלו השבוע, וזה לא נכון עובדתית, אולי לוגית זה מתחבר אבל לא מתעסקים פה בלוגיקה כרגע, הוא מבחינתו יכול למשוך את זה עד אמצע ספטמבר.

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
KevinDurant אמר:

רוב הסיכויים בשבילו למצוא שם קבוצה זה אם אחד השוערים הקיימים בליגה יעזוב ביום-יומיים הקרובים ואז יתפנה מקום וילכו עליו
אני חושב שהוא התכוון לזה שלצאת אתה יכול בכל שלב, כלומר בכל שלב יכולים להתיר את החוזה שלך או להקפיא אותך ואתה לא חלק מהקבוצה, ראינו דוגמאות לדברים האלה. זה לא סביר שזה יקרה זה נכון כי זה משהו יוצא מן הכלל אבל כן זה אפשרי, לכן טכנית אין לו יום יומיים אם הוא מבחינתו רוצה להמתין שזאת בחירה שלו, חוץ מיזה שאלוהים יודע מה הוא שומע שם מהקבוצות או אנשים שמקורבים לליגה ולקבוצות.
בנוסף לזה כל עוד החלון באירופה פתוח, אם קבוצה באירופה תרצה שוער מה MLS העובדה שהחלון ב MLS נסגר לא יפריע לזה לצורך העניין, ואז אותה קבוצת MLS שתמכור את השוער יכולה להסתכל על ג'וש כשחקן חופשי ולתת לשוער ללכת ולהביא אותו.
יש הרבה דברים שיכולים לקרות, מספיק דברים שאולי בשביל ג'וש שווה להמתין וככה הוא חושב, אומנם רובם לא סבירים שיקרו פתאום.

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
KevinDurant אמר:

אם שוער של קבוצה כלשהי מהMLS יקבל שבוע הבא הצעה מהפריימרליג אז ישחררו אותו בלי לחשוב פעמיים.
ואז הוא (ג'וש) יחזור להיות רלוונטי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה