ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:בהצלחה, הלוואי שיעמוד בציפיות.
dyarok אמר:איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
משחק רגל טוב בשתי! הרגליים.
ירידה מהירה לשני כדורים קשים
הדיפת כדור קרן הצידה ולא לאמצע
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
למה אתה לא בטוח?Kandaurov אמר:dyarok אמר:איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
אני פה, כמובן שלא אמרתי שהוא לאחד לאחד כיוף אוקראיני אבל שהם מאוד מזכירים אחד את השני בדברים מסוימים.
הדעה שלי התגבשה לגביו אחרי שראיתי מספר משחקים מלאים שלו ולא רק תקצרים וכדומה.
חכה עם ההתלהבות שלך, בסך הכל מחצית אחת במשחק די חסר חשיבות. בוא נשפוט אותו בעוד כמה חודשים.
כמובן שאני מאחל לו המון בהצלחה והלוואי ויראה לכולנו שמדובר בשוער על. אגב, אני בכלל לא בטוח שהוא יהיה השוער שלנו כשהחלון יסתיים.
greenguy אמר:למה אתה לא בטוח?Kandaurov אמר:dyarok אמר:איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
אני פה, כמובן שלא אמרתי שהוא לאחד לאחד כיוף אוקראיני אבל שהם מאוד מזכירים אחד את השני בדברים מסוימים.
חכה עם ההתלהבות שלך, בסך הכל מחצית אחת במשחק די חסר חשיבות. בוא נשפוט אותו בעוד כמה חודשים.
כמובן שאני מאחל לו המון בהצלחה והלוואי ויראה לכולנו שמדובר בשוער על. אגב, אני בכלל לא בטוח שהוא יהיה השוער שלנו כשהחלון יסתיים.
לא טענתי שהוא שוער על. ראיתי גם חלק מהפלופים שהיו לו באוקראינה.Kandaurov אמר:dyarok אמר:איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
אז הבנו ששוער העתיד של אוקראינה שעומד בשער של דינמו קייב כנראה יותר טוב מירמקוב, מה זה אומר? שאלה טובהSmile אמר:תרגמתי את הchart (בעזרת הג'בטה) לכל המעוניינים
![]()
שימו לב שירמקוב נמדד על 30 משחקים, 2933 דק' לעומת רוסלן שנמדד על 13 משחקים, 1246 דק' בלבד.
KevinDurant אמר:אז הבנו ששוער העתיד של אוקראינה שעומד בשער של דינמו קייב כנראה יותר טוב מירמקוב, מה זה אומר? שאלה טובהSmile אמר:תרגמתי את הchart (בעזרת הג'בטה) לכל המעוניינים
![]()
שימו לב שירמקוב נמדד על 30 משחקים, 2933 דק' לעומת רוסלן שנמדד על 13 משחקים, 1246 דק' בלבד.
אם הבנתי נכון הנתונים של רוטל בכחול והוא מוביל ברוב הפרמטריםSmile אמר:KevinDurant אמר:אז הבנו ששוער העתיד של אוקראינה שעומד בשער של דינמו קייב כנראה יותר טוב מירמקוב, מה זה אומר? שאלה טובהSmile אמר:תרגמתי את הchart (בעזרת הג'בטה) לכל המעוניינים
![]()
דווקא איך שאני רואה את הדברים זה די הפוך, לפחות לפי הגרף הזה.