ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני עדיין חושב ש6 או קיצוני עמדות קריטיות משוער בכדורגל אצלנו, אבל הוא פשוט חריג באיכות שלו לכן הוא כלכך משדרג את הקבוצה.dyarok אמר:מקווה שנגמר הויכוח אם צריך שוער טוב בשער או ש"אפשר לקחת אליפות גם עם דודו גורש".
לא רק ההצלה הענקית לקראת הסוף, גם ב 0-0 לקח כדורים שהשאירו אותנו במשחק.
אני קצת בלחץ ממשחק הרגל שלו כשמנסים להניע דרכו, חושש מאיבוד שטותי שיהפוך לשער, אבל איזה כף לרשום ניצחון על שמו
dyarok אמר:מקווה שנגמר הויכוח אם צריך שוער טוב בשער או ש"אפשר לקחת אליפות גם עם דודו גורש".
אני קצת בלחץ ממשחק הרגל שלו כשמנסים להניע דרכו, חושש מאיבוד שטותי שיהפוך לשער, אבל איזה כף לרשום ניצחון על שמו
רק מכבי אמר:העניין היחיד אצלו שמוטל בספק זה כדורי גובה. לא תמיד הוא יוצא נכון. לפעמים לא יוצא בכלל. וזו נקודה בולטת שאני מניח שעובדים ויעבדו איתו עליה.
מעבר לזה, בכל שאר האספקטים של שוער הוא נמצא במצב טוב מאוד ביחס לגילו ולכמות המשחקים ששיחק בקריירה.
רק מכבי אמר:חתם על חוזה חדש ומשודרג.
מברוק.
Smile אמר:רק מכבי אמר:חתם על חוזה חדש ומשודרג.
מברוק.
לכמה זמן החתימו את הבונבון?
HaifaWave אמר:200 אלף יורו לעונה זו בדיחה. היו צריכים לשדרג לו יותר.
זה לא שאפשר לקחת אליפות גם עם דודו גורש. לקחו פה אליפות גם עם דודו גורש...dyarok אמר:מקווה שנגמר הויכוח אם צריך שוער טוב בשער או ש"אפשר לקחת אליפות גם עם דודו גורש".