ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:כמה חתיכות היינו אוכלים היום עם כיוף בשער?
Undertheknife אמר:הוא ישבור את הסכום שקיבלנו על חלאילי.
Smile אמר:הוא יקבל שדרוג לחוזה ויאריך פה
הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov אמר:אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
נכון להיום הוא יכול להתמודד על להיות שוער שלישי\רביעי בנבחרת אוקראינה, כל עוד הוא משחק פה לא ממש יספרו אותו בנבחרת, אני חושב שאחרי העונה הזאת הוא ירצה לעזוב לליגה בכירה יותר מישראל או לחזור לאוקראינה. ההגיון באוקראינה אומר שאם הוא יציג את אותה יכולת בקבוצת מרכז טבלה הוא יקבל זימון.
KevinDurant אמר:הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov אמר:אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
נכון להיום הוא יכול להתמודד על להיות שוער שלישי\רביעי בנבחרת אוקראינה, כל עוד הוא משחק פה לא ממש יספרו אותו בנבחרת, אני חושב שאחרי העונה הזאת הוא ירצה לעזוב לליגה בכירה יותר מישראל או לחזור לאוקראינה. ההגיון באוקראינה אומר שאם הוא יציג את אותה יכולת בקבוצת מרכז טבלה הוא יקבל זימון.
זה נכון. הכוונה שלי הייתה שאני לא רואה מצב שקבוצת אמצע טבלה אמיתית תציע סכום כזה.Kandaurov אמר:KevinDurant אמר:הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov אמר:אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
שנינו אוהדים של מכבי חיפה מספיק זמן בשביל לדעת שאם מגיעה הצעה של 3 מיליון מקבוצה בסגנון מטאליסט 1925(יש להם את היכולת להציע דבר כזה), יענקלה אורז אותו יפה ושולח.
Kandaurov אמר:KevinDurant אמר:הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov אמר:אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
שנינו אוהדים של מכבי חיפה מספיק זמן בשביל לדעת שאם מגיעה הצעה של 3 מיליון מקבוצה בסגנון מטאליסט 1925(יש להם את היכולת להציע דבר כזה), יענקלה אורז אותו יפה ושולח.