dyarok אמר:מי שחושב למכור אותו ב 3 מיליון יורו צריך להחליף את סמל הקבוצה ללוזוניה או אשדוד.
הוא היה עושה את זה בשביל כמה שקלים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dyarok אמר:מי שחושב למכור אותו ב 3 מיליון יורו צריך להחליף את סמל הקבוצה ללוזוניה או אשדוד.
Kandaurov אמר:במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
אחד המשתכרים הכי נמוכים בקבוצה, הוא אולי השחקן הכי חשוב שלנו וגם קפטן מסתבר. מדהים.
lemmacantor אמר:Kandaurov אמר:במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
אחד המשתכרים הכי נמוכים בקבוצה, הוא אולי השחקן הכי חשוב שלנו וגם קפטן מסתבר. מדהים.
זה שחר קלאסי. על מה שצריך הוא לא משלם.
benrey אמר:צריך לעשות איתו נוהל חלאיילי, סעיף שחרור גבוהה ולתת לו אחוזים
הם יכלו לקבל עכשיו 3 מליון דולר ופסלו את זה, לגבי השחקן אתה צודק ב100% שהכי כדאי זה לצאת עם הכרטיס ביד, וזה שווה יותר מאחוזים ממכירה, כי כשהכרטיס ביד - הרבה יותר קל להתפרע עם המענק חתימה.ברק.י אמר:benrey אמר:צריך לעשות איתו נוהל חלאיילי, סעיף שחרור גבוהה ולתת לו אחוזים
באיזה סכום את מעריך שזה ישתלם לשני הצדדים?
ב-6 ומעלה יהיה לו קשה לצאת ואם המועדון ירוויח עליו בסביבות ה-2 בעתיד הם יעדיפו כבר למכור אותו בקיץ בסכום גבוה יותר.
חלאיילי זה מקרה שונה כי האב רצה ששני הבנים שלו יפרצו אצלנו וחלאיילי היה עוד לפני הפריצה. לירמקוב אין איזה רגש חזק שיגרום לו לתת עוד עונה פה והוא כבר עכשיו אחרי הפריצה. יש לו הזדמנות להתקדם כבר הקיץ או לסיים את העונה הבאה עם הכרטיס ביד.
מועדון חכם היה סוגר כבר מעכשיו את גלזר, אבל אני מתקשה להאמין שילכו על זה, גם כי השכר שלו גבוה וגם כי ירצו בעוד שנתיים בערך להריץ את גולנקוב. הם ימכרו את ירמקוב ויחפשו שוער ישראלי בשכר סביר לעונה-שתיים עם אופציה.
benrey אמר:הם יכלו לקבל עכשיו 3 מליון דולר ופסלו את זה, לגבי השחקן אתה צודק ב100% שהכי כדאי זה לצאת עם הכרטיס ביד, וזה שווה יותר מאחוזים ממכירה, כי כשהכרטיס ביד - הרבה יותר קל להתפרע עם המענק חתימה.ברק.י אמר:benrey אמר:צריך לעשות איתו נוהל חלאיילי, סעיף שחרור גבוהה ולתת לו אחוזים
באיזה סכום את מעריך שזה ישתלם לשני הצדדים?
ב-6 ומעלה יהיה לו קשה לצאת ואם המועדון ירוויח עליו בסביבות ה-2 בעתיד הם יעדיפו כבר למכור אותו בקיץ בסכום גבוה יותר.
חלאיילי זה מקרה שונה כי האב רצה ששני הבנים שלו יפרצו אצלנו וחלאיילי היה עוד לפני הפריצה. לירמקוב אין איזה רגש חזק שיגרום לו לתת עוד עונה פה והוא כבר עכשיו אחרי הפריצה. יש לו הזדמנות להתקדם כבר הקיץ או לסיים את העונה הבאה עם הכרטיס ביד.
מועדון חכם היה סוגר כבר מעכשיו את גלזר, אבל אני מתקשה להאמין שילכו על זה, גם כי השכר שלו גבוה וגם כי ירצו בעוד שנתיים בערך להריץ את גולנקוב. הם ימכרו את ירמקוב ויחפשו שוער ישראלי בשכר סביר לעונה-שתיים עם אופציה.
אגב דומה גם בהייטק שעובד שבא לא דרך חברת השמה חוסך את המענק המטורף שמשלמים להם וככה אפשר יותר לבוא לקראת העובד.
חזרה לירמקוב - נראה לי שכן טוב לו פה, והוא עוד די צעיר, אז בתנאים טובים עם סעיף סביר של 6-7 מליון מאמין שיהיה מוכן להשאר ( גם הרבה תלוי בסוכן )
Hulk אמר:צריך להשאיר אותו בכל מחיר, גלזר בינוני מאוד ויקרוס פה שוב מהלחץ.
אם בוריאן הליצן החזיק שנים שוער ראשון בכוכב וגלזר לא אני חושב שזה אומר מספיק..