Apoc יו״ר הבורד 3/9/22 #6 ברדה: כולם מחכים לנפילה של הפועל באר שבע אני: את מי אתם מעניינים יא בן של נאקה
R Rmc שחקן החודש 3/9/22 #13 וואו איזה ראיון איום של ברדה עכשיו.. הם ממש חיים בסרט שם. אחד הראיונות הכי הזויים של מאמן שראיתי, בטח של קבוצה גדולה. תמיד במפגשים איתם הם מנסים לגרור לפרובוקציות ואלימות ולא לכדורגל. בגלל זה הניצחון עוד יותר מתוק שהוא בדקה האחרונה
וואו איזה ראיון איום של ברדה עכשיו.. הם ממש חיים בסרט שם. אחד הראיונות הכי הזויים של מאמן שראיתי, בטח של קבוצה גדולה. תמיד במפגשים איתם הם מנסים לגרור לפרובוקציות ואלימות ולא לכדורגל. בגלל זה הניצחון עוד יותר מתוק שהוא בדקה האחרונה
hezildo אגדת מועדון 3/9/22 #17 הם מנסים להתחרות בבכיינות של הפועל ת"א בימים הטובים. הם נראים כמו קבוצה של 10 אבוקסיסים, גועל נפש.
Judokan פסל מחוץ לאיצטדיון 3/9/22 #18 RakMaccabi31 אמר: למה הם לא יכולים לשחק ככה נגד הצהבת זה מה שמעניין אותי לחץ להרחבה... הצהבת לא נגררים מולם לחרא הזה, זה הקטע. בעיה שיש אצלנו עם שחקנים עם פתיל קצר שיכולים להידלק. למרות שהיום סונדגרן ידע יפה להוציא את ספורי מהכלים
RakMaccabi31 אמר: למה הם לא יכולים לשחק ככה נגד הצהבת זה מה שמעניין אותי לחץ להרחבה... הצהבת לא נגררים מולם לחרא הזה, זה הקטע. בעיה שיש אצלנו עם שחקנים עם פתיל קצר שיכולים להידלק. למרות שהיום סונדגרן ידע יפה להוציא את ספורי מהכלים