• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הפועל מחסני השוק באר שבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
למה הם לא יכולים לשחק ככה נגד הצהבת זה מה שמעניין אותי

הצהבת לא נגררים מולם לחרא הזה, זה הקטע. בעיה שיש אצלנו עם שחקנים עם פתיל קצר שיכולים להידלק.
למרות שהיום סונדגרן ידע יפה להוציא את ספורי מהכלים

אני לא זוכר שנגד הצהבת ב"ש שיחקו ככה.

אמא של ספורי שרמוטה ואליניב ברדה ליצן חצר

ברור שהייתה לשופט השפעה על המשחק.
הם היו אמורים לסיים משחק עם 8 שחקנים

כשמה כן היא
מחסני השוק
בושה של מועדון
כל משחק באים להוציא אותנו מאיזון ולגרור אותנו לפרובוקציות. נמאס.

מקבוצה שבתור צופה מהצד נהנית לראות את הכדורגל שלהם(בתקופת בכר) לקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי מסריח בארץ בפער.
פרובוצקיות, מכות, כניסות חזקות ואז נפילה מכל ליטוף וציפייה לקבל שריקה על אלף נפילות במשחק, משיכת זמן בכל דקה אפשרית ובכיינות לאורך משחק שלם במקום לבוא לשחק כדורגל.
ליגה א זה מחמאה בשבילם, פוגעים בכל הכדורגל פה.

גועל נפש של קבוצה לא יכול לראות אותם יותר ועדיין נפלנו לשטויות שלהם היום וזה יכל להגמר הרבה יותר גרוע מהבחינה הזאת
אי אפשר כל פעם לבוא מולם וליפול לשטויות שלהם, מהדחיפה של עלי מוחמד עד לדיבורים עם השופט
ברדה בדיחה, לא יודע איך הוא מסוגל לדבר ככה בראיון שהשחקנים שלו הכי מגעילים שאפשר להיות על מגרש כדורגל, יכלו לסיים עם עוד 2 אדומים

מבחינת יריבות ספורטיבית הם לא מתקרבים לשנאה שיש לי כלפי הצהבת אבל הם באמת נותנים פוש בשנה האחרונה להיות אפילו יותר שנואים מהפועל חיפה והפועל תל אביב. קבוצה אלימה, ברוטאלית שכולה פרובוקציות ואפס כדורגל.

יש להם איזה פאק בקטע המנטאלי שהורס להם אין ספק.
דווקא אין לי בעיה עם זה כי כמו שראינו אתמול זה בא לטובתנו.

לגבי ברדה - אחלה מאמן ואישיות.
מחזיק ממנו מאוד.

לגבי ספורי - אם היה לו אופי של מקצוען היה מגיע לאחת מ 5 הליגות הגדולות כבר לפני 3-4 שנים.
שחקן אדיר שהראש שלו במקום.

בשורה התחתונה הם קבוצה טובה, ויכול מאוד להיות שעם ויטור בהרכב וב 11 מול 11 אנחנו לא מנצחים.

והם ממשיכים עם "האכלו לי, שתו לי..":
בכי ונהי- מתיחסים אליהם כקבוצה זניחה, לא מכבדים את מה שמייצגים, מקפחים אותם...
עד שלא יוציאו את השכונה הזאת מעצמם ימשיכו להיות קבוצה שמוציאה את החשק להסתכל עליהם...

ככה זה נראה כשבקבוצה יש כל כך הרבה ערסים קטנים וכשהמאמן מגבה את זה. ועוד רועי גורדנה לא שיחק אתמול.
אגב - מי זה היה אתמול שעשה את עצמו כאילו קיבל מכה בפנים ונשכב על הדשא אחרי שראו בבירור שבמקסימום קיבל דחיפה קטנה בחזה תוך כדי משחק?

האוהדים שלהם לא פחות הזויים מהמאמן

[bbvideo]https://twitter.com/Ronelbraha1/status/1566129532121350144[/bbvideo]

נכנסתי לספייס אוהדים שלהם אתמול למספר דקות. חיים שם בסרט קשה. הם אוהדי קבוצה קטנה באופי שלהם.

אי אפשר כבר לסבול את המשחקים מולם, זה קשה לצפייה.
אפילו קבוצות של אייל לחמן לא הגיעו לכאלה רמות של אלימות.

והם צודקים, השופטים אשמים.

השופטים אשמים שהם לא עוצרים את ההתנהלות הביזיונית שלהם במשחקים מולנו בשנה האחרונה. אפילו הפועל חיפה לא עולים מולנו ככה.

לא ייתכן שגל אלברמן וגיל אופק צריכים לעלות לדשא במחצית ולהגיד לשחקנים שלנו לחכות ששחקני באר שבע יכנסו לחדר הלבשה שלהם, מהפחד שאיזה שחקן או איש צוות שלהם יזרוק מילה או יתן דחיפה.

מתי באיגוד יחליטו לעשות לזה סוף? כשהם ישברו לשחקן שלנו רגל?

יש גבול מסויים לטראש טוק ולאגרסיביות. אתמול הם שברו שיאים וחצו כל גבול אפשרי.

חזרה
למעלה