• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הפועל מחסני השוק באר שבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אליאור אמר:
ככה זה נראה כשבקבוצה יש כל כך הרבה ערסים קטנים וכשהמאמן מגבה את זה. ועוד רועי גורדנה לא שיחק אתמול.
אגב - מי זה היה אתמול שעשה את עצמו כאילו קיבל מכה בפנים ונשכב על הדשא אחרי שראו בבירור שבמקסימום קיבל דחיפה קטנה בחזה תוך כדי משחק?

ליד קו החוץ זה היה?
אם כן אז חושב שבריירו, לא סגור על זה

וואללה אני לא חושב שיש קבוצה שאני פחות מעריך מהפועל ב״ש
איזה ערסים מגעילים גמלים חסרי מוח.
תבואו לשחק כדורגל יא שרמוטות.
מכבי ת״א שנואה אבל לפחות משחקים כדורגל
ב״ש זה פשוט המיץ של הזבל באים בשביל ללכת מכות. וההתבכיינות אלוהים מה זה? השופט באמת עשה איתם חסד.
בושה של קבוצה בושה של כדורגל הם מוציאים את החשק לכדורגל.
אין בכם כלום יא חתיכת כלומניקים תמשיכו לבכות במקום להסתכל במראה.
גועל נפש להקיא עליהם
איזה כיף שהם קיבלו גול בדקה כזאת

hezildo אמר:
Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
למה הם לא יכולים לשחק ככה נגד הצהבת זה מה שמעניין אותי

הצהבת לא נגררים מולם לחרא הזה, זה הקטע. בעיה שיש אצלנו עם שחקנים עם פתיל קצר שיכולים להידלק.
למרות שהיום סונדגרן ידע יפה להוציא את ספורי מהכלים

אני לא זוכר שנגד הצהבת ב"ש שיחקו ככה.

בהחלט שיחקו נגדם ככה. נניח בשנה שעברה ב2-0 של ב"ש עליהם בטרנר בתחילת העונה, אספרייה הבן כלב כל הזמן נכנס לרגליים וחיפש לחמם.

Smile אמר:
האוהדים שלהם לא פחות הזויים מהמאמן

[bbvideo]https://twitter.com/Ronelbraha1/status/1566129532121350144[/bbvideo]

ששש, אל תבלבל אןתם עם עובדות. ברדה היה צריך שעיר לעזאזל להסיט מההחלטות הכושלות והעלובות שלו, והם גומעים בשקיקה

גם יום אחרי המשחק הם כלכך בטוחים שהם צודקים.
פשוט הזוי הגועל נפש שיוצא משם
החום של המדבר לא עושה טוב

שיקום השופט שישלוף להם צהוב על כל דבר שמחייב צהוב מהשנייה הראשונה של המשחק ותוך רגע הם יהיו ב8 שחקנים

להפועל בש אין דרבי, מבחינתם מכבי חיפה זה הדרבי וככה הם מתייחסים לזה.

MHFC4EVER אמר:
יש להם איזה פאק בקטע המנטאלי שהורס להם אין ספק.
דווקא אין לי בעיה עם זה כי כמו שראינו אתמול זה בא לטובתנו.

לגבי ברדה - אחלה מאמן ואישיות.
מחזיק ממנו מאוד.

לגבי ספורי - אם היה לו אופי של מקצוען היה מגיע לאחת מ 5 הליגות הגדולות כבר לפני 3-4 שנים.
שחקן אדיר שהראש שלו במקום.

בשורה התחתונה הם קבוצה טובה, ויכול מאוד להיות שעם ויטור בהרכב וב 11 מול 11 אנחנו לא מנצחים.

שמעת את הראיון של ברדה? אחרי הראיון הזה נראה שמאמן ראשי גדול הוא לא יהיה.

תראו את לופס איזה נבלה סרוחה

https://twitter.com/rub_tom/status/1566409482149707778?s=20&t=9ZwFMAgLPm_V4beeYl8neA

יש ללופס פרצוף של רשע קלאסי מסרט מערבון ספגטי

אני לגמרי חושב שנטע הוציא את גלזר מפוקוס במהלך הזה, אגב.
עשה לגלזר את הלוחמה הפסיכולוגית שגלזר התלהב שהוא בעצמו עושה. במקום להתמקד בפנדל

Judokan אמר:
hezildo אמר:
Judokan אמר:
הצהבת לא נגררים מולם לחרא הזה, זה הקטע. בעיה שיש אצלנו עם שחקנים עם פתיל קצר שיכולים להידלק.
למרות שהיום סונדגרן ידע יפה להוציא את ספורי מהכלים

אני לא זוכר שנגד הצהבת ב"ש שיחקו ככה.

בהחלט שיחקו נגדם ככה. נניח בשנה שעברה ב2-0 של ב"ש עליהם בטרנר בתחילת העונה, אספרייה הבן כלב כל הזמן נכנס לרגליים וחיפש לחמם.

אולי פעם אחת, אבל לא כל משחק ולא באותה דרגה כמו נגדנו.
הצהבת לא פראיירים, אם הגמלים היו משתוללים ככה נגדם כל משחק
הם. זמן היו עושים רעש בתקשורת ופונים לאיגוד השופטים, הם
לא היו עוברים על זה בשקט.

Apoc אמר:
יש ללופס פרצוף של רשע קלאסי מסרט מערבון ספגטי

לא רק פרצוף.. עוד מעונה שעברה הוא אחד השחקנים המלוכלכים שם ומבין המתסיסים והפרובוקטורים הראשיים

בג'רגון הכדורגל בארגנטינה יש ביטוי שממש מתאר את מה ש ב"ש עשו אתמול (ובמפגשים הקודמים כבר כמה פעמים...):

"לפזר בוץ במגרש".

כשהמגרש בוצי, הבדלי הרמות נמחקים, המשחק הופך להיות מקרי, פיזי, קשה, מגעיל... ואז גם קבוצה נחותה יכולה לגנוב נצחון פה ושם.

ואיך עושים את זה?: ליפול על כל שטות, להתווכח עם השופת ועם היריבים כל הזמן, לעשות פאולים מלוכלכים, מלחמות פסיכולוגיות, וכו' וכו'.....)
המאמן קרלוס בילרדו פיתח את השיטה ברמות "אומנותיות" ממש, גם כשחקן גם כמאמן.

לא חושב שמה ש-באר שבע עושים זה מקרי. זה שיטה, בתכנון קר ומחושב. כמו גלזר, שמתרברב על הטראש-טוק שלו בפנדלים ומתגאה בתקשורת ש-"היריבים מפחדים לבעוט לי פנדלים..."
(עד שהגיע נטע הגבר להעמיד אותו במקום...)

הם פשוט "מפזרים בוץ על המגרש".

Ganjot אמר:
אליאור אמר:
ככה זה נראה כשבקבוצה יש כל כך הרבה ערסים קטנים וכשהמאמן מגבה את זה. ועוד רועי גורדנה לא שיחק אתמול.
אגב - מי זה היה אתמול שעשה את עצמו כאילו קיבל מכה בפנים ונשכב על הדשא אחרי שראו בבירור שבמקסימום קיבל דחיפה קטנה בחזה תוך כדי משחק?

ליד קו החוץ זה היה?
אם כן אז חושב שבריירו, לא סגור על זה
זה היה לופז עוד שחקן בלתי נסבל.

albertito אמר:
בג'רגון הכדורגל בארגנטינה יש ביטוי שממש מתאר את מה ש ב"ש עשו אתמול (ובמפגשים הקודמים כבר כמה פעמים...):

"לפזר בוץ במגרש".

כשהמגרש בוצי, הבדלי הרמות נמחקים, המשחק הופך להיות מקרי, פיזי, קשה, מגעיל... ואז גם קבוצה נחותה יכולה לגנוב נצחון פה ושם.

ואיך עושים את זה?: ליפול על כל שטות, להתווכח עם השופת ועם היריבים כל הזמן, לעשות פאולים מלוכלכים, מלחמות פסיכולוגיות, וכו' וכו'.....)
המאמן קרלוס בילרדו פיתח את השיטה ברמות "אומנותיות" ממש, גם כשחקן גם כמאמן.

לא חושב שמה ש-באר שבע עושים זה מקרי. זה שיטה, בתכנון קר ומחושב. כמו גלזר, שמתרברב על הטראש-טוק שלו בפנדלים ומתגאה בתקשורת ש-"היריבים מפחדים לבעוט לי פנדלים..."
(עד שהגיע נטע הגבר להעמיד אותו במקום...)

הם פשוט "מפזרים בוץ על המגרש".

שיטה של מועדון קטן. מועדון נחות. זה מה שהם רוצים להיות? או קיי. אז שגם הציפיות שלהם יהיו בהתאם.

אני חושב שפשוט התקופה של רוני לוי שם חלחלה להם לזה יותר מדי והם עוד עסוקים באיך להשתחרר מזה(גם נגד אשדוד אגב הם לא הפסיקו ליפול ברחבה כדי לנסות לגנוב איזה פנדל בלי שום קשר למה שהלך במשחק).
הם צריכים עוד שחקני כדורגל נורמלים, כמו שאפי הזה, ואז לא יהיה לכם כוח להתעסק בשטויות האלה והם רק ירצו לשחק התקפי.. ברגע שיש לך את אליאס ובריירו באמצע, אתה לא בא לשחק כדורגל.
חבל מבחינתם, בנו סגל טוב בהרבה משנה שעברה ועדיין מחפשים לשחק ככה.

חזרה
למעלה