Apoc יו״ר הבורד 27/2/25 #41 זה לא מחוץ לרחבה וגם אם כן זה אדום בכל מקרה לא היינו נמנעים פה מתבוסה בחיים, בכר נהיה הכי מחריד בארץ
Apoc יו״ר הבורד 27/2/25 #46 האמת שאם כיוף הטמבל לא נוגע בו הוא בכלל לא מגיע לכדור אחרי הנגיעה שלו גולדברג כזה טמבל גם כן עם השבירת נבדל ההיסטרית שלו
האמת שאם כיוף הטמבל לא נוגע בו הוא בכלל לא מגיע לכדור אחרי הנגיעה שלו גולדברג כזה טמבל גם כן עם השבירת נבדל ההיסטרית שלו
N NOSFERATU ZODD מכונת תארים 27/2/25 #49 אין מה להאשים את בכר. יש לנו באמת את הקישור הכי חלש שאני זוכר. עלי מוחמד וג'אבר היום לא שחקנים לקבוצת צמרת.
אין מה להאשים את בכר. יש לנו באמת את הקישור הכי חלש שאני זוכר. עלי מוחמד וג'אבר היום לא שחקנים לקבוצת צמרת.
G Greenfromluxembourg משחק בשביל הסמל 27/2/25 #50 איך לא היה שם אף אחד?!? איזה פעולות גרועות של גולדברג, פשוט מביכים.
U Undertheknife שחקן החודש 27/2/25 #51 בשביל זה הוא פתח עם 3 בלמים? אפילו הפועל אשקלון לא עומדת ככה בהגנה.
benrey מכונת תארים 27/2/25 #52 פנדל מספר כמה שהוא מחלק בשנתיים? בלי לבדוק אני בטוח שהוא עבר את דוידוביץ׳ בכמות
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 27/2/25 #56 כיוף עשה את הפנדל הזה בערך עשר פעמים בשנתיים האחרונות. לא מגזים
D Daniel123 חבר בבורד 27/2/25 #58 מקווה שנרד ב 1 ולא יותר, מאמין שעם חזיזה ורפאלוב במחצית השניה נייצר יותר מצבים.
Apoc יו״ר הבורד 27/2/25 #60 עכשיו בכר לא יכול לבנות על בונקר ויצטרך להוציא קדימה את השחקנים משמע זה ייגמר בתבוסה כי הוא לא יודע להעמיד קבוצה נורמלית ואיבד קשר למקצוע
עכשיו בכר לא יכול לבנות על בונקר ויצטרך להוציא קדימה את השחקנים משמע זה ייגמר בתבוסה כי הוא לא יודע להעמיד קבוצה נורמלית ואיבד קשר למקצוע