• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הפועל ויקטורי חסכת ניצחת ב״ש - מכבי יענקלה חסכת ניצחת חיפה (רבע גמר גביע המדינה)

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך תמיד גם כשיש לו הצלות הירואיות לכאורה אז נכנס הריבאונד

יאללה תודה לאל לא נשמע יותר ״שאיפות״ לעונה הנוכחית. נוכלים.

מקווה שב״ש תזכה בדאבל ולא איזה בית״ר בטעות

benrey אמר:

כי הוא תמיד אבל תמיד הודף לאמצע

אני לא יכול לראות עוד דקה אחת של דין דוד במכבי חיפה
לשם הגעתי

greenguy אמר:

לא מסכים איתך בכלל. זכייה של ביתר יכולה להיות לנו קריטית למקום באירופה כי עם איך שאנחנו נראים בספק אם נסיים לפניהם בליגה (ובטח במתכונת פלייאוף עליון שבקושי גירדנו נקודות מהשישיה הראשונה)
לעומת זאת זכיה של באר שבע (בהנחה שהיא לוקחת אליפות) תשלח את מכבי תל אביב לאירופית.

וייבים של משחק מהעשור השחור, מהמשחקים האלו שהגענו למשחקים נגד מכבי ת״א והיינו מתבטלים 90 דקות בלי לנסות בכלל לשחק כדורגל.
לא יאמן איך קבוצה שלפני שנתיים שיחקה בצמפיונס והסתכלה בלבן של העיניים של אריות אירופה, נגד שחקנים ששיחקו בגמר מונדיאל, כזאת שלקחה אליפות באותה עונה, נהפכת בתקופה כל כך קצרה לכזאת שמתבטלת נגד בלטקסה, תורג׳מן ומזרחי ולא מצליחה לחבר שני פסים לרפואה.

Apoc אמר:
benrey אמר:

אי אפשר לצפות ממנו להדוף כדור כזה לצד. דווקא הדיפה יפה. ממה שראיתי בתקציר הוא היה טוב במשחק והראה שיפור. הטעות שלו בפנדל פחות מטרידה. למרות שזו טעות אופיינית לו, עדיין זה מקוטלג כחוזר ניסיון ולא חוסר יכולת.
אני רוצה לראות אותו אבל בכדורי גובה יותר.

HaifaWave אמר:
Apoc אמר:
benrey אמר:

אי אפשר לצפות ממנו להדוף כדור כזה לצד. דווקא הדיפה יפה. ממה שראיתי בתקציר הוא היה טוב במשחק והראה שיפור. הטעות שלו בפנדל פחות מטרידה. למרות שזו טעות אופיינית לו, עדיין זה מקוטלג כחוזר ניסיון ולא חוסר יכולת.

גם אני אשמח לראות אותו יותר בכדורי גובה רק בקבוצה שמשחקת נגדנו.

Rmc אמר:
greenguy אמר:

לא מסכים איתך בכלל. זכייה של ביתר יכולה להיות לנו קריטית למקום באירופה כי עם איך שאנחנו נראים בספק אם נסיים לפניהם בליגה (ובטח במתכונת פלייאוף עליון שבקושי גירדנו נקודות מהשישיה הראשונה)
לעומת זאת זכיה של באר שבע (בהנחה שהיא לוקחת אליפות) תשלח את מכבי תל אביב לאירופית.
מקווה לגביע של ריינה, כדי שאם בטעות נסיים במקום רביעי (ולא מתחת) לא נגיע לאירופה... תעודת עניות לליגה הזאת אם מכבי חיפה תשחק במוקדמות אירופיות בעונה הבאה

כרמליסט ירוק אמר:
בשביל לרוץ לאליפות שנה הבאה צריך לפחות 11 שחקנים חדשים
בשביל לרוץ לאליפות אי פעם בעתיד צריך קודם כל בעלים חדש ורעב, שלא קשור לקבוצת מאיר בשום צורה

Apoc אמר:
HaifaWave אמר:
Apoc אמר:

ואז נגיע ורק נבעט לו מרחוק

Adi81 אמר:
Apoc אמר:
HaifaWave אמר:

ואז נגיע ורק נבעט לו מרחוק
גם אלה הוא חוטף..
הוא סביר על הקו ובאחד על אחד כשלא עושה פנדלים...

חזרה
למעלה