adoram
הוא ועוד 10
GKagelmacher אמר:לכל מי שכותב משטרת נתניה. לדעתי המשחק יוחרם על ידי הארגונים.
לפי איך שהמשטרה מתנהגת, בקצב הזה האירגונים יחרימו את כל משחקי החוץ. מה נשאר בתכלס? מושבה ובלומפילד.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GKagelmacher אמר:לכל מי שכותב משטרת נתניה. לדעתי המשחק יוחרם על ידי הארגונים.
itaybenji אמר:GKagelmacher אמר:לכל מי שכותב משטרת נתניה. לדעתי המשחק יוחרם על ידי הארגונים.
חייב להגיד לך שאני לא מבין את זה, מחרימים בטדי, עכשיו גם פה, מה המטרה של זה? סתם פוגע בקבוצה
GKagelmacher אמר:itaybenji אמר:GKagelmacher אמר:לכל מי שכותב משטרת נתניה. לדעתי המשחק יוחרם על ידי הארגונים.
חייב להגיד לך שאני לא מבין את זה, מחרימים בטדי, עכשיו גם פה, מה המטרה של זה? סתם פוגע בקבוצה
אתה לא מבין? שהביטחון של אוהדים חשוב מקבוצה כדורגל ונקודות/תארים?
itaybenji אמר:GKagelmacher אמר:itaybenji אמר:חייב להגיד לך שאני לא מבין את זה, מחרימים בטדי, עכשיו גם פה, מה המטרה של זה? סתם פוגע בקבוצה
אתה לא מבין? שהביטחון של אוהדים חשוב מקבוצה כדורגל ונקודות/תארים?
אין צורך להתנסח בצורה מזלזלת, ברור שאני מבין את זה ואני לא מנסה להגיד פה שהארגון זבל והמשטרה מושלמת.
אני פשוט בטוח שאפשר למצוא פתרון יותר טוב מזה, בקצב הזה הארגון לא יגיע למשחקי חוץ
GKagelmacher אמר:itaybenji אמר:GKagelmacher אמר:אתה לא מבין? שהביטחון של אוהדים חשוב מקבוצה כדורגל ונקודות/תארים?
אין צורך להתנסח בצורה מזלזלת, ברור שאני מבין את זה ואני לא מנסה להגיד פה שהארגון זבל והמשטרה מושלמת.
אני פשוט בטוח שאפשר למצוא פתרון יותר טוב מזה, בקצב הזה הארגון לא יגיע למשחקי חוץ
בוא נשמע את הרעיון שלך? אפשר לבוא עם אפודים למשחק
itaybenji אמר:GKagelmacher אמר:itaybenji אמר:אין צורך להתנסח בצורה מזלזלת, ברור שאני מבין את זה ואני לא מנסה להגיד פה שהארגון זבל והמשטרה מושלמת.
בוא נשמע את הרעיון שלך? אפשר לבוא עם אפודים למשחק
חבל שאתה ממשיך להתנסח בצורה הזו, אני לא מבין למה אתה מתגונן אני לא תקפתי אותך...
קודם כל אני בטוח שגם אני וגם אתה היינו במאות משחקים ומעולם לא הצטרכנו ללבוש אפוד, אולי חוץ מהמשחק בנתניה שאני מבין שהיית בו וגם אחי הגדול היה וממה שהבנתי הם נוראיים
אחי אני לא מנסה להגיד שהמשטרה זהב ורק מי שמחפש להסתבך מסתבך,ואני בטח לא חושב שמי שמרגיש סכנה צריך ללכת למשחק, אני מבין שהם היו זבל
פשוט חושב שאפשר לעשות משהו אחר עם זה, בין אם זה להגיש תלונה למח"ש שאם אני זוכר טוב הגישו, לבקש עזרה מהמועדון בנושא, אולי לבוא בלי ציוד, שורה תחתונה לי אין פתרון קסם
אבל יש קהל ביציעים בארץ אז אני בטוח שאפשר למצוא פתרון אחר מלא ללכת למשחקים, כי בסוף הקבוצה מפסידה מזה
סופר מתבקשGKagelmacher אמר:לכל מי שכותב משטרת נתניה. לדעתי המשחק יוחרם על ידי הארגונים.
hezildo אמר:למה הארגונים חושבים שחרם שלהם מזיז משהו למישהו?
זה לא פוגע באף אחד מלבד בקבוצה שתהיה בלי אוהדים.
הדבר היחיד שמזיז כאן זו התקשורת, צריך לארגן הפגנה גדולה מול תחנת משטרה, רצוי גם להוסיף ארגונים
של קבוצות אחרות.
hezildo אמר:זה לא מקבל הרבה יחס בתקשורת. מזכירים את זה קצת וזהו.
שיארגנו הפגנה גדולה מול המשטרה עם אוהדים של קבוצות אחרות, זה יקבל הרבה יותר יחס.